KÖVETKEZTETIK egy Hollandia törvényi társaságát?

JOGSZERZŐK SPECIÁLISOK A SZERINTI JOGON

 Régi vagyunk a helyi és a nemzetközi ügyfelek számára.

 Magas szolgáltatási szint minden ügyfélnek, magánszemélyeknek, valamint vállalatoknak vagy intézményeknek.

 Elérhetőek vagyunk. Ma is.

Ügyvédi iroda Eindhovenben és Amszterdamban - Law & More

Könnyen megközelíthető


Law & More hétfőtől péntekig 08:00 és 22:00 között, hétvégén pedig 09:00 és 17:00 között érhető el

Jó és gyors kommunikáció


Ügyvédeink meghallgatják az ügyét, és kidolgozzák a megfelelő cselekvési tervet

Személyes megközelítés


Munkamódszerünk biztosítja, hogy ügyfeleink 100% -a javasoljon minket, és hogy átlagosan 9.4-es minősítést kapjunk

Kik az ügyvédek Law & More?

Dinamikus, nemzetközi jellegű holland ügyvédi iroda vagyunk, amely a holland jog különböző területeire specializálódott. Beszélünk hollandul, angolul, franciául, németül, lengyelül, törökül, oroszul és ukránul. Cégünk a jog számos területén kínál szolgáltatásokat vállalatok, kormányok, intézmények és magánszemélyek számára. Ügyfeleink Hollandiából és külföldről érkeznek. Ismertek vagyunk elkötelezett, hozzáférhető, vezérelt, értelmetlen megközelítésünkről.

Ön kapcsolatba léphet Law & More szinte minden olyan ügyben, amelyhez ügyvédre vagy jogi tanácsadóra van szüksége.

• Érdekei mindig kiemelkedően fontosak számunkra;
• Közvetlenül megközelíthetőek vagyunk;
• A találkozókat telefonon lehet megtenni (+31403690680 XNUMX or +31203697121 XNUMX), e-mail (info@lawandmore.nl) vagy az online eszközünkön keresztül lawyerappointment.nl;
• Ésszerű díjakat számolunk fel, és átláthatóan dolgozunk;
• Van irodánk Eindhovenben és Amszterdamban.

Az Ön konkrét kérdése vagy helyzete nincs a weboldalunkon? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Valószínűleg mi is segíthetünk neked.

Csapatunk

Tom Meevis


Ügyvezető partner / ügyvéd
Maxim Hodak


Partner / ügyvéd

Aylin Selamet


Ügyvéd
Sevinc Hoeben-Azizova


Jogtanácsos
Dounia el Attari


Nagyon elégedett vagyok a Law & More. Óriási jó és gyors kommunikáció volt, ennek eredményeként gyorsan megoldódott, amihez segítségre volt szükségem. Gyorsan, közvetlenül és óvatosan megy dolgozni. Tényleg ajánlható!

Zoë, Eindhoven

Segítettem a válási folyamatban. Kaptam egy profi csapat magasan képzett segítségét. Az együttműködés fontos pontja az ügyfél személyes megközelítése, figyelembe véve az ügyfél sajátos helyzetét és érdekeit.
Jennifer, Eindhoven

2 év alatt kétszer is eljutottam Tomhoz, mivel mindkét esetben sürgősen jogi tanácsadásra volt szükségem egy ügyféllel kapcsolatos hatalmas kérdésben. Mindig megadta a legjobb lépéseket, segítségemre volt minden pillanatban, nagyon világosan megértette a kérdés különböző árnyalatait és tétjeit, mindkét alkalommal nagyon reaktív volt, és bíróságon kívüli megállapodást találhattunk az ügyféllel, ráadásul ebből barátságosak és folytatják az üzleti kapcsolatot az ügyféllel. Köszönöm !
Caroline, Barcelona

Ólomcipőben léptem be az irodába, kezemben az önkormányzat levele, hogy a napköziot bezárják. De a kifogáslevél olyan szakszerűen íródott, hogy a napközi otthona a meghallgatás után is nyitva maradhat! Legjobb munka kézbesítve!

