BÜNTETŐ JOGI SZÜKSÉGRE? KAPCSOLATBA LÉPNI LAW & MORE

Büntetőjogi ügyvéd

Sok olyan helyzet van, amikor a büntetőjog szerepet játszik az életünkben. Ezért gyakran véletlenül találkozunk vele. Gondolhat például arra a helyzetre, amelyben túl sokat ivott egy italt, és úgy döntött, hogy vezet. Ha alkoholtartás-ellenőrzés után letartóztatnak, problémája van. Ebben az esetben pénzbírságot kaphat, vagy akár idézést is kaphat. Egy másik általános helyzet az, hogy a tudatlanság vagy gondatlanság miatt az utaszsákok tiltott tárgyakat tartalmaznak, amelyek vakációból származnak, árukat vagy pénzeszközöket, amelyek helytelenül vannak feltüntetve. Az októl függetlenül e cselekedetek következményei súlyosak lehetnek, és a büntetőjogi bírság összege 8,200 XNUMX euróig terjedhet.

Vállalkozóként vagy egy vállalat igazgatójaként üzleti helyzetének eredményeként büntetőjoggal is találkozhat. Ez az eset fordulhat elő, miután az illetékes hatóságok ellenőrizték, gyanúja merül fel csalására vagy szokatlan ügyletekre. Ezenkívül az üzleti világban való részvétel tudatlanul gazdasági megsértéshez vagy a vállalkozására alkalmazandó környezetvédelmi jogszabályok megsértéséhez vezethet. Az ilyen intézkedéseknek súlyos következményei lehetnek a vállalkozása számára, és nagyon magas bírsághoz vezethetnek. Talál ilyen helyzetben, vagy további információra van szüksége? Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni a Law & More.

Aylin Selamet

Ügyvéd

Miért válasszon? Law & More?

Könnyen megközelíthető


Law & More hétfőtől péntekig 08:00 és 22:00 között, hétvégén pedig 09:00 és 17:00 között érhető el
Jó és gyors kommunikáció


Ügyvédeink meghallgatják az ügyét, és kidolgozzák a megfelelő cselekvési tervet

Személyes megközelítés


Munkamódszerünk biztosítja, hogy ügyfeleink 100% -a javasoljon minket, és hogy átlagosan 9.4-es minősítést kapjunk
"A hatékony munka megfizethetővé tette a kis cégemet. Erősen ajánlom Law & More bármely holland társasághoz. "

A büntetőjogi áldozat Előfordulhat, hogy a büntetőjoggal szemben az „áldozat” szempontjából is szembe kell néznie. Manapság többet vásárolunk az interneten keresztül. Általában minden jól megy, és megkapod azt, amit megrendeltek. Sajnos néha rosszul jár: sok pénzt fizetett bizonyos dolgokért, például telefon vagy laptop, de az eladó soha nem szállította az árut, és nem is szándékozik ezt megtenni. Végül is, ha szeretné tudni, hogy hol van a holmiján, az eladó sehol nem található. Ebben az esetben bűncselekmény áldozata lehet. Olyan körülmények között, amikor véletlenül a büntetőjoggal találkozik, tanácsos kapcsolatba lépni egy ügyvéd szakértővel a következő címen: Law & More. A büntetőjoggal összefüggésben minden esemény drasztikus lehet, és a büntetőeljárások során követett lépések gyorsan követhetők. Nál nél Law & More megértjük, hogy a büntetőjogi cselekedetek jelentős hatással lehetnek az életedre, ezért összpontosítunk az ügyfél problémájának gyors és hatékony megoldására. A büntetőügyvédek Law & More örömmel kínálunk jogi támogatást a következő területeken: • közlekedési büntetőjog; • csalás; • vállalati büntetőjog; • átverés.

A büntetőjogi ügyvédek szakértelme Law & More

Közlekedési büntetőjog

Arra vádolják, hogy alkohol vagy kábítószer hatása alatt vezet? Kérjen jogi segítséget


