BÜNTETŐÜGYVÉDRE SZÜKSÉGE?
Kérdezze meg a jogi segítséget

JOGSZERZŐK SPECIÁLISOK A SZERINTI JOGON

kockás Egyértelmű.

kockás Személyes és könnyen elérhető.

kockás A te érdekeid az elsők.

Könnyen megközelíthető

Könnyen megközelíthető

Law & More hétfőtől péntekig elérhető
08:00 és 22:00 között, valamint hétvégén 09:00 és 17:00 között

Jó és gyors kommunikáció

Jó és gyors kommunikáció

Ügyvédeink meghallgatják az ügyét és felmerülnek
megfelelő cselekvési tervvel

Személyes megközelítés

Személyes megközelítés

Munkamódszerünk biztosítja, hogy ügyfeleink 100%-a
ajánl minket, és átlagosan 9.4-es értékelést kapunk

/
Bűnügyi törvény
/

Bűnügyi törvény

A büntetőjog azt jelenti, hogy a büntetőbíróság mérlegeli, hogy valaki elkövetett-e bűncselekményt, és büntetést kell kiszabni. A gyanúsított csak bűncselekmény miatt ítélhető el. Ez lehet vétség, kisebb szabálysértés, például piros lámpán való áthajtás, vagy bűncselekmény. A vétségek súlyosabb bűncselekmények, például testi sértés vagy csalás.

Számos olyan helyzet van, amelyben a büntetőjog szerepet játszik. Ezért lehetséges, hogy véletlenül vagy véletlenül kapcsolatba kerül vele. Előfordulhat például, hogy egy jó buli után nem veszi észre, de csak egy itallal túl sok itallal a volán mögé ül, és egy alkoholellenőrzés után megállítják. Ebben az esetben pénzbírságra vagy akár idézésre is számíthat a lábtörlőn. Szintén gyakori helyzet, hogy az utasok poggyászában tudatlanságból vagy figyelmetlenségből üdülésről elvitt tiltott áru vagy hibásan bejelentett áru, pénz van. Az okoktól függetlenül ezeknek a cselekményeknek a következményei súlyosak lehetnek, és a büntetőjogi bírság elérheti a 8,200 eurót is. Law & More sokrétű szakértelemmel rendelkezik:

  • Áldozat
  • Rágalmazás és rágalmazás
  • Közlekedési Büntetőjog
  • Áruk és személyazonosság-csalás
  • Internetes csalás
  • Vállalati büntetőjog
  • Cannabis/kábítószer

Aylin Selamet

Aylin Selamet

ÜGYVÉD

aylin.selamet@lwandmore.nl

A büntetőjogi ügyvédek szakértelme Law & More

Közlekedési büntetőjog

Közlekedési büntetőjog

Arra vádolják, hogy alkohol vagy kábítószer hatása alatt vezet? Kérjen jogi segítséget.

Csalás

Csalás

Csalással vádolják?
Tudunk tanácsot adni.

társasági-büntetőjogi-kép

Vállalati büntetőjog

Kockáztatja a vállalati büntetőjogi kérdéseket?
Mi tudunk segíteni.

Átverés

Átverés

Átvertek?
Indítson jogi eljárást.

„A hatékony munka megfizethetővé tette kis cégem számára. Erősen ajánlom Law & More bármely holland céghez”

Hogyan zajlik egy általános büntetőjogi ügy?

Minden eset egyedi. Ha további információra van szüksége, vagy kérdése van saját ügyével kapcsolatban, bármikor felveheti a kapcsolatot Law & More telefonon vagy e-mailben. Annak érdekében, hogy képet kapjon a büntetőjogról, az alábbiakban ismertetjük egy általános büntetőügy menetét.

1. lépés – vegye fel velünk a kapcsolatot

Ha a rendőrség letartóztatja, a rendőrségre szállítják. A rendőrség a 6:00 és 00:09 közötti időt nem számítva legfeljebb 00 óráig tarthat fogva a rendőrkapitányságon történő kihallgatásra. Bölcs dolog ügyvédet igénybe venni, mivel a rendőrség kérdéseket tesz fel Önnek, hogy bizonyítékokat gyűjtsön Ön ellen. Kijelölhet ingyenes ügyvédet, de választhat szakjogászt is, például az ügyvédeket Law & More.