Syndra Osepa, Eindhoven

Tom nagyon hozzáértő ügyvéd, aki nagyszerű munkát végzett azzal, hogy elmagyarázta nekem számos különféle jogi elem kapcsolatát.
Coen, de Kok

A megbeszélt időn belül szakmai tanácsokat kapott. Nagyon elégedett, és nagyon ajánlom a céget és személyesen M.Hodakot.
Vlad Dobrovinski, Amszterdam

Ügyvédeink munkamódszere

1. Ismerkedés
Kíváncsi a jogi helyzetben és mi Law & More tehetek érted? Kérem, hívjon Law & More. Telefonon vagy e-mailben megismerkedhet ügyvédeivel és elküldheti kérdését. Kívánt esetben megbeszélnek egy találkozót az Ön számára Law & More hivatal.
2. Az eset megbeszélése
A Ügyvédi Irodában történő megbeszélés során megismerjük Önt, és megvitatjuk jogi hátterét és lehetséges megoldásait. Ügyvédei Law & More azt is jelzi, hogy konkrétan mit tehetnek érted, és mik lehetnek a következő lépéseid.
3. Lépésenkénti terv
Amikor utasít Law & More érdekeinek képviseletére ügyvédeink szerződést kötnek a szolgáltatásokról. Ez a szerződés leírja azokat a megállapodásokat, amelyeket korábban megbeszéltek Önnel. Az ügyét általában az az ügyvéd fogja lefolytatni, akivel kapcsolatban állt.
4. Az ügy kezelése
Az ügyének kezelési módja jogi kérdésétől függ, amely például tanácsadás elkészítéséhez, a szerződés értékeléséhez vagy bírósági eljárás lefolytatásához kapcsolódhat. Nál nél Law & More megértjük, hogy minden ügyfél és helyzete más és más. Ezért személyes megközelítést alkalmazunk. Ügyvédeink mindig arra törekszenek, hogy bármilyen jogi kérdést gyorsan megoldjanak.

Cikkek

Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül egy ügyvéd alkalmazása?
Az ügyvéd költségei a megbízás típusától és időtartamától függenek.

Jogi szolgáltatásaink költségei általában óradíjon alapulnak, és ezeket rendszeresen felszámoljuk. Néha azonban fix áras megállapodást lehet kötni. Law & More kész arra, hogy előzetesen becslést vagy kimutatást nyújtson be a megbízással kapcsolatban. Utána mindig egyértelmű leírást kap a töltött órák számáról és az elvégzett munkáról.

Law & More a következő óradíjakat alkalmazza:

Ügyvéd 195 € - 225 €

Partner 250 € - 275 €

Az árak nem tartalmazzák a 21% -os áfát. Az árak évente felülvizsgálhatók.

Law & More nem áll kapcsolatban a holland jogsegély-bizottsággal, és nem kínál szolgáltatásokat „kiegészítés” alapján. Ha támogatott költségmentességet szeretne igénybe venni, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot egy másik ügyvédi irodával.
Mit csinál az ügyvéd?
Nem számít, mi a jogi kérdés, az ügyvédek Law & More jól átgondolt, élvonalbeli stratégia alapján bármilyen jogi kérdés elejétől a végéig útmutatást és segítséget nyújt Önnek. Akár jogi dokumentumok elkészítése és felülvizsgálata, akár jogi tanácsadás az ügyben, Law & More van neked! Ügyvédi irodánk emellett jogi vitarendezési és peres szolgáltatásokat kínál mind a vállalkozások, mind a magánszemélyek számára, és minden jogi eljárás előtt kiegyensúlyozott lehetőség- és kockázatértékelést végez. Továbbá, Law & More nemcsak jogi tanácsadóként és pervezetőként kínál jogi szolgáltatásokat, hanem sparringpartnerként is elérhető.

