Vállalkozóként sokat kell tennie. Ez már a vállalat létrehozásával kezdődik: hogyan fogja felépíteni a társaságát, és melyik jogi forma megfelelő? Figyelembe kell venni a részvénytulajdont, a felelősséget és a döntéshozatalt. Megfelelő szerződéseket is kell kötni. Van már létrehozott cége?

VÁLLALATI TÖRVÉNYTANÍTÓ
Hatékony megközelítéssel - LAW & MORE

VÁLASSZA VÁLLALATI TÖRVÉNYTANÍTÓIT LAW & MORE

Jelölje be Szűrő kikapcsolása

Jelölje be Személyes és könnyen hozzáférhető

Jelölje be Először az érdekeid

VÁLLALATI TÖRVÉNYTANÍTÓ HATÉKONY SZEMPONTOVAL - LAW & MORE

VÁLASSZA VÁLLALATI TÖRVÉNYTANÍTÓIT LAW & MORE

Jelölje be Szűrő kikapcsolása

Jelölje be Személyes és könnyen hozzáférhető

Jelölje be Először az érdekeid

Vállalati jogi ügyvéd

Vállalkozóként sokat kell tennie. Ez már a vállalat létrehozásával kezdődik: hogyan fogja felépíteni a társaságát, és melyik jogi forma megfelelő? Figyelembe kell venni a részvénytulajdont, a felelősséget és a döntéshozatalt. Megfelelő szerződéseket is kell kötni. Van már létrehozott cége? Ebben az esetben is kétségtelenül foglalkoznia kell a társasági joggal. Hiszen a jogi szempontok mindig fontos szerepet játszanak a vállalaton belül. Sok minden változhat a vállalaton belül az évek során. Például a vállalaton belüli vagy azon belüli körülmények eltérő jogi formát követelhetnek meg a vállalat számára. Ezenkívül előfordulhat, hogy cége részvényesei vagy partnerei közötti vitákkal kell foglalkoznia. Ezenkívül rendszeresen történnek fúziók vagy felvásárlások más vállalatokkal. Melyik jogi formát választja, és hogyan oldja meg legjobban a vitákat jogi szinten? Például fel kell mondani a szerződéseket, vagy új szerződéseket kell kötni?

Gyorsmenü

A társasági jog területén felmerülő összes kérdésével a megfelelő helyre érkezett egy vállalati ügyvédtől Law & More. At Law & More megértjük, hogy vállalkozóként a vállalkozói tevékenységben és az ötletek fejlesztésében szeretne részt venni, és nem jogi ügyekben. Egy vállalati jogász Law & More gondoskodhat a vállalaton belüli jogi ügyekről, hogy Ön arra összpontosíthasson, amit szívesen csinál: saját vállalkozását. Law & Moreügyvédei szakértők a társasági jog területén, és jogi tanácsokkal láthatják el Önt az alapítástól a cég felszámolásáig. A törvényt gyakorlati fogalmakká alakítjuk át, hogy Ön valóban részesüljön tanácsainkból. Szükség esetén ügyvédjeink szívesen segítenek Önnek és cégének bármilyen eljárásban. Röviden, Law & More jogi segítséget nyújthat az alábbi ügyekben:

• társaság létrehozása;
• finanszírozás;
• a vállalatok közötti együttműködés;
• fúziók és felvásárlások;
• tárgyalni és pereskedni a részvényesek és/vagy partnerek közötti vitákban.

Ön a társasági joggal foglalkozik? Kérem kapcsolatba lépni Law & More, ügyvédjeink szívesen segítenek Önnek!

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Ügyvéd

 Hívja a +31 40 369 06 80 telefonszámot

Miért válasszon? Law & More?

