A munkajog kiterjesztett jogterület. A jogokat és kötelezettségeket a munkaszerződések, a munkaügyi szabályok, a kollektív szerződések, a jogszabályok és az ítélkezési gyakorlat szabályozzák. A munkaügyi ügyvédek Law & More képzettek és ismerik a jelenlegi jogszabályokat és az ítélkezési gyakorlatot.

FOGLALKOZTATNI MUNKAVÁLLALÓT?
Kérdezze meg a jogi segítséget

Munkaügyi ügyvéd

A munkajog kiterjesztett jogterület. A jogokat és kötelezettségeket a munkaszerződések, a munkaügyi szabályok, a kollektív szerződések, a jogszabályok és az ítélkezési gyakorlat szabályozzák. A munkaügyi ügyvédek Law & More képzettek és ismerik a jelenlegi jogszabályokat és az ítélkezési gyakorlatot.

Gyorsmenü

A munkajogi kérdések gyakran messzemenő következményekkel járnak a munkaadókra és a munkavállalókra. Ezért fontos, hogy szakképzett és tapasztalt munkajogi ügyvéd segítsen Önnek. Végül is a jó munkaügyi jogi tanácsadás a jövőben döntő lehet a jövőben. Sajnos a konfliktusokat nem mindig lehet megakadályozni, például elbocsátás, átszervezés vagy betegség miatti távolléte esetén. Ez a fajta helyzet nagyon kellemetlen és érzelmi, és károsíthatja a munkáltató és a munkavállaló közötti munkaviszonyokat. Ha foglalkoztatási konfliktus aggódik, Law & More szívesen segít megtenni a megfelelő lépéseket.

Jogi Tanács

Law & More segítséget nyújt a vállalkozások, a törvényhozó vezetők, a munkáltatók és a munkavállalók számára a munkajog területén. Csapatunk jogi tanácsot ad és szükség esetén pereskedik.

Példák olyan témákra, amelyekben szeretnénk segíteni:

• magán- és kollektív munkaszerződések kidolgozása és értékelése;
• a munkáltatók és a munkavállalók munkaszerződéseinek megszüntetése;
• segítség a munkaügyi vitákban
• személyi állomány létrehozása
• elbocsátási eljárások
• a bérigényekkel kapcsolatos kérdések
• mulasztás
• a kollektív szerződésekkel kapcsolatos kérdések
• vakáció és szabadság
• betegség és reintegráció
• együtthatározás
• a munkáltatók és a munkavállalók felelőssége.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Ügyvéd

 Hívja a +31 (0) 40 369 06 80 telefonszámot

"Law & More ügyvédek
részt vesznek és
képes megérteni a
az ügyfél problémája ”

Munkaadók

Munkáltatóként napi rendszerességgel szembesül a munkajogi kérdésekkel. Önnek munkaszerződéseket kell kötnie, diszfunkcionális vagy beteg alkalmazottakkal és munkaügyi konfliktusokkal kell szembenéznie, vagy a vállalkozásnak a változó piaci feltételek miatt átszervezést kell tennie. Pontosan tudja, mi a jogaid és kötelezettségeid? Bármit is tapasztalhatunk, örömmel segítünk Önnek. Végül is egy jó munkajogi stratégia elengedhetetlen az egészséges vállalat számára.

Az alkalmazottak

Munkavállalóként be kell tartania a kért és a megkeresés nélküli munkajogot is. Gondoljon a munkaszerződés elfogadására és aláírására, a versenymentességi záradékra, valamint jogainak és kötelezettségeinek betegség és elbocsátás esetén. Örömmel segítünk minden olyan munkajogi kérdésben, ahol segítségre van szüksége.

Foglalkoztatási törvény

Hasznos, megfelelő és átlátható

A szakértői tanácsadás mellett gyors jogi tanácsot is szeretne kapni. Tisztában vagyunk ezzel és gyorsan és pontosan dolgozunk. Gondoskodunk arról, hogy könnyen megközelíthetőek legyenek, és gyorsan praktikus és szakértői tanácsokat tudjunk adni Önnek. Számíthat ránk a pontos, tömör és világos tanácsokért.

A működésünk átlátható és megoldás-orientált. Beszélgetést kezdeményezünk Önnel, hogy megvitassák az Ön esetét, kívánságait, a jogi lehetőségeket és a pénzügyi képet. Ezután veled konzultálva határozunk meg egy végleges stratégiát. Minden lépést megbeszélünk veled, hogy soha ne kerülhessen szembe meglepetésed.

Non-nonsense mentalitás

Szeretjük a kreatív gondolkodást, és túlmutatunk egy helyzet jogi szempontjain. Arról szól, hogy eljutunk a probléma középpontjába, és egy meghatározott ügyben kezeljük azt. Fogalmatlan mentalitásunk és éves tapasztalatunk miatt ügyfeleink számíthatnak személyes és hatékony jogi támogatásra.

Szeretné tudni, mit Law & More megteheti Önnek, mint ügyvédi iroda Eindhovenben?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 40 369 06 80 telefonon, vagy küldjön e-mailt a következő címre:

úr. Tom Meevis, a Law & More - [e-mail védett]
úr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - [e-mail védett]

Law & More B.V.