A BANNER SZAKÉRT KÉPZETT MIGRÁNT?
Kérdezze meg a jogi segítséget

JOGSZERZŐK SPECIÁLISOK A SZERINTI JOGON

kockás Egyértelmű.

kockás Személyes és könnyen elérhető.

kockás A te érdekeid az elsők.

Könnyen megközelíthető

Könnyen megközelíthető

Law & More hétfőtől péntekig 08:00 és 22:00 között, hétvégén pedig 09:00 és 17:00 között érhető el

Jó és gyors kommunikáció

Jó és gyors kommunikáció

Ügyvédeink meghallgatják ügyét, és megfelelő cselekvési tervet dolgoznak ki
Jó és gyors kommunikáció

Személyes megközelítés

Munkamódszerünk biztosítja, hogy ügyfeleink 100% -a javasoljon minket, és hogy átlagosan 9.4-es minősítést kapjunk

Magasan képzett migráns - bevándorlási jogász

A holland idegen politikájába tartozó tudásimigrációs rendszer lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy viszonylag gyorsan és egyszerűen vonzzák a tudásimigránsokat. Az Európai Unión kívüli országokból származó magasan képzett alkalmazottak Hollandiában dolgozhatnak például felsővezetői pozícióban vagy szakemberként a rendszer kedvező feltételei mellett. Ugyanakkor mind a tudást elvándorlónak, mind a munkáltatónak számos feltételnek meg kell felelnie.

Gyorsmenü

Magasan képzett migráns körülmények

Ön tudásimigráns és szeretne hozzájárulni a holland tudásgazdasághoz? Ha igen, először tartózkodási engedélyre van szüksége. A tartózkodási engedély megadása előtt munkaszerződéssel kell rendelkeznie egy Hollandiában működő munkáltatóval vagy kutatóintézettel, amelyet az IND elismert szponzornak nevez ki, és amely szerepel az elismert szponzorok nyilvános nyilvántartásában. Emellett kell elegendő jövedelmet keresnie, és a munkaadóval a piacnak megfelelő fizetésről kell megállapodnia.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

ÜGYVÉD

aylin.selamet@lwandmore.nl

Bevándorlási ügyvédeink készen állnak az ön számára

Law and More

Tartózkodási engedély kérelmezése

Szeretne Hollandiában élni?
Mi tudunk segíteni.

Családi vállalkozás

Családi újraegyesítés

Nem vagy a családoddal, vagy a családod nincs veled? Fedezze fel, mit tehetünk Önért.

Munkáskép

A laboratóriumok vándorlása

Szeretnél Hollandiában dolgozni és élni? A teljes jelentkezési folyamatot meg tudjuk szervezni.

Szeretné, ha egy külföldi munkavállaló legálisan dolgozna Hollandiában? Vegye fel a kapcsolatot.

"Law & More ügyvédek
részt vesznek és együtt tudnak érezni
az ügyfél problémájával”

Ezenkívül számos (kiegészítő) feltétel vonatkozik rád, mint magasan képzett bevándorlóra. Milyen feltételek állnak pontosan az Ön személyes helyzetétől függ. Nál nél Law & More, a bevándorlási ügyvédek gyors és személyes megközelítést alkalmaznak. Örülnek, hogy segíthetnek jelentkezésében. A jelentkezés folytatása előtt szakembereink minden szükséges információt megadnak Önnek, hogy Önnek semmilyen meglepetés ne kerüljön szembe.

Nem csak Önnek, hanem annak a vállalkozásnak is, ahol dolgozni fog, meg kell felelnie bizonyos feltételeknek. Ön olyan vállalat, amely magasan képzett bevándorlót akar felvenni? Ebben az esetben mindenekelőtt az IND-t szponzorként kell elismernie. Fontos a vállalat megbízhatósága és folytonossága. Az Ön cége szponzorként van elismert? Ebben az esetben a vállalatának be kell tartania a következő kötelezettségeket: az adminisztrációs kötelezettség, a tájékoztatás és a gondosság kötelezettsége. Nem tette meg ezt a vállalat? Ha igen, ez szponzorként való elismerés visszavonásához vezethet.

Amit az ügyfelek mondanak rólunk

Bevándorlási ügyvédeink készséggel állnak az Ön rendelkezésére:

Office Law & More

Kérjen migráns ismereteket

Megkaptak-e tartózkodási engedélyt? Ebben az esetben a tartózkodási engedély érvényességi ideje megegyezik a munkaszerződés időtartamával, legfeljebb 5 évvel. Az engedély határozatlan időre meghosszabbítható.

A tartózkodási engedély érvényességi ideje alatt megváltoztathatja a munkáltatót magasan képzett bevándorlóként, és csatlakozhat egy másik társasághoz, amelyet az IND szponzorként ismer el. Mind a régi, mind az új munkáltatónak négy héten belül jelentést kell tennie az IND-nek az IND-ről.

Munkanélküli lesz magasan képzett bevándorlóként? Ebben az esetben a munkaviszony megszűnését követő naptól számított három hónapos keresési időszakra jogosult. Ha a keresési időszakon belül nem tud csatlakozni egy másik munkáltatóhoz (szponzorhoz) magasan képzett migránsként, az IND visszavonja az Ön engedélyét.

Európai kék kártya

Magasan képzett migráns

2011 júniusától a magasan képzett bevándorló az előírt tartózkodási engedélyen felül kérelmezheti az EU kék kártyáját (EU kék kártya). Az EU kék kártya kombinált tartózkodási és munkavállalási engedély magasan képzett bevándorlók számára, akiknek nincs az Európai Unió egyik tagállamának állampolgára.

Az Európai Kék Kártya számos előnyt kínál a magasan képzett bevándorló számára. Mindenekelőtt a magasan képzett bevándorló munkáltatóját nem kell az IND által szponzorként elismerni. Ezen túlmenően, magasan képzett migránsként, aki szintén rendelkezik európai kék kártyával, 18 hónapig Hollandiában végzett munka után egy másik tagállamban is dolgozhat, feltéve, hogy teljesíti az adott tagállam feltételeit.

Annak érdekében, hogy jogosult legyen az európai kék kártyára, szigorúbb feltételeknek kell megfelelnie, mint magasan képzett migráns tartózkodási engedélyéhez. Például legalább 12 hónapos munkaszerződéssel kell rendelkeznie, legalább hároméves felsőoktatási (hbo) alapképzési programot be kell szereznie, és legalább havonta meg kell szereznie a kék kártya bérküszöbét.

A bevándorlási ügyvédi csapatunk vezetni fog, és jelentkezést nyújt be az IND-hez. Szeretné ezt, vagy van még kérdése, és szeretne tanácsot? Kérem, hívjon Law & More. Örömmel segítünk Önnek.

Szeretné tudni, mit Law & More ügyvédi irodaként szolgálhat Önnek Eindhoven és a Amsterdam?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 40 369 06 80 telefonon, vagy küldjön e-mailt a következő címre:
úr. Tom Meevis, a Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
úr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More