A kutatások azt mutatják, hogy Hollandiában a csődök 30% -át ki nem fizetett számlák okozzák. Van egy ügyfele, aki még mindig nem fizetett? Vagy magánszemély, és van olyan adós, aki továbbra is pénzt tartozik Önnek? Ezután lépjen kapcsolatba a Law & More behajtási ügyvédek.

KERESEL
ADÓSSÁGGYŰJTŐ JOGI HOLLANDIA?

JOGSZERZŐK SPECIÁLISOK A SZERINTI JOGON

Jelölje be Régi vagyunk a helyi és a nemzetközi ügyfelek számára.

Jelölje be Magas szolgáltatási szint minden ügyfélnek, magánszemélyeknek, valamint vállalatoknak vagy intézményeknek.

Jelölje be Elérhetőek vagyunk. Ma is.

KERESEL
ADÓSSÁGGYŰJTŐ JOGI HOLLANDIA?

JOGSZERZŐK SPECIÁLISOK A SZERINTI JOGON

Jelölje be Régi vagyunk a helyi és a nemzetközi ügyfelek számára.

Jelölje be Magas szolgáltatási szint minden ügyfélnek, magánszemélyeknek, valamint vállalatoknak vagy intézményeknek.

Jelölje be Elérhetőek vagyunk. Ma is.

Adósságbehajtás Ügyvéd

A kutatások azt mutatják, hogy Hollandiában a csődök 30% -át ki nem fizetett számlák okozzák. Van egy ügyfele, aki még mindig nem fizetett? Vagy magánszemély, és van olyan adós, aki továbbra is pénzt tartozik Önnek? Ezután lépjen kapcsolatba a Law & More behajtási ügyvédek. Megértjük, hogy a nem fizetett számlák nagyon bosszantóak és nemkívánatosak, ezért segítünk a beszedési folyamat kezdetétől a végéig. Adóssággyűjtési ügyvédeink az ön bíróságon kívüli beszedési eljárásán és bírósági beszedési eljáráson mennek keresztül. Law & More is ismeri a lefoglalási jogot, és csőd esetén segíthet Önnek. Végül, nincs jelentősége számunkra, hogy az adós Hollandiában él, vagy külföldön székhellyel rendelkezik. Nemzetközi háttérünk miatt bonyolultabb, vitatott vagy nagyobb igények kielégítésére vagyunk képesek.

Gyorsmenü

Az adósságok behajtásakor valószínűleg egy behajtási ügynökségre vagy végrehajtóra gondol, mint egy adósságbehajtási ügyvédre. Ennek oka az, hogy mindhárom fél képes behajtani a fennálló tartozásokat. A behajtási folyamatban azonban vannak néhány alapvető lépés, amelyet általában behajtási ügyvéd végezhet:

TEVÉKENYSÉGEKADÓSSÁGGYŰJTŐ JOGIADÓSSSZEDÉSI ÜGYNÖKSÉGVÉGREHAJTÓ
Gyűjtse be a fennálló számlákat

A háztartási cikkek és az adósok jövedelmének lefoglalása

Csődeljárás benyújtása

Jogi konfliktusok megoldása és testreszabás biztosítása

25,000 EUR feletti követelések pereskedése

Nemzetközi adósságbehajtási ügyek intézése

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Ügyvéd

 Hívja a +31 40 369 06 80 telefonszámot

Miért válasszon? Law & More?

Könnyen megközelíthető

Könnyen megközelíthető

Law & More hétfőtől péntekig elérhető
08:00 és 22:00 között, valamint hétvégén 09:00 és 17:00 között

Jó és gyors kommunikáció

Jó és gyors kommunikáció

Ügyvédeink meghallgatják az ügyét és felmerülnek
megfelelő cselekvési tervvel

Személyes megközelítés

Személyes megközelítés

Munkamódszerünk biztosítja, hogy ügyfeleink 100% -a javasoljon minket, és hogy átlagosan 9.4-es minősítést kapjunk

"Kaptam
szakmai tanácsadás
a megbeszélt időn belül. ”

Lépésről lépésre terv az adósságbehajtási folyamatra

1. Békés szakasz. Ha a követelése behajtható, akkor békés eljárást kezdhetnek először a követelés -behajtási ügyvédek Law & More. Ebben a fázisban levélben és/vagy telefonhívásokkal próbáljuk meggyőzni az adós fizetését, esetleg növelve a törvényes kamatokkal és a peren kívüli behajtási költségekkel.

2. Tárgyalások. Jó kapcsolatai vannak partnerével, és szeretné fenntartani ezt a jó kapcsolatot? Ebben a fázisban tárgyalások útján próbálunk megállapodni a felek között, és például fizetési megállapodást kötni.

3. Bírósági szakasz. A békés eljárás lefolytatása nem kötelező. Ha az adós nem működik együtt, a behajtási ügyvédjeink idézést készíthetnek és elküldhetik az adósának. A felszólítással az adós meghatározott időpontban a bíróság elé kerül. A jogi szakaszban a fennálló összegek és a beszedési költségek kifizetését követeljük a bíróság előtt.

4. Az ítélet. Miután az adós megkapta az idézést, lehetőséget kap arra, hogy írásban válaszoljon az idézésre. Ha az adós nem válaszol, és nem jelenik meg a tárgyaláson, a bíró távollétében ítéletet hoz, amelyben helyt ad követelésének. Ez azt jelenti, hogy adósának meg kell fizetnie a számlát, a törvényes kamatokat, a beszedési költségeket és az eljárási költségeket. Miután a bíró ítéletet mondott, a végrehajtó kézbesíti ezt az ítéletet az adósnak.