Könnyen megközelíthető

Könnyen megközelíthető

Law & More hétfőtől péntekig elérhető
08:00 és 22:00 között, valamint hétvégén 09:00 és 17:00 között

Jó és gyors kommunikáció

Jó és gyors kommunikáció

Ügyvédeink meghallgatják az ügyét és felmerülnek
megfelelő cselekvési tervvel

Személyes megközelítés

Személyes megközelítés

Munkamódszerünk biztosítja, hogy ügyfeleink 100% -a javasoljon minket, és hogy átlagosan 9.4-es minősítést kapjunk

"Law & More részt vesz

és képes empátiázni

ügyfele problémáival ”

Lépésről lépésre terv társasági jogi ügyvéd számára

A társasági jogi ügyvédek a Law & More használja a következő módszert:

1. Ismerkedés. Kíváncsi, hogy mit Law & More tehet az Ön és cége érdekében? Kérlek keress fel Law & More. Telefonon vagy e-mailben megismerkedhet ügyvédeivel és elküldheti kérdését. Kívánt esetben megbeszélnek egy találkozót az Ön számára Law & More hivatal.

2. Beszélje meg a lépésről lépésre szóló tervet. Az irodában történő kinevezés során tovább ismerkedünk Önnel, megbeszéljük kérdésének hátterét és a lehetséges megoldásokat a cége jogi ügyében. Az ügyvédek Law & More azt is jelezze, hogy konkrétan mit tehetnek az Ön érdekében, és milyen lehetséges további lépései lehetnek.

3. Végezze el a lépésről lépésre szóló tervet. Amikor utasít Law & More az Ön érdekeinek képviseletéhez ügyvédeink szolgáltatási szerződést kötnek. Ez a megállapodás leírja a korábban Önnel megbeszélt megállapodásokat. A megbízást általában az az ügyvéd végzi, akivel kapcsolatba lépett.

4. Kezelő tok. Az ügy kezelésének módja az Ön jogi kérdésétől függ, amely például tanácsadás elkészítésére, szerződés felmérésére vagy jogi eljárás lefolytatására vonatkozhat. Nál nél Law & More, megértjük, hogy minden ügyfél és vállalkozása más. Ezért személyes megközelítést alkalmazunk. Ügyvédeink mindig arra törekednek, hogy minden jogi kérdést gyorsan megoldjanak.

Vállalati jogi ügyvéd

Egy vállalkozás elindítása

Ha saját vállalkozást szeretne indítani, akkor jogi formát kell választania a vállalat számára. Választhat jogi formát jogi személyiséggel vagy anélkül. Ez a választás határozza meg a vállalat jogi szerkezetét.

A társasági jogász segít a jogi forma meghatározásában

Ha jogi személyiséggel rendelkező jogi formát választ, cége önállóan vehet részt jogi ügyletekben, akárcsak egy természetes személy. Vállalata ilyenkor megállapodásokat köthet, eszközei és tartozásai lehetnek, és felelősségre vonhatók.

Példák jogi személyiséggel rendelkező jogi személyekre:

• a zártkörűen működő részvénytársaság (BV)
• a részvénytársaság (NV)
• az alapítás
• a szakszervezet
• a szövetkezet

A BV -t és az NV -t gyakran kereskedelmi célú társaságoknál használják. Ha a cége idealisztikusabb célt tűz ki, akkor lehetőség lehet egy alapítvány létrehozására és egy vállalat összekapcsolására azzal. A BV -nél vagy a NV -nél a részvényesek vonzása szükséges. Lehetséges azonban az is, hogy maga is a társaság (egyedüli) részvényese lesz. A fent említett jogi formákról részletesebben is olvashat a „Melyik jogi formát válasszam a cégem számára” blogunkban.

Amikor kapcsolat van a részvényesekkel, nagyon fontos, hogy ezt a kapcsolatot megfelelően rögzítsék. Bölcs dolog a részvényesi megállapodás erre készült. Law & Moretársasági jogászai segíthetnek a részvényesi megállapodás elkészítésében vagy értékelésében.

A társasági jogi ügyvéd segít a cég bejegyzésében

Lehetőség van azonban jogi személyiség nélküli jogi forma, például közkereseti társaság vagy társaság létrehozására is. Ezeknél a jogi formáknál fontos, hogy jó megállapodások szülessenek a partnerek vagy partnerek között, például egy partnerségi megállapodásban. A jogi forma megválasztása közvetlen hatással van az olyan kérdésekre, mint a finanszírozás és a felelősség. Ha jogi személyiség nélküli jogi formát választ, cége nem vehet részt jogügyletekben önállóan, és például magánvagyonával tartozik felelősséggel a vállalata által felmerülő tartozásokért.

Példák jogi személyiség nélküli jogi formákra:

• az egyéni vállalkozás
• a közkereseti társaság (VOF)
• a betéti társaság (CV)
• a partnerség

Pontosan elolvashatja, hogy mit jelentenek ezek a jogi személyek, és milyen előnyökkel és hátrányokkal jár a „Melyik jogi formát választom a cégem számára?” Blogunkban.

Law & Moretársasági jogászai segíthetnek a megfelelő jogi forma kiválasztásában. Law & Moretársasági jogászai együttműködnek Önnel annak meghatározásában, hogy melyik jogi forma a legmegfelelőbb az Ön vállalatának. Amikor a kívánt jogi struktúrát egyértelműen feltérképezték, a társaságot létre kell hozni és be kell jegyezni a Kereskedelmi Kamarába. Law & More koordinálja ezt a folyamatot az Ön számára.

Vállalati ügyvédeink készen állnak az Ön számára

Vállalati ügyvéd

Vállalati ügyvéd

Minden társaság egyedi. Ezért jogi tanácsot fog kapni, amely közvetlenül kapcsolódik a vállalatához

Értesítés az alapértelmezésről

Értesítés az alapértelmezésről

Valaki nem teljesíti a megállapodásait? Küldhetünk emlékeztetőket és peres eljárásokat

Kellő gondosság

Kellő gondosság

A megfelelő átvilágítási vizsgálat bizonyosságot nyújt. Segítünk

Részvényesi megállapodás

Részvényesi megállapodás

Szeretne külön szabályokat megállapítani a részvényesek számára az alapszabály mellett? Kérjen jogi segítséget

Vállalati ügyvéd

Szerződésjog a társasági jogon belül

A társaság létrehozása és létrehozása után megkezdheti üzleti tevékenységének elvégzését. Azonban észre fogja venni, hogy itt a jogi szempontok is nagy szerepet játszanak. Például, mielőtt kapcsolatba lép az ügyfelekkel, előfordulhat, hogy bizalmas információkat kell megadnia. Ebben az esetben tanácsos titoktartási megállapodást kötni. Ekkor fontos, hogy a vevőkkel vagy szállítókkal kötött valamennyi megállapodást rögzítsék egy megállapodásban. Ehhez hozzájárulhat az általános szerződési feltételek összeállítása. A társasági jogi ügyvédek a Law & More szerződéseket és általános feltételeket készíthet és értékelhet az Ön számára, hogy ne érjen meglepetés.

Még akkor is, ha a jogi területen minden megfelelően el van intézve a vállalaton belül, sajnos továbbra is fennáll annak a lehetősége, hogy az ügyfél nem akar együttműködni, vagy nem tartja be a megállapodásait. Annak érdekében, hogy ne sérüljön a vevőkkel vagy beszállítókkal való kapcsolat, ajánlott először békés megoldáshoz jutni. A Law & More ügyvédek segíthetnek ebben a folyamatban. Ha azonban nem lehetséges a vita rendezése, akkor jogi lépéseket kell tenni. Law & More nagy tapasztalattal rendelkezik a társasági jogi jogi eljárások lefolytatásában, és mindent megtesz az optimális eredmény elérése érdekében.

A társasági joggal összefüggő szerződések területén kapcsolatba léphet Law & More kérdésekkel kapcsolatban:

• szerződések elkészítése és értékelése;
• szerződések felmondása;
• írásbeli értesítés készítése a nemteljesítésről szerződésszegés esetén;
• a szerződéskötésből eredő viták rendezése;
• tárgyalások a szerződések tartalmáról.

Vállalati jogi ügyvéd

Fúziók és felvásárlások

egyesülés

Tervezi a vállalat egyesítését egy másik céggel, például azért, mert növekedni szeretne? Ezután háromféle módon egyesülhetnek a vállalatok:

• a társaság egyesülése
• a részvények egyesülése
• a jogi egyesülés

Az, hogy az egyesülés melyik a legmegfelelőbb az Ön vállalatának, az Ön egyedi helyzetétől függ. Társasági jogi ügyvéd vagy társasági jogi ügyvéd ettől Law & More ebben tud tanácsot adni.

