Hollandiában az adók mindenkit érintnek, akik Hollandiában élnek vagy vele foglalkoznak. Mind Hollandia, mind az Európai (EU) országokban bonyolult adórendszerek vannak, amelyek bonyolult rendeletekből és nemzetközi szerződésekből állnak. A holland adórendszer például számos különféle törvényt és adót ismer, például a jövedelemadót, a béradót, a forgalmi adót és a társasági adót. Emellett a fent említett rendszerek, rendeletek és szerződések hatással lehetnek a holland adórendszerre.

NEMZETKÖZI ÉS NEMZETI ADÓTERVEZÉS
KAPCSOLAT LAW & MORE

Adóügyvéd

Hollandiában az adók mindenkit érintnek, akik Hollandiában élnek vagy vele foglalkoznak.

Mind Hollandia, mind az Európai (EU) országokban bonyolult adórendszerek vannak, amelyek bonyolult rendeletekből és nemzetközi szerződésekből állnak. A holland adórendszer például számos különféle törvényt és adót ismeri, például a jövedelemadót, a béradót, a forgalmi adót és a társasági adót. Emellett a fent említett rendszerek, rendeletek és szerződések hatással lehetnek a holland adórendszerre.

Mielőtt vállalkozást indítanának Hollandiában, minden vállalkozót tájékoztatni kell a holland adóügyi szempontokról és a holland adómértékről. Művészet az adószabályok optimális felhasználása a holland adóztatás nyomásának minimalizálására.

Mi lehet Law & More segíteni?

Law & More az adóügyi tanácsadók hozzájárulnak a megfelelő vállalati struktúra kialakításához a holland adókedvezmények optimális élvezete érdekében. Hollandia előnyös adómegállapodási rendszert ír elő a külföldi leányvállalatokkal rendelkező multinacionális vállalatok számára. A termelés más országokba történő pótlása adókedvezményekhez vezethet. A kettős adóztatás korlátozható a sok adómegállapodás miatt, amelyeket Hollandia kötött. A holland behozatali tarifák sok esetben elkerülhetők.

Law & Moreadóügyi tanácsadóival és ügyfeleivel együttműködve vizsgálja meg a holland és az uniós adójogszabályok által biztosított lehetőségeket. Szükség esetén Hollandiában és más joghatóságokban is működünk együtt megbízható adótanácsadókkal és nyilvántartott könyvelőkkel a lehető legjobb tanácsadás és megoldás biztosítása érdekében holland és nemzetközi ügyfeleink számára.

Tom Meevis kép

Tom Meevis

Ügyvezető partner / ügyvéd

 Hívja a +31 40 369 06 80 telefonszámot

"Law & More ügyvédek
részt vesznek és
képes megérteni a
az ügyfél problémája ”

Non-nonsense mentalitás

Szeretjük a kreatív gondolkodást, és túlmutatunk egy helyzet jogi szempontjain. Arról szól, hogy eljutunk a probléma középpontjába, és egy meghatározott ügyben kezeljük azt. Fogalmatlan mentalitásunk és éves tapasztalatunk miatt ügyfeleink személyes és hatékony jogi támogatásra számíthatnak.

Szeretné tudni, mit Law & More megteheti Önnek, mint ügyvédi iroda Eindhovenben?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 40 369 06 80 telefonon, vagy küldjön e-mailt a következő címre:

úr. Tom Meevis, a Law & More - [e-mail védett]
úr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - [e-mail védett]

Law & More B.V.