A válás mindenki számára fontos esemény. Ezért válási ügyvédeink személyes tanácsokkal állnak az Ön rendelkezésére. A válás első lépése a válási ügyvéd hívása. A válást a bíró hirdeti ki, és csak az ügyvéd nyújthat be kérelmet a váláshoz a bírósághoz.

SEGÍTSÉGNEK SEGÍTSÉGEKEK A SZÁNTOLÁSoddal?
KÉRJÜK KAPCSOLAT A SZAKÉRTELMEZŐKHEZ

Válás ügyvéd

A válás mindenki számára fontos esemény. Ezért válási ügyvédeink személyes tanácsokkal állnak az Ön rendelkezésére.

Gyorsmenü

A válás első lépése a válási ügyvéd hívása. A válást a bíró hirdeti ki, és csak az ügyvéd nyújthat be kérelmet a váláshoz a bírósághoz. A válási eljárásnak különféle jogi szempontjai vannak, amelyekről a bíró ítéletet hoz. Példák ezekre a jogi szempontokra:

• Hogyan oszlik meg a közös vagyon?
• Az Ön élettársa jogosult-e nyugdíjának egy részére?
• Mi lesz a válás adókövetkezményeivel?
• Van-e partnere jogosult partneri tartásdíjakra?
• Ha igen, mennyi a tartásdíj havonta?
• És ha gyermeke van, hogyan kezelik a gyermekeket érintő ügyeket?
• Hogyan szervezik meg a gyermektámogatást?

Válás ügyvédeink támogatják Önt

Van néhány szempont a válás rendezéséhez. A válási ügyvéd Law & More segíthet és útmutatást nyújthat e szempontok lehető legjobb megszervezésében. Ügyvédeink a családjog területén szakosodtak. Kíváncsi vagy, mit tehetünk Önért? Akkor kérjük lépjen kapcsolatba velünk Law & More.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Ügyvéd

 Hívja a +31 (0) 40 369 06 80 telefonszámot

Miért válasszon? Law & More?

Könnyen megközelíthető

Könnyen megközelíthető

Law & More hétfőtől péntekig elérhető
08:00 és 22:00 között, valamint hétvégén 09:00 és 17:00 között

Jó és gyors kommunikáció

Jó és gyors kommunikáció

Ügyvédeink meghallgatják az ügyét és felmerülnek
megfelelő cselekvési tervvel

Személyes megközelítés

Személyes megközelítés

Munkamódszerünk biztosítja, hogy ügyfeleink 100% -a javasoljon minket, és hogy átlagosan 9.4-es minősítést kapjunk

"Law & More ügyvédek

részt vesznek és

képes megérteni a

az ügyfél problémája"

A válási ügyvédeink személyes megközelítéssel rendelkeznek, és veled fognak együttműködni a jövőre megfelelő megoldások megtalálása érdekében. Minden jogi szempontot figyelembe veszünk, és törekszünk az Ön számára a lehető legjobb eredmény elérésére.

Témák, amelyekben segíthetünk:

• A válási szövetség;
• szülői terv;
• Házassági szerződés;
• közös eszközök elosztása;
• Gyermektartások;
• Partneri tartásdíjak;
• A gyermekek hozzáférési jogai;
• Nyugdíj;
• adósságok;
• Költségvetési következmények.

Szüksége van válási ügyvédre?

Gyermektartást

Gyermektartást

A válásnak nagy hatása van a gyermekekre. Ezért nagy jelentőséget tulajdonítunk gyermekeinek érdekeinek

Kérjen válást

Kérjen válást

Személyes megközelítésünk van, és együtt dolgozunk veled egy megfelelő megoldás kialakításában

Partner tartásdíjak

Partner tartásdíjak

Fizetni fog vagy fizetni fog tartózkodást? És mennyi? Vezetünk és segítünk ebben

Éljen külön

Éljen külön

Szeretne külön élni? Segítünk

Találkozó a válási ügyvéddel? Így készülsz fel!

Ön és partnere döntöttek. Ön válást kap. De mi lesz a következő? E messzemenő döntés után az első fontos lépés a válási ügyvéd felhívása. Végül is, ha a válást rendezik, nemcsak különféle gyakorlati, hanem jogi kérdések is felmerülnek: Mi történik például a közös otthonoddal és a pihenő jelzáloggal? Hogyan történik megtakarítások és bankszámlák elosztása? És ki fogja gondoskodni gyermekeinek napi vagy pénzügyi gondozásáról? Annak érdekében, hogy a válással kapcsolatos jogi kérdések rendezésében és rögzítésében minél több segítséget tudjunk nyújtani, fontos, hogy válási ügyvédje rendelkezzen minden szükséges információval és dokumentációval.

Információk a találkozóról

A válási ügyvéddel való találkozóra való felkészülés során fontos, hogy néhány fontos kérdést megvitasson az ex-partnerével. Hogyan látja a jövőben a válás után a közös otthonát, a pénzügyi helyzetét és lehetséges gyermekeit? Ha már létezik megállapodás a kinevezés előtt, például a gyermekek házával vagy napi gondozásával és a velük való kapcsolattartással kapcsolatban, akkor a közös válási ügyvéd ezeket a megállapodásokat könnyen és gyorsan rögzítheti a válási megállapodásban és a szülői tervben.

