ENERGIA ÜGYVÉDRE SZÜKSÉGE?
Kérdezze meg a jogi segítséget

JOGSZERZŐK SPECIÁLISOK A SZERINTI JOGON

kockás Egyértelmű.

kockás Személyes és könnyen elérhető.

kockás A te érdekeid az elsők.

Könnyen megközelíthető

Könnyen megközelíthető

Law & More hétfőtől péntekig 08:00 és 22:00 között, hétvégén pedig 09:00 és 17:00 között érhető el

Jó és gyors kommunikáció

Jó és gyors kommunikáció

Ügyvédeink meghallgatják ügyét, és megfelelő cselekvési tervet dolgoznak ki
Jó és gyors kommunikáció

Személyes megközelítés

Munkamódszerünk biztosítja, hogy ügyfeleink 100% -a javasoljon minket, és hogy átlagosan 9.4-es minősítést kapjunk

/
Energia törvény
/

Energia törvény

Az energiajog főszabály szerint az energia vásárlása, szállítása vagy előállításakor fontos. Az energiaszolgáltatók, valamint a vállalatok és a magánszemélyek ezért szerepet játszanak ebben. Law & Moreügyvédei szorosan figyelik az energiajog minden fejleményét, beleértve az új fejleményeket is a fenntartható energia előállítása területén.

Gyorsmenü

Szakembereink széles körű orientációval rendelkeznek, mivel az energia minden formájára fókuszálnak. Tehát olaj, földgáz, villamos energia, biomassza, valamint a szél- és a napenergia. E széles körű orientáció miatt ügyfeleink beszállítók és gyártók, valamint fogyasztók, befektetők és anyagok és szolgáltatások szállítói. Végül az ipari telephelyek közüzemi ellátásával is foglalkozunk, beleértve olyan termékeket, mint például a gőz és a demineralizált víz. Szüksége van tehát szakemberre az energiajog területén? Law & More mindkettőből a következő szolgáltatásokat kínálja Önnek Eindhoven és a Amsterdam:

  • Hő- és energiaszerződések készítése;
  • Tanácsadás energia vásárlásával és eladásával kapcsolatban;
  • Tanácsadás az energetikai jogszabályoknak és energetikai megállapodásoknak való megfeleléssel kapcsolatban;
  • Tanácsadás a fenntartható energiapolitika kidolgozásával kapcsolatban;
  • Energiahatékonysági tervek készítése;
  • Engedélyek és felmentések kérelmezése;
  • Tanácsadás a kibocsátáskereskedelemmel és a tanúsítvány-kereskedelemmel kapcsolatban.

Tom Meevis kép

Tom Meevis

IRÁNYÍTÓ PARTNER / JOGI TANÁCS

tom.meevis@lwandmore.nl

Szakértelem az energiajog területén

Napenergia

Napenergia

Az energiajogra összpontosítunk, amely a szél- és napenergiára összpontosít.

A környezetvédelmi jogra mind a holland, mind az európai törvények vonatkoznak. Tájékoztassuk és tanácsoljuk.

Szakembert keres a kibocsátás-kereskedelem területén? Örömmel segítünk Önnek tovább!

Energiatermelő

Energiatermelő

Vállalati jogászaink felmérhetik a megállapodásokat és tanácsot adhatnak azokkal kapcsolatban.

„Szerettem volna egy ügyvédet
aki mindig készen áll rám,
még hétvégén is ”

Az új energiaügyi jogszabályok

Az energiajog fontos szerepet játszik a mai társadalomban, mivel villamos energia, fény és hő nélkül már nem tehetjük meg. Az energia nagy részét továbbra is fosszilis tüzelőanyagok, például olaj és gáz termelik, de ezek a tüzelőanyagok károsak a környezetre, és emellett kifogynak. Annak biztosítása érdekében, hogy ne fogyjon el az energia, és javítsuk a környezetet, most alternatív energiaforrásokat fogunk használni, mint például a víz, a szél, a napfény és a biogáz. Ezek az energiaforrások a jövő, mivel nem károsak a környezetre, és kimeríthetetlenek is.

Amit az ügyfelek mondanak rólunk

Nagyon ügyfélbarát kiszolgálás és tökéletes útmutatás!

Mr. Meevis segített nekem egy munkajogi ügyben. Ezt asszisztensével, Yarával együtt nagy professzionalizmussal és tisztességgel tette. Hivatásos ügyvédi minősége mellett mindenkor egyenrangú, lelkes ember maradt, ami meleg és biztonságos érzést keltett. Hajamba szorult kézzel léptem be az irodájába, Mr. Meevis azonnal azt az érzést keltette bennem, hogy elengedhetem a hajam, és attól a pillanattól kezdve átveszi az irányítást, szavai tettek lettek, ígéreteit betartották. A legjobban a közvetlen kapcsolattartást szeretem, naptól/időtől függetlenül ott volt amikor szükségem volt rá! Egy topper! Köszi Tom!

Nora

Eindhoven

10

Kiváló

Aylin az egyik legjobb válóperes ügyvéd, aki mindig elérhető, és részletes válaszokat ad. Annak ellenére, hogy a folyamatunkat különböző országokból kellett irányítanunk, nem szembesültünk semmilyen nehézséggel. Nagyon gyorsan és gördülékenyen irányította a folyamatunkat.

Ezgi Balik

Harlem

10

Szép munka Aylin

Nagyon profi és mindig hatékony a kommunikációban. Szép munka!

Márton

Lelystad

10

Megfelelő megközelítés

Tom Meevis végig érintett volt az ügyben, és minden kérdésemre gyorsan és egyértelműen válaszolt tőle. Minden bizonnyal ajánlom a céget (és különösen Tom Meevist) barátaimnak, családtagjaimnak és üzlettársaimnak.

mikrofon

Hoogeloon

10

Kiváló eredmény és kellemes együttműködés

Előadtam az esetemet LAW and More és gyorsan, kedvesen és mindenekelőtt hatékonyan segítettek. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.

Sabine

Eindhoven

10

Nagyon jól kezeli az ügyem

Nagyon szeretném megköszönni Aylin erőfeszítéseit. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel. Az ügyfél mindig központi szerepet tölt be nála, és nagyon jól kaptunk segítséget. Hozzáértő és nagyon jó kommunikáció. Nagyon ajánlom ezt az irodát!

Sahin kara

Veldhoven

10

Jogilag elégedett a nyújtott szolgáltatásokkal

A helyzetem úgy oldódott meg, hogy csak azt tudom mondani, hogy az eredmény olyan, amilyennek szerettem volna. Megelégedésemre segítettek, és Aylin magatartása pontosnak, átláthatónak és határozottnak mondható.

Arsalan

Mierlo

10

Minden jól elrendezve

Az ügyvédnővel kezdettől fogva jókat csattogtunk, segített a helyes úton járni és eloszlatta az esetleges bizonytalanságokat. Tiszta és emberbarát volt, amit nagyon kellemesnek tapasztaltunk. Világossá tette az információkat, és rajta keresztül pontosan tudtuk, mit tegyünk és mire számíthatunk. Nagyon kellemes élmény vele Law and more, de különösen azzal az ügyvéddel, akivel kapcsolatba kerültünk.

Vera

Helmond

10

Nagyon hozzáértő és barátságos emberek

Nagyon jó és profi (jogi) szolgáltatás. Communicatie en samenwerking ging erg goed en snel. Ik ben geholpen ajtó dhr. Tom Meevis en mw. Aylin Selamet. Egyszóval jó tapasztalataim voltak ezzