A kutatások azt mutatják, hogy Hollandiában a csődök 30% -át ki nem fizetett számlák okozzák. Van egy ügyfele, aki még mindig nem fizetett? Vagy magánszemély, és van olyan adós, aki továbbra is pénzt tartozik Önnek? Ezután lépjen kapcsolatba a Law & More behajtási ügyvédek.

Gyűjtsék le a kiszámíthatatlan számlákat?
KAPCSOLAT LAW & MORE

Adósságbehajtás Ügyvéd

A kutatások azt mutatják, hogy Hollandiában a csődök 30% -át ki nem fizetett számlák okozzák. Van egy ügyfele, aki még mindig nem fizetett? Vagy magánszemély, és van olyan adós, aki továbbra is pénzt tartozik Önnek? Ezután lépjen kapcsolatba a Law & More behajtási ügyvédek. Megértjük, hogy a nem fizetett számlák nagyon bosszantóak és nemkívánatosak, ezért segítünk a beszedési folyamat kezdetétől a végéig. Adóssággyűjtési ügyvédeink az ön bíróságon kívüli beszedési eljárásán és bírósági beszedési eljáráson mennek keresztül. Law & More is ismeri a lefoglalási jogot, és csőd esetén segíthet Önnek. Végül, nincs jelentősége számunkra, hogy az adós Hollandiában él, vagy külföldön székhellyel rendelkezik. Nemzetközi háttérünk miatt bonyolultabb, vitatott vagy nagyobb igények kielégítésére vagyunk képesek.

Gyorsmenü

Az adósságok behajtásakor valószínűleg egy behajtási ügynökségre vagy végrehajtóra gondol, mint egy adósságbehajtási ügyvédre. Ennek oka az, hogy mindhárom fél képes behajtani a fennálló tartozásokat. A behajtási folyamatban azonban vannak néhány alapvető lépés, amelyet általában behajtási ügyvéd végezhet:

Csak 25.000,00 XNUMX eurót meghaladó követelések esetén csak adóssággyűjtési ügyvéd jogosult bírósági eljárás lefolytatására.
• Felhatalmazással rendelkezik az adós vagyonának és jövedelmének lefoglalására
• Csak adóssággyűjtési ügyvéd jogosult csődeljárást benyújtani.
• Csak adósságbehajtási ügyvéd jogosult a nemzetközi behajtási ügyek kezelésére.
• Jogviták rendezésére alkalmas. Az adósságbehajtási ügyvéd alkalmasabb testreszabott megoldások biztosítására, valamint a védekezés értékelésére és megcáfolására.

Gyakran előfordul, hogy a beszedési folyamat során továbbra is meg kell váltani a beszedési ügynökséget vagy a végrehajtót a beszedési ügyvédre. Ebben a helyzetben könnyebb és jobban szervezett lehet egyazon cégnél lenni, ahol máris ismertek, és egy fájl már készítve van az Ön számára.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Ügyvéd

 Hívja a +31 40 369 06 80 telefonszámot

Miért válasszon? Law & More?

Könnyen megközelíthető

Könnyen megközelíthető

Law & More hétfőtől péntekig elérhető
08:00 és 22:00 között, valamint hétvégén 09:00 és 17:00 között

Jó és gyors kommunikáció

Jó és gyors kommunikáció

Ügyvédeink meghallgatják az ügyét és felmerülnek
megfelelő cselekvési tervvel

Személyes megközelítés

Személyes megközelítés

Munkamódszerünk biztosítja, hogy ügyfeleink 100% -a javasoljon minket, és hogy átlagosan 9.4-es minősítést kapjunk

"Kaptam
szakmai tanácsadás
a megbeszélt időn belül. ”

Az adósságbehajtó ügynökség megközelítése

Minden egyes begyűjtési eljáráshoz számos lépést meg kell tenni. Az első lépés az adós tájékoztatása arról, hogy nem teljesíti fizetési kötelezettségét. Ennek oka az, hogy lehetőséget kell adnia neki, hogy ésszerű időn belül fizethessen további költségek nélkül. Erről írásbeli emlékeztetőt kell küldenie az adósnak. Ezt az emlékeztetőt alapértelmezett értesítésnek hívjuk. A tizennégy napos időtartamot általában ésszerű határidőnek kell tekinteni, amelyen belül az adósot felkérik a követelés kifizetésére. Természetesen, Law & Moreügyvédei elmulasztási értesítést állíthatnak ki Önnek.