2. lépés – az előzetes vizsgálat

Az előzetes nyomozás már a kihallgatás pillanatában megkezdődik. Ebben a szakaszban a rendőrséggel és az Ügyészséggel (OM) kell foglalkoznia, akik kivizsgálják, hogy gyanúsítottként követte-e el a bűncselekményt. Ha a kihallgatás során vagy azt követően úgy tűnik, hogy a 6 óra nem volt elegendő a tényállás megállapítására, az ügyész – az ügyészsegéd – dönthet úgy, hogy további nyomozás céljából hosszabb ideig őrizetbe veszi Önt. Önt nem lehet többé őrizetbe venni olyan kisebb cselekmények miatt, amelyek esetében nincs előzetes letartóztatás.

Amit az ügyfelek mondanak rólunk

Megfelelő megközelítés

Tom Meevis végig érintett volt az ügyben, és minden kérdésemre gyorsan és egyértelműen válaszolt tőle. Minden bizonnyal ajánlom a céget (és különösen Tom Meevist) barátaimnak, családtagjaimnak és üzlettársaimnak.

10
mikrofon
Hoogeloon

Büntetőjogászaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére:

Office Law & More

3. lépés – az idézés

Ha az ügyész úgy véli, hogy az Ön ügyét bíróság elé kell állítani, akkor Ön idézést fog kapni az ügyészségtől. Az idézésben szerepel, hogy mely bűncselekmény miatt indítanak eljárást, és hol és mikor tárgyalja a bíró az ügyet. Ezenkívül az idézésben szerepel, hogy az ügyben milyen típusú bíró dönt. Ez lehet a kantonbíró a cselekményeknél (enyhébb bűncselekmények), a rendőrbíró (egy évnél nem hosszabb börtönbüntetéssel sújtható bűncselekmény esetén), a többbírós tanács (a súlyosabb bűncselekményeket három bíró tárgyalja) vagy a gazdasági bíró (gazdasági bűncselekmények miatt). Kifogásolhatja az idézést, ha úgy gondolja, hogy jogtalanul idézték. Ezt az idézés kézbesítését követő 8 napon belül megteheti (az idézést hivatalosan megkapta). Ehhez fontos ügyvédet igénybe venni.

4. lépés – a munkamenet

Minden büntetőügyben tárgyalásra kerül sor. Ha nagy ügyről van szó, az első tárgyalás egy pro forma meghallgatás. Az üggyel nem érdemben foglalkoznak, hanem azt, hogy az ügyész vagy az Ön ügyvédje mit szeretne még vizsgálni, azt megvizsgálják. Kisebb esetekben gyakran csak egy meghallgatás van. Nem köteles eljönni a tárgyalásra, de ehhez mindig joga van. Ha nem jön el a tárgyalásra, felhatalmazhatja ügyvédjét, hogy megvédje magát. Ha egyáltalán nem válaszol a felszólításra, és nem hatalmazza fel ügyvédjét, hogy megvédje, akkor távolmaradásról van szó. Ezután a tárgyalást és az ügyet az Ön jelenléte nélkül intézik. A bíró azonban kötelezheti Önt a tárgyaláson való részvételre.

5. lépés – az ítélet

Az, hogy a bíró mikor dönt, az ügy típusától és attól függ, hogy milyen típusú bíró tárgyalja az Ön ügyét. A kantoni bíró és a rendőrbíró gyakran azonnal szóban mond ítéletet. Nagyobb bûncselekményeknél gyakran több bíró van, és a határozatot – az ítéletet – a tárgyalást követõ 2 héten belül kapja meg.

6. lépés – Fellebbezés

Ha nem ért egyet a bíró döntésével, fellebbezhet a fellebbviteli bírósághoz.

strafrecht-képBűncselekmény gyanúja? Így lehet beperelni egy személyt rágalmazásért vagy rágalmazásért

A büntetőeljárás a bűncselekmény rendőrségi bejelentésével kezdődik. Ha a rendőrség és az ügyész bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja Önt, Ön gyanúsított. Előfordulhat azonban, hogy Ön azt állítja, hogy nem követte el a bűncselekményt, és a fent leírt helyzet egészen más volt. Mit tehetsz ilyenkor?

Először is fontos emlékezni arra, hogy a gyanúsított mindaddig ártatlan, amíg bűnösségét be nem bizonyítják. Ön csak akkor bűnös bűncselekményben, ha a büntetőbíróság az ítéletben, vagy az ügyész a büntető határozatban kimondja. Ez ellen fellebbezéssel lehet fellebbezni. Az a tény, hogy Ön gyanúsított, nem jelenti azt, hogy Ön az elkövető is. Ezenkívül megvádolhatja azt a személyt, aki Önt bűncselekmény elkövetésével vádolja, például ha Önt a feltételezett áldozat megerőszakolásával, rágalmazással vádolják. Ez azt jelenti, hogy valaki valótlan tényekkel vádolja, és sérti jó hírnevét, vagy szándékosan rágalmazzák. Ez bűncselekmény. Konzultáljon Law & More további információkért a rágalmazás és rágalmazás miatti perekkel kapcsolatban. Szívesen segítünk Önnek.

Miért válassza a büntetőjogászait? Law & More?

A büntetőjogászok Law & More jogi tanácsot adunk a teljes büntetőeljárás során. Tudjuk, hogy a büntetőeljárások megterhelőek, ezért extra értéket tulajdonítunk megfelelő és azonnali elérhetőségünknek. A jó büntetőügyvédek drágák, ezért Law & More fontosnak tartja a jó ár/minőség arány megtartását. Ügyét gondosan és tisztességgel kezeljük. Ha kapcsolatba szeretne lépni velünk, kérjük, küldjön egy e-mailt a címre info@lawandmore.nl vagy hívja a +31 40 369 06 80 számot.

Gyakran ismételt kérdések

A büntetőjogász a büntetőperekre szakosodott ügyvéd. Büntetőügyvédre van szüksége, ha bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják. A bûncselekmény törvénysértés vagy bûncselekmény, amely szankcióval, például pénzbírsággal, közérdekû munkával vagy szabadságvesztéssel járhat.
Egy büntetőjogász segít a büntetőeljárásban. Ha bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják, általában súlyos vétség vagy bűncselekmény elkövetésével, a kormány – az ügyész – nyomozást indít. Ha az ügyész úgy dönt, hogy vádat indít ellene, akkor bíróság előtt kell megjelennie. Büntetőjogászaink a teljes büntetőeljárás során segítséget nyújtanak Önnek. Megvédik az Ön érdekeit a rendőrségi nyomozás során, és védik az érdekeit a bíróságon.
Mielőtt a rendőrség első alkalommal kihallgatná, lehetőséget kap arra, hogy kapcsolatba lépjen egy ügyvéddel. Ezután ingyenes ügyvédet rendelnek Önhöz. Választhat olyan ügyvédet is, akit nem fizet a kormány, például a címen Law & More. Személyes megközelítést képviselünk, és ügyét megfelelően kezeljük. A költségek áfa nélkül 195 és 275 euró között mozognak óránként, az ügy bonyolultságától függően.

A büntetőjogász konzultációja nem kötelező, de ésszerű. Célszerű azonnal büntetőjogászhoz fordulni, ha kapcsolatba került a rendőrséggel. Ennek az az oka, hogy Önnek joga van büntetőjogász segítségére. A rendőrség kérdéseket tesz fel Önnek, hogy bizonyítékokat gyűjtsön Ön ellen. Ezért tudnia kell, hogy nem köteles válaszolni a rendőrség kérdéseire, és bölcs dolog, ha azonnal felkeresi az Önt képviselő büntetőjogászt.

Ön például elvesztette a jogosítványát, és szeretne egy közlekedési büntetőjogra szakosodott ügyvédet? Vagy letartóztatták fegyverbirtoklás, erőszak, csalás, testi sértés, pénzmosás, hamisítás vagy sikkasztás miatt, akkor jöhet Law & More. Kábítószeres ügyekben is tudunk segíteni, mint például kender, marihuána vagy kokain birtoklása.

Önt letartóztatták, amikor a rendőrök bevitték a rendőrőrsre kihallgatásra. Nem kötelező büntetőügyvédet bevonni, ha letartóztatták, de bölcs dolog. Ennek az az oka, hogy Önnek joga van büntetőjogász segítségére. Az ügyvédek a Law & More segítséget nyújthat Önnek a kihallgatás és az azt követő büntetőeljárás során.

Szeretné tudni, mit Law & More ügyvédi irodaként szolgálhat Önnek Eindhoven és a Amsterdam?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 40 369 06 80 telefonon, vagy küldjön e-mailt a következő címre:
úr. Tom Meevis, a Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
úr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - maxim.hodak@lawandmore.nl

Adatvédelmi beállítások
Cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében a weboldalunk használata során. Ha szolgáltatásainkat egy böngészőn keresztül használja, akkor a böngésző beállításain keresztül korlátozhatja, blokkolhatja vagy törölheti a sütiket. Olyan harmadik felektől származó tartalmakat és szkripteket is használunk, amelyek nyomonkövetési technológiákat használhatnak. Az alábbiakban szelektíven megadhatja beleegyezését az ilyen harmadik felek beágyazásának engedélyezéséhez. Az általunk használt cookie-król, az általunk gyűjtött adatokról és azok feldolgozásáról a teljeskörű tájékoztatásért ellenőrizze a weboldalunkat Adatkezelési tájékoztató
Law & More B.V.