5. Az ítélet. A jogi eljárás megkezdése előtt lehetőség van az adós vagyonának lefoglalására. Ezt télikert -kötődésnek nevezik. A lekötési zárlat célja annak biztosítása, hogy az adós ne rendelkezzen vagyonnal a bíró döntése előtt, így ténylegesen behajthatja költségeit az adósból. Ha a bíró helyt ad a keresetének, az ítélet előtti melléklet végrehajtási mellékletté alakul. Ez azt jelenti, hogy a lefoglalt eszközöket a végrehajtó nyilvánosan értékesítheti, ha az adós továbbra sem fizet. Követelését ezen eszközök bevételével fizetik ki.

Adósságbehajtó oldal - Law & More

Az adósságbehajtó ügyvéd megközelítése

A fent leírt lépéseket minden gyűjtési eljárásnál meg kell tenni. De mit várhat el tőle Law & Moreadósság behajtási ügyvédei, amikor ezeken a lépéseken mennek keresztül?

• Elemzés és tanácsadás jogi helyzetével kapcsolatban
• Közvetlen és személyes kapcsolattartás, telefonon és e-mailben egyaránt
• Minőség és részvétel
• Gyorsan és hatékonyan cselekedjen és reagáljon
• Ül a tok tetején
• Mindig előre gondolkodjon, és készítse elő a következő lépéseket

Tevékenységek adósság behajtási ügyvéd

• A fizetési feltételek figyelemmel kísérése és a számlák felülvizsgálata
• Tárgyalás az adósokkal
• Alapértelmezett értesítés készítése és küldése
• A recept felírásának és a megszakítás használatának megakadályozása
• Az idézés megfogalmazása
• Jogi eljárások lefolytatása
• A végrehajtás lefoglalása és végrehajtása
• Nemzetközi adósságbehajtási ügyek intézése

Gyakran ismételt kérdések

A holland adósságbehajtási törvény a pénzkövetelések (bíróságon kívüli) behajtására vonatkozik. Amikor a fennálló számlákat átadja a behajtási ügyvédeknek, egyfajta felhatalmazást ad a behajtási jogászoknak a behajtási joggal összhangban a fennálló követelések behajtására. Ez előny például azoknak a magánszemélyeknek vagy vállalatoknak, akiknek túl kevés idejük van, vagy elsősorban az alaptevékenységükre akarnak koncentrálni. Ezenkívül mindenféle szabályt csatolnak a fennálló számlákhoz (beszedésükhöz), például a vészhelyzet és az elévülés tekintetében, és több fél is érintett. Ez érdekessé teszi az adósságbehajtási törvényt, de összetett. Ezért tanácsos beszedési ügyvédet igénybe venni, ha fennálló követelései vannak. Law & Moreügyvédei szakértők az adósságbehajtási jog területén, és szívesen segítenek Önnek.

Az első lépés, amelyet meg kell tenni, tájékoztatni kell az adósot, hogy nem tett eleget fizetési kötelezettségének. Lehetőséget kell adnia neki, hogy ésszerű időn belül további költségek nélkül fizessen. Írásos emlékeztetőt küld az adósnak, ezt nevezik nemteljesítési értesítésnek. A tizennégy napos időszakot általában ésszerű időszaknak tekintik, amelyen belül az adós felszólítja a követelés kifizetésére. Természetesen, Law & Moreadósság behajtási ügyvédei értesítést készíthetnek Önnek a nemteljesítésről. Ha nem küldtek értesítést a mulasztásról, a bíróság elutasítja a kártérítési igényeket. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor nem szükséges a késedelmi értesítés küldése, például a megállapodás teljesítése véglegesen lehetetlen. Mindazonáltal tanácsos mindig értesítést küldeni a nemteljesítésről, csak hogy biztos legyen benne. Ha a fizetési felszólítás nem teljesül, akkor megkezdhetjük a beszedési folyamatot.

• A hitelező és az adós adatai
• A tartozással kapcsolatos dokumentumok (számla száma és dátuma)
• Az ok, hogy a tartozást még nem fizették ki
• Megállapodás vagy egyéb megállapodás, amelyre az adósság vonatkozik
• A tartozások világos leírása és indoklása
• Bármilyen levelezés a hitelező és az adós között az adóssággal kapcsolatban

Law & More támogatást is kínál a fizetéssel és a késedelmes fizetéssel kapcsolatos kockázatok megelőzésére. Azt tanácsoljuk például az ügyfeleknek, hogy a fizetési feltételeket tartalmazzák az általános szerződési feltételekbe, amelyek késleltetett fizetés esetén megakadályozhatják a félreértéseket. Szeretne erről több információt? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a (z) Law & More.

Külföldön van az adósod? Ebben az esetben különböző tényezők játszhatnak szerepet, például más nyelv, kultúra és fizetési szokások, ami azt jelenti, hogy a behajtási eljárás keretében a kockázatok nagyobbak, mint a saját országuk adósai esetében. Azonban a követelés behajtási ügyvédek Law & More, ezek a tényezők nem képeznek akadályt. Nem hagyjuk, hogy a határok megállítsanak minket, és ezért örömmel vezetjük át a beszedési folyamaton, amelyben az adós külföldön, Európában vagy azon kívül letelepedett. Szeretné tudni, mit tehetünk Önért, ha külföldi adósával van dolga? Kérlek keress fel Law & More. Ügyvédeink szívesen segítenek Önnek.

Szeretné tudni, mit Law & More megteheti Önnek, mint ügyvédi iroda Eindhovenben?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 40 369 06 80 telefonon, vagy küldjön e-mailt a következő címre:

úr. Tom Meevis, a Law & More - [e-mail védett]
úr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - [e-mail védett]

Law & More B.V.