VÁLÁSRA VÁLASZTÁS? KERESSEN KAPCSOLATOT LAW & MORE

Jelentkezés válásra

Szeretne válást kérelmezni? Ezután ügyvédre van szüksége a válásának jogi rendezéséhez. Law & More kész segíteni.

Amint Ön és partnere válik, fontos kérdések merülnek fel.

• Milyen kérdésekre van szükség a váláshoz?
• Ki folytatja otthon otthonát, és ki hagyja el a házat, vagy eladja a házat?
• Hogyan gondoskodik gyermekének gondozásáról?
• Miben állapodnak meg a gyermek- és élettársi tartásdíj megfizetésével kapcsolatban?
• És milyen megállapodásokat köt a vagyonának elosztásával kapcsolatban?

Szüksége van jogi segítségre a válása rendezéséhez, a válási megállapodás és a szülői terv elkészítéséhez? Law & More segít a válás befejezésében. Ügyvédeink speciális ismeretekkel rendelkeznek a családjog területén. Segítünk abban, ha válást igényel, vagy ha Ön és partnere kölcsönös megegyezéssel kívánják megtenni a válást.

Aylin Selamet

Ügyvéd

"Law & More ügyvédek vesznek részt és képesek megérteni az ügyfél problémáját. "

Válás kölcsönös konzultáció során

Ha Ön és partnere képesek konzultálni egymással és megállapodásokat kötni együtt, segítünk Önnek és partnerének abban, hogy világos megállapodásokat kössön az irodánkban tartott üléseken. Miután megállapodtak a válásról, biztosítjuk, hogy ezeket pontosan rögzítsék a válási megállapodásban és a lehetséges szülői tervben. Miután Ön és partnere elkészítette és aláírta a válási megállapodást, a válási eljárás gyakran gyorsan befejeződik.

Egyoldalú válás

Sajnos a volt partnerek közötti feszültség néha túlságosan magas, így már nem reális kölcsönös konzultációkat folytatni és közös megállapodásokat kötni. Akkor jöhet hozzánk válási ügyvéd segítségére, aki minden jogi szempontot megbeszél az Ön számára. Célunk, hogy az Ön számára a lehető legjobb eredményt érjük el. Ennek során gondosan mérlegeli az egyes jogi szempontokat. A válási szövetség és a szülői terv alkotják gyermeke (k) jövőjét és jövőjét. Ezért nagyon fontos ezen dokumentumok tartalmának átgondolása a Law & More jogász. Így biztos lehet abban, hogy minden megállapodást jogilag helyes módon írnak papírra.

Választási megállapodás

A válási megállapodás, mit jelent ez? A válási megállapodás írásbeli megállapodás Ön és partnere között. A szövetség tartalmazza az összes megállapodást, többek között a partneri tartásdíjról, a háztartási cikkek elosztásáról, a házastárról, a nyugdíjról és a megtakarítások felosztásáról. .

Szülői terv

Van kiskorú gyermeke? Ha igen, akkor kötelező a szülői terv elkészítése. A válási szövetség és a szülői terv mind a válás iránti kérelem részét képezik. A szülői tervben megállapodásokat kötnek a gyermekek élethelyzetéről, az ünnepek megosztásáról, az nevelési és látogatási megállapodásokról. Segítünk a megállapodások megkötésében és rögzítésében. Azt is elvégezzük a gyermekek tartásdíjait.

A következő elemek kötelezőek:
• az összes gondozási és nevelési feladat megosztása;
• megállapodások arról, hogy miként tájékoztassák egymást a gyermekekről;
• a tartásdíj összege és időtartama, amelyet Ön vagy élettársa fizet a gyermekek neveléséért;
• megállapodások arról, hogy ki fizeti a különleges költségeket, például kempinghétvégeken a sportklubban.

A kötelező elemek mellett bölcs dolog megállapodásokat kötni olyan témákról, amelyeket Ön és partnere fontosnak tart. A következő megállapodásokra gondolhat:

• megállapodások az iskolaválasztásról, a gyógykezelésről és a megtakarítási számlákról;
• szabályok, például az ágyban töltött időkről és a büntetésről;
• kapcsolattartás családdal, például nagyszülőkkel, nagymamákkal, nagybátyákkal és nagynénikkel.

Válás a gyermekekkel

A válás iránti kérelem nemcsak jelentős hatással van Ön és élettársa életére, hanem gyermeke (k) életére is. A válás eredményeként az Ön partnere lesz az ex-partner. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az ex-partnere is ex-szülő lesz. Az elválasztó partnerrel való válás válás közben és után sok erőfeszítést igényel. Ennek ellenére az együttműködő szülők nagyon fontosak a gyermekek jóléte szempontjából. Az egyik szülővel való érintkezés vagy a romlott kapcsolat nem okozhat komoly negatív következményeket a gyermekre. Függetlenül attól, hogy fiatal vagy idősebb gyermekei vannak, fontos, hogy a válási folyamatban figyelembe vegyék érdekeiket.

Annak biztosítása érdekében, hogy gyermekei a lehető legkevésbé szenvedjenek a válás miatt, fontos egyértelmű megállapodásokat kötni. Jogi tanácsadást nyújtunk és tárgyalásokat folytatunk az Ön nevében.

Szeretné tudni, mit Law & More megteheti Önnek, mint ügyvédi iroda Eindhovenben?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot +31 40 369 06 80 telefonon, vagy küldjön egy e-mailt:
úr. Tom Meevis, a Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
úr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - maxim.hodak@lawandmore.nl