átvétel

Természetesen az is lehetséges, hogy egy másik cég érdeklődik az Ön vállalata iránt, és felajánlják, hogy eladja a cégét egy másik vállalatnak. Pozitívan áll az átvételhez, és üzleti átruházást fontolgat? Támogathatjuk Önt a tárgyalások során, valamint előzetes tanácsokat is adhatunk. Ha nem, akkor ellenséges hatalomátvétel lehet. Ellenséges felvásárlásról beszélünk, ha egy vállalat nem működik együtt részvényeinek értékesítésében, és egy másik társaság, azaz a felvásárló magához a részvényesekhez fordul. Tudjuk, hogyan védhető meg cége ez ellen, ezért jogi segítséget is tudunk nyújtani Önnek ebben az esetben.

Átvilágítást

Ezen kívül, Law & More segíthet Önnek, ha át akar venni egy céget. Amikor másik vállalatot vásárol cégként, elengedhetetlen, hogy elvégezze a kellő gondosságot. Minden információt szeretne, amellyel megalapozott döntést hozhat az egyesülésről vagy felvásárlásról. Szeretne többet megtudni erről? Law & Moretársasági jogászai az Ön szolgálatában állnak.

Együttműködés egy másik céggel

Cégként szándékozik együttműködni más vállalatokkal annak érdekében, hogy megőrizze piaci pozícióját? Vagy új piacra szeretne lépni? Ha stratégiai szövetséget szeretne kötni, tanácsokat tudunk adni a kockázatokról és az előnyökről. Ezenkívül megvizsgálhatjuk Önnel, hogy mely együttműködési formák megfelelőek. Szeretne többet megtudni erről? Kérem kapcsolatba lépni a társasági jogi ügyvédek Law & More.

Gyakran ismételt kérdések

A társasági jog a jogi személyek jogával foglalkozó jogterület, amely a holland magánjog része. A társasági jog további jogi személyekre és társasági jogokra oszlik. A társasági jog sokkal korlátozottabb, mint a jogi személyek joga, és csak a következő jogi formákra vonatkozik: zártkörűen működő részvénytársaságok (BV) és részvénytársaságok (NV). A jogi személyek joga minden jogi formát érint, beleértve a BV -t és az NV -t Law & Moretársasági jogászai segíthetnek a megfelelő jogi forma kiválasztásában. Law & Moretársasági jogászai együttműködnek Önnel annak meghatározásában, hogy melyik jogi forma a legmegfelelőbb az Ön vállalatának. Továbbá, Law & More a következőkben tud segíteni:

• társaság létrehozása;
• finanszírozás;
• a vállalatok közötti együttműködés;
• fúziók és felvásárlások;
• tárgyalni és pereskedni a részvényesek és/vagy partnerek közötti vitákban;
• szerződések és általános szerződési feltételek kidolgozása és értékelése.

Ön vállalkozó, aki jogi problémával szembesül, és szeretné, ha megoldódna? Akkor bölcs dolog társasági jogi ügyvédet felvenni. Bármilyen jogi kérdés jelentős pénzügyi, anyagi vagy nem jelentős hatással lehet a vállalatára. Nál nél Law & More, megértjük, hogy minden jogi kérdés túl sok. Ezért Law & More széles körű és speciális jogi ismeretek mellett gyors szolgáltatást és személyes megközelítést kínál. Ügyvédeink például szakértők a társasági jog területén. És ha a cégekről van szó, Law & More vállalkozókat képvisel különböző ágazatokban, például az iparban, a közlekedésben, a mezőgazdaságban, az egészségügyben és a kiskereskedelemben.

Szeretné tudni, mit Law & More tehet érted, mint ügyvédi iroda Eindhovenben? Kérlek keress fel Law & More, ügyvédjeink szívesen segítenek Önnek. Kérhet időpontot:

• telefonon: 040-3690680 vagy 020-3697121
• emailben: [e-mail védett]
• a Law & More oldal: https://lawandmore.eu/appointment/

Általában a megállapodásnak csak a felekre van következménye. Harmadik felek, akik nem részes felei a megállapodásnak, elvileg nem vonhatnak le belőle semmilyen jogot és kötelezettséget. Bizonyos körülmények között a megállapodások és az azokban rögzített kikötések következményekkel is járhatnak harmadik felekre, más néven harmadik felek hatásaira. A megállapodás záradékának harmadik fél általi hatására két követelmény vonatkozik:

1. a szerződés tartalmaz egy záradékot arra vonatkozóan, hogy egy harmadik fél teljesítést követelhet a szerződő felektől, vagy más módon hivatkozhat a szerződésre egyikük ellen, és
2. egy harmadik fél elfogadta a záradékot a másik két érintett fél egyikének címzett nyilatkozatban.