Nem lehet megbeszélni és közös megállapodásokat kötni a volt partnerével? Ezután felhívhatja a saját válási ügyvédjét, aki igyekszik az Ön számára a lehető legjobb eredményt elérni. Ebben az esetben a válási ügyvéddel való találkozás előkészítésekor továbbra is tanácsos kérdezze meg magadtól, mely fontos kérdéseket szeretné rendezni és milyen módon. Például szeretné továbbra is a házban élni, és mindennap vigyázni gyermekeire? Ebben az esetben a válási ügyvéd pontosan megmondhatja, hogy mit lehet és kell rendezni, és hogyan kell ezeket a megállapodásokat megvalósítani.

• Ön magánszemély?
• Szüksége van jogi tanácsra?
• Szeretne világos betekintést a jogi helyzetébe?

Vegye fel velünk a kapcsolatot közvetlenül a gomb segítségével.
A lehető leghamarabb visszahívjuk Önt.

Válás ügyvédeink támogatják Önt

Milyen dokumentumokat kellene behoznom?

Fontos, hogy összegyűjtsön néhány fontos dokumentumot, és vezesse őket a válási ügyvéddel való egyeztetésre. Mindenekelőtt el kell vinnie a házassági könyvet vagy az együttélési megállapodást, és esetleg egy okiratot a házassági előzetes megállapodással. Ez a dokumentáció betekintést nyújt az ügyvédekbe az ön és a korábbi partnereid jogi helyzetéből, és a további megállapodások kiindulópontját képezi. Van-e Ön és élettársa együtt (bérelt) házat? Ebben az esetben a jelzáloglevelet vagy a bérleti szerződést magával kell hoznia magával a találkozóra. Az Ön pénzügyi helyzete a válás összefüggésében is releváns. A válási ügyvédnek áttekintést nyújt bankszámlájáról és / vagy megtakarítási számlájáról, éves kimutatásáról és az utolsó három jövedelemadó-bevallásról. És végül, a nyugdíjaival, a biztosításaival és az esetlegesen felvett adósságaival kapcsolatos információk szintén fontosak.

Válás és gyermekek

A gyermekek bevonásakor fontos, hogy igényeiket is figyelembe vegyék. Gondoskodunk arról, hogy ezeket a szükségleteket a lehető legnagyobb mértékben figyelembe vegyék a rendeletben. A válási ügyvédeink velünk együtt szülői tervet készíthetnek, amelyben meghatározják a gyermekek közötti gondozás megoszlását a válás után. Kiszámíthatjuk a fizetendő vagy igénybe veendő gyermekek tartásdíjait is.

Már elváltál, és van-e konfliktusod például a partneri vagy a gyermek alimentumok betartásáról? Vagy van-e okod azt hinni, hogy volt partnerének most már elegendő pénzügyi forrása van ahhoz, hogy magát vigyázza? A válási ügyvédeink ilyen esetekben jogi segítséget is nyújthatnak Önnek.

Saját társaság és válás

Van saját vállalkozása, és elválsz? Akkor számolnia kell további szempontokkal. Azokra a kérdésekre, amelyeket válási ügyvédeink velünk együtt fognak elemezni:

• Van részvényeid?
• A részvények a vagyonközösséghez tartoznak?
• Mi történik a saját cégével?
• Milyen következményekkel jár a szétválás a saját vállalkozására?
• Milyen adóügyi következményekkel jár?

A válási ügyvédjeink mind a családjoggal, mind a vállalkozói ismeretekkel rendelkeznek, ezért ideális helyzetben vannak, hogy ezekben az esetekben jogi és adóügyi segítséget nyújtsanak Önnek. Szüksége van válási ügyvédre? Kapcsolatba lépni Law & More.

Személyes megközelítés és útmutatás

Míg a válási ügyvéddel folytatott konzultáció előtt javasolunk valamilyen előkészítést, mi a Law & More értsd meg, hogy a válás messzemenő esemény az életedben, és valószínűleg nem lesz képes elképzelni és betonozni jövőjét közvetlenül a válás után. Ezért Law & Morea válási ügyvédek személyes megközelítést alkalmaznak, és Önnel és esetleg az ön partnerével együtt a dokumentáció alapján megbeszéljük a beszélgetés során a jogi helyzetet. Megtervezzük az Ön jövőképét és kívánságait. A válás ügyvédei Law & More szakemberek a személyek és a családjog területén, és örömmel vezetik Önt, esetleg partnerével együtt a válási folyamaton.

Szeretné tudni, mit Law & More megteheti Önnek, mint ügyvédi iroda Eindhovenben?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot +31 40 369 06 80 telefonon, vagy küldjön egy e-mailt:

úr. Tom Meevis, a Law & More - [e-mail védett]
úr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - [e-mail védett]

Law & More B.V.