Ha nem küldtek értesítést a mulasztásról, a bíró elutasítja a kártérítési igényt. Vannak olyan helyzetek is, amikor nem szükséges értesítést küldeni a mulasztásról, például a megállapodás betartása tartósan lehetetlen. Mindazonáltal tanácsos, hogy óvintézkedésként mindig küldjön értesítést a mulasztásról. Ha a fizetési igény nem teljesül, megkezdhetjük a beszedési folyamatot.

A gyűjtemény négy lépése jobbra

érintkezés Law & More kép

Kapcsolat Law & More

Nem fizető ügyféllel foglalkozik? Kapcsolatba lépni Law & More

Ingebrekestelling kép

Értesítés az alapértelmezésről

Az adóst fizetési kérelemmel fizetjük fel

Minnelijke gyors kép

Békés fázis

Tárgyalásokat folytatunk az adós fizetésének vagy fizetési megállapodásának megfizetése érdekében

Gerechelijke fase image

Bírói szakasz

Jogi eljárást indítunk, és szükség esetén lefoglaljuk az ingatlant

minta1X1_

A gyűjtési folyamat fázisa

A behajtási folyamatnak két lehetséges fázisa van: a békés szakasz, más néven bíróságon kívüli szakasz, és a bírósági szakasz.

Békés fázis
Ha a felek közötti kapcsolat jó, tanácsos először a békés szakaszon átmenni. Ebben a szakaszban igyekszünk ösztönözni az adósot fizetésre írásbeli emlékeztetők és telefonos kapcsolatfelvétel útján. Lehetséges, hogy ezek a megbeszélések és tárgyalások fizetési megállapodáshoz vezetnek. Javasoljuk, hogy állapítson meg fizetési megállapodást. Adóssággyűjtési ügyvédeink gondoskodhatnak erről. A békés szakasz előnye, hogy a felek közötti kapcsolatok gyakran nem sérülnek, és a bírósági eljárás költségei nem merülnek fel.

Bírói szakasz
Ha a békés szakasz nem zárható le az adós fizetésével vagy fizetési megállapodással, bírósági eljárás indulhat. Lehetőség van a békés szakasz kihagyására és a bírósági eljárások azonnali megindítására is. Jogi szakaszban követeljük a fennálló összegek és a behajtási költségek megfizetését a bíróság előtt. A bírósági eljárás megkezdése előtt lehetséges lehet az adós vagyonának lefoglalása. Ezt konzervatóriumi rohamnak nevezzük. Az előzetes döntéshozatali melléklet célja annak biztosítása, hogy az adós a bíróság döntése előtt nem tud ingatlant költöztetni, hogy Ön ténylegesen behajthassa költségeit az adóssal. Ha a bíró engedményezi az Ön igényét, az elővigyázatossági melléklet végrehajtandó mellékletekké alakul. Ez azt jelenti, hogy a mellékelt eszközöket a végrehajtó nyilvánosan eladhatja, ha az adós továbbra sem fizet. Ezen eszközök bevételét a követelés kifizetésére fordítják. Law & MoreA behajtási ügyvédek tapasztalattal rendelkeznek a letiltási jog területén, és szívesen segítenek a bírósági eljárás során.

A kockázatok megelőzése
Law & More támogatást nyújt a fizetéssel és a késedelmes fizetéssel kapcsolatos kockázatok megelőzéséhez. Például azt javasoljuk az ügyfeleknek, hogy az általános fizetési feltételeket tartalmazzák az általános fizetési feltételekbe, amelyek elkerülhetik a kétségbeesést a késedelmes fizetés esetén. Szeretne több információt erről? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Law & More.

Szeretné tudni, mit Law & More megteheti Önnek, mint ügyvédi iroda Eindhovenben?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 40 369 06 80 telefonon, vagy küldjön e-mailt a következő címre:

úr. Tom Meevis, a Law & More - [e-mail védett]
úr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - [e-mail védett]

Law & More B.V.