Ha a fenti követelmények teljesülnek, a megállapodásban részt vevő felek hivatkozhatnak az abban megállapított rendelkezésekre a harmadik féllel szemben, vagy fordítva. A megállapodások harmadik felekre gyakorolt ​​hatása olyan doktrína, amely szorosan kapcsolódik a társasági joghoz. Végül is a szerződésjog a társasági jog nagy része. Kérdései vannak a harmadik felek hatásaival kapcsolatban? Kérlek keress fel Law & More. Vállalatjogi ügyvédeink szívesen segítenek Önnek.

A zártkörűen működő részvénytársaságon (BV) és a részvénytársaságon (NV) belül a legnagyobb hatalom a társaság részvényesei (AvA). Ez azt jelenti, hogy a fontos döntéseket, legalábbis a vállalaton belül, általában a részvényesek hozzák meg (AvA). Vállalkozóként nem használhatja fel a társaságon belüli részvényesek közötti vitákat. Megértjük, hogy a Law & More. Ezért röviden elmagyarázzuk a részvényesi viták kezelésének és megoldásának számos módját:

Közvetítés. Általában az első lépés a vállalaton belüli részvényesekkel folytatott megbeszélés. Talán a részvényesek közötti nézeteltérést egyszerű módon fel lehet oldani, így gyorsan folytathatja a szokásos üzletmenetet a vállalaton belül. Ez természetesen független és pártatlan közvetítő irányítása mellett is lehetséges. A közvetítés gyakran gyorsabb és olcsóbb, mint egy per megindítása. A közvetítésről további információkat is talál oldalunkon: https://lawandmore.eu/mediation/

Jogi vitarendezés. Lehetséges, hogy cége alapszabálya vagy a részvényesi megállapodás mint ilyen már rendelkezik egyezségről részvényesi viták esetén. Ebben az esetben bölcs dolog egy ilyen vitarendezési eljárást végrehajtani. Ha az alapszabály vagy a részvényesi megállapodás nem tartalmaz vitarendezési rendszert, továbbra is követheti a törvényben előírt vitarendezési rendszert. Itt meg kell különböztetni a kiutasítás vagy a kiszállás lehetőségét. Mindkét lehetőség esetében bizonyítékokkal kell meggyőznie a bírót a kiutasítás vagy leválás szükségességéről. Szeretné tudni, hogy mit jelentenek ezek a lehetőségek, és használhatja -e ezeket az Ön esetében? Kérlek keress fel Law & More. Ügyvédeink szívesen adnak tanácsot.

Felmérési eljárás. Ennek az eljárásnak a célja, amelyet az Amszterdami Fellebbviteli Bíróság Vállalkozási Kamara követ, a jó kapcsolatok helyreállítása a vállalaton belül, többek között a részvényesek között. A Vállalkozási Részleg felkérhető a vállalat vizsgálatára és azonnali intézkedés kérésére, például a döntések (ideiglenes) felfüggesztésére. A vizsgálatot és annak eredményét jegyzőkönyv rögzíti. Ha megállapítást nyer, hogy rossz irányítás történt, akkor a Vállalkozási Szekció messzemenő hatáskörrel rendelkezik, így ebben az esetben akár a társaság feloszlatását is kérheti.

Szeretné tudni, hogyan lehet a részvényesi vitát legjobban megoldani a vállalatán belül? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a (z) Law & More. Ügyvédeink szívesen adnak tanácsot Önnek, és szükség esetén útmutatást is adnak cége számára a közvetítési folyamaton.

Szeretné tudni, mit Law & More megteheti Önnek, mint ügyvédi iroda Eindhovenben?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 (0) 40 369 06 80 telefonon, vagy küldjön egy e-mailt:

úr. Tom Meevis, a Law & More - [e-mail védett]
úr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - [e-mail védett]

Law & More B.V.