Csalás

Csalással vádolják? Tudunk tanácsot adni Önnek

Vállalati büntetőjog

Kockáztatja a vállalati büntetőjogi kérdéseket? Segítünk Önnek

Átverés

Átvertek már? Kezdje a jogi eljárást


Közlekedési büntető törvény Járművezetőként tartózkodnia kell a veszélyes magatartástól. Ilyen viselkedés gyakran fordul elő alkoholfogyasztás esetén. Az emberek rendszeresen szállnak az autó kormányához, miután túl sokat ittak. Alkohol-ellenőrzés után tartóztatnak le, vagy büntetést vagy idézetet kapnak? Ezután bölcs dolog, ha szakértő ügyvédet biztosít. Végül is az alkoholfogyasztás alatt történő vezetés súlyos büntetésekkel büntetendő, amelyek akár három hónapig is börtönbüntetést vonhatnak maguk után, vagy 8,300 euró pénzbírsággal járhat, és vezetői felfüggesztést is kaphat. Előfordulhat azonban, hogy a kihallgatások vagy az alkohol-ellenőrzés során a rendőrség és az igazságügyi hatóságok megsértik a szabályokat. Lehet, hogy az alkoholteszt sem nyújt megfelelő bizonyítékot, és megoldást nyújthat az abszolúcióra. Bizonyos esetekben a pénzbírság vagy a vezetési felfüggesztés nem alkalmazandó. Law & More szakértői ügyvédei vannak a közlekedési büntetőjog területén, akik szívesen adnak tanácsot vagy segítenek az eljárásban. További információkat a veszélyes viselkedésről a forgalomban és az ittas vezetésről a forgalmi weboldalunkon talál.
Csalás Amikor Hollandiába utazik, vámkezelést hajt végre. Abban az időben tilos áruk szállítása nem engedélyezett. Ha nem erről van szó, vagy ha a vámhatóságok tudatlanságod vagy figyelmen kívül hagyásuk eredményeként tiltott árukat találnak, büntetőjogi szankciót lehet követni. A származási ország vagy állampolgársága nem befolyásolja ezt a kérdést. A legvalószínűbb és leggyakoribb szankció pénzbírság. Ha bírságot kapott, és nem ért egyet, akkor két héten belül kifogást emelhet a Holland Ügyészségnél. Ha azonnal kifizeti a bírságot, akkor adósság-visszaigazolást is készít. Ezért fontos, hogy előbb konzultáljon egy ügyvéddel az Ön helyzetéről. Ügyvédi csapatunk szakértői ismereteket szerez és tanácsot adhat, és útmutatást nyújthat Önnek bármilyen eljárásban. Segítségre van szüksége, vagy van más kérdése? Kérem, hívjon Law & More. A tiltott áruk vételével járó kockázatokról és következményekről további információt találhat a blogunkban: 'The Dutch Customs'.
Vállalati büntetőjog Manapság a vállalatok egyre inkább szembesülnek a büntetőjoggal. Például előfordulhat, hogy vállalkozását gyanítják, hogy helytelen adóbevallást készített vagy megsértette a környezetvédelmi előírásokat. Az ilyen kérdések összetettek és messzemenő következményekkel járhatnak, mind személyes, mind üzleti szempontból. Ilyen helyzetben fontos az ügyvédekkel való gyors konzultáció. A szakértő ügyvéd nemcsak rámutat az Ön feladataira, például az adóhatóságok tájékoztatásának kötelezettségére, hanem gondoskodik arról, hogy ne sérüljenek az Ön (társaságként) megillető jogok, például a csendben való jog. Cégként foglalkozik a büntetőjoggal, és tanácsot vagy jogi segítséget igényel a helyzetében? Bízhat benne Law & More. Szakembereink professzionális megközelítéssel rendelkeznek, és tudják, hogyan tudnak további segítséget nyújtani Önnek. Átverés Bizonyos körülmények között csalás lehet, például amikor az interneten vásárolt árut, sok pénzt fizetett érte, és soha nem kapta meg, anélkül, hogy bűncselekménynek minősülne. Annak elnyeréséhez, hogy a csalás jogi értelemben bűncselekmény, igazságoknak vagy hazugságoknak kell lenniük, hogy az eladó valamit eladni fog. A csalást jogilag úgy írják le, hogy egy másik személy pénz és áru szállítására költöztet, anélkül, hogy bármit is cserébe szállítana. Kíváncsi, mit tehetünk érted? Vegye fel a kapcsolatot ügyvédeinkkel. Law & Moreügyvédei személyes megközelítéssel rendelkeznek, és felbecsülhetik az Ön helyzetét és lehetőségeit.
Szeretné tudni, mit Law & More Tehát Ön, mint ügyvédi iroda Eindhovenben, vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 (0) 40 369 06 80 telefonszámon telefonon, naar: Mr. Tom Meevis, a Law & More - tom.meevis@lawandmore.nlmr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - maxim.hodak@lawandmore.nl