Minden jogi kérdésben az ügyvédek a Law & More alkalmazzon egy világos stratégiát, amely négy lépésből áll: megismerkedés, az eset közös megbeszélése, lépésről lépésre megvalósítása és az eset kezelése.
Mikor kell ügyvéd?
Ön vállalkozó vagy magánszemély, akinek jogi problémája van, és szeretné megoldani? Akkor bölcs dolog ügyvédet hívni. Végül is, függetlenül attól, hogy vállalkozó vagy magánszemély, bármilyen jogi kérdés jelentős pénzügyi, anyagi vagy nem lényeges hatást gyakorolhat vállalkozására vagy életére. Nál nél Law & More, megértjük, hogy minden jogi kérdés túl sok. Ezért a legtöbb ügyvédi irodával ellentétben Law & More kínál valami extra dolgot. Mivel az ügyvédi irodák többsége csak törvényeink korlátozott részéről rendelkezik és rendszeresen végez munkát, Law & More széles körű és specifikus jogi ismeretek mellett gyors szolgáltatást és személyes megközelítést kínál Önnek. Például ügyvédeink szakértők a családjog, a munkajog, a társasági jog, a szellemi tulajdonjog, az ingatlanjog és a megfelelés területén. És ami a vállalkozásokat illeti, Law & More az ipar, a közlekedés, a mezőgazdaság, az egészségügy és a kiskereskedelem különböző ágazataiban tevékenykedő vállalkozók számára jár el.

Szeretné tudni, mit Law & More mint egy eindhoveni ügyvédi iroda tehet érted? Ezután vegye fel a kapcsolatot Law & More, ügyvédeink örömmel segítenek. Időpontot egyeztethet

• telefonon: +31403690680 vagy +31203697121
• emailben: info@lawandmore.nl
• a. Oldalon keresztül Law & More: https://lawandmore.eu/appocation/
Honnan tudom, hogy melyik ügyvédre van szükségem?
Az, hogy melyik ügyvédre van szüksége, általában a jogi kérdés jellegétől függ. Például van kérdése a cégével kapcsolatban? Akkor egy ügyvédre van szükséged, aki a társaság jogára szakosodott. Van-e jogi kérdése nemzetközi jellegű? Akkor jobban jársz egy ügyvéddel, aki a nemzetközi jogra specializálódott. Azt is meg kell jegyezni, hogy a legtöbb jogi kérdés egynél több jogterületre vonatkozik, ezért fontos olyan ügyvédet bevonni, aki ismeri az összes érintett jogi területet.

Law & More ügyvédi iroda, amely a társasági jog, a szellemi tulajdonjog és a technológia, valamint a munkajog, a családjog, a bevándorlási törvény és az ingatlanjog területén tevékenykedik. A holland (eljárási) jog széles körű ismerete mellett Law & More szolgáltatásainak körében és jellegében is nemzetközi. Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk, elkötelezett csapatunk van többnyelvű ügyvédekből és jogászokból, akik angolul, németül, franciául, spanyolul, törökül, oroszul és ukránul beszélnek.

Más jogterületet keres? Ezután vessen egy pillantást szakértői oldalunkra, amely felsorolja az összes jogi területünket. Ügyvédeink az összes említett terület szakértői, és szívesen segítenek bármilyen területen.
Honnan tudom, hogy melyik ügyvédre van szükségem?
Az, hogy melyik ügyvédre van szüksége, általában a jogi kérdés jellegétől függ. Például van kérdése a cégével kapcsolatban? Akkor egy ügyvédre van szükséged, aki a társaság jogára szakosodott. Van-e jogi kérdése nemzetközi jellegű? Akkor jobban jársz egy ügyvéddel, aki a nemzetközi jogra specializálódott. Azt is meg kell jegyezni, hogy a legtöbb jogi kérdés egynél több jogterületre vonatkozik, ezért fontos olyan ügyvédet bevonni, aki ismeri az összes érintett jogi területet.

Law & More ügyvédi iroda, amely a társasági jog, a szellemi tulajdonjog és a technológia, valamint a munkajog, a családjog, a bevándorlási törvény és az ingatlanjog területén tevékenykedik. A holland (eljárási) jog széles körű ismerete mellett Law & More szolgáltatásainak körében és jellegében is nemzetközi. Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk, elkötelezett csapatunk van többnyelvű ügyvédekből és jogászokból, akik angolul, németül, franciául, spanyolul, törökül, oroszul és ukránul beszélnek.

Más jogterületet keres? Ezután vessen egy pillantást szakértői oldalunkra, amely felsorolja az összes jogi területünket. Ügyvédeink az összes említett terület szakértői, és szívesen segítenek bármilyen területen.