Van-e Ön és az élettársa gyermekeid együtt? A gyermekgondozás ekkor fontos része a pénzügyi megállapodásoknak, amelyeket a válási folyamat során kell megkötni. A gyermekekkel szembeni tartásdíjak az az összeg, amelyet a nem ápoló szülő hozzájárul a gyermekek gondozásához és neveléséhez.

SZERETIK GYERMEKTÁMOLT SZÁMÍTÁSRA?
KAPCSOLATKÉRT LAW & MORE

Gyermektartást

Van-e Ön és az élettársa gyermekeid együtt? A gyermekgondozás ekkor fontos része a pénzügyi megállapodásoknak, amelyeket a válási folyamat során kell megkötni. A gyermekekkel szembeni tartásdíjak az az összeg, amelyet a nem ápoló szülő hozzájárul a gyermekek gondozásához és neveléséhez.

Gyorsmenü

Gyerek támogatási szint

Konzultáció során Ön és az Ön partnerje megállapodhat a gyermekek tartásdíjainak összegében. Ezeket a megállapodásokat egy szülői terv tartalmazza. Ha nem sikerül megállapodásra jutni, egyik ügyvédünk örömmel segít Önnek. Segíthetünk a tárgyalási folyamatban, meghatározhatjuk a gyermekének tartásdíjait és elkészíthetjük a szülői tervet. A gyermektámogatás meghatározását karbantartási számítás elvégzésével kezeljük.

A bíró nemcsak a gyermek után járó támogatás kedvezményezettjének pénzügyi helyzetét, hanem a gyermek tartásdíjfizetőjének pénzügyi helyzetét is megvizsgálja. Mindkét helyzet alapján a bíróság ezután határozza meg a gyermekek tartásdíjait.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Ügyvéd

 Hívja a +31 (0) 40 369 06 80 telefonszámot

Szüksége van válási ügyvédre?

Válás ügyvéd

Válás ügyvéd

A válás nehéz időszak. Segítünk a teljes folyamat során

Kérjen válást

Kérjen válást

Személyes megközelítésünk van, és együtt dolgozunk veled egy megfelelő megoldás kialakításában

Partner tartásdíjak

Partner tartásdíjak

Fizetni fog vagy fizetni fog tartózkodást? És mennyi? Vezetünk és segítünk ebben

Éljen külön

Éljen külön

Szeretne külön élni? Segítünk

"Law & More ügyvédek

részt vesznek és

képes megérteni a

az ügyfél problémája"

Gyermektámogatás kiszámítása

A karbantartási számítás meglehetősen összetett számítás, mivel sok tényezőt kell figyelembe venni. Law & More szívesen elvégzi az Ön karbantartási számítását.

A szükséglet meghatározása
Először is meg kell határozni a gyermekek igényeit. Ez azon jövedelmeken alapul, amelyek közvetlenül a válás előtt voltak. Ha vannak speciális költségek, például nemzetközi iskola vagy gyermekgondozás, a költségek ennek megfelelően növelhetők.

A pénzügyi kapacitás meghatározása
Miután meghatározták a gyermekek igényeit, mindkét fél számára kiszámítják a teherbírást. Ez a számítás meghatározza, hogy a tartásdíjért felelős személy rendelkezik-e elegendő anyagi képességgel ahhoz, hogy képes legyen tartásdíjat fizetni. A tartásdíjat fizető személy pénzügyi képességének megállapításához először meg kell határozni a nettó jövedelmét. A gyermek nyugdíja alapjövedelem, figyelembe véve az összes jövedelemforrást, például a béreket, az ellátásokat és a gyermek kötött költségvetését.

Ápolási kedvezmény
A szülőknek, akiknek fizetniük kell tartásdíjakat, és akik kapcsolatba lépnek a gyermekekkel, a gyermekek gondozásának költségei is felmerülnek. Ez magában foglalja a vásárlás, az oda-vissza vezetés költségeit. Elvileg a költségek egy bizonyos százalékát figyelembe veszik a számításban

A százalékos arány függ a heti látogatási napok számától. Az a szülő, aki átlagosan hetente egy nap gondozza a gyermeket, például 15% árengedményt kap, és egy szülő, aki hetente három nap gondozza a gyermeket, 35% árengedményt kap.

Teherbírás összehasonlítása
A gyermektámogatás magasságának kiszámításának utolsó lépése a teherhordó egyenlet elkészítése. Ebben az egyenletben a gyermekek költségeit megosztják közted és a korábbi társad között a támogatási eszközök arányában. A tartásra jogosult személy képességét összehasonlítják a tartásdíj fizetésére kötelezett személy képességével. Ezt követően minden ápolási árengedményt alkalmaznak és szükség esetén módosítanak. A támogatás mértéke elsősorban a gyermektámogatásra irányul. Ha utána még van hely, a bíró meghatározhatja a nettó partner tartásdíját is.

Szeretné tudni, hogy milyen lesz a pénzügyi helyzete a válás után? Kérem, hívjon Law & More és együtt meghatározhatjuk, hogy mekkora összegű gyermektartást kell fizetnie vagy megkapnia.

Gyermektartást

Gyerektámogatás megváltoztatása

Ha nem lehetséges megváltoztatni a gyermek tartásdíjait az ex-partnerével konzultálva, a bíróságon változtatás iránti kérelmet nyújthatunk be Önnek. Meg tudjuk csinálni, ha megváltoznak a körülmények, vagy ha Ön szerint a bíróság téves vagy hiányos információk alapján az eredeti végzésben határozta meg a tartásdíjat.

Gondolhat például a következő helyzetekre:

• elbocsátás vagy munkanélküliség
• a gyermekek eltávolítása
• új vagy más munka
• újból házasodni, együttélni vagy bejegyzett élettársi kapcsolatot kötni
• az érintkező elrendezésének megváltoztatása

Szeretné tudni, mit Law & More megteheti Önnek, mint ügyvédi iroda Eindhovenben?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot +31 40 369 06 80 telefonon, vagy küldjön egy e-mailt:

úr. Tom Meevis, a Law & More - [e-mail védett]
úr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - [e-mail védett]

Law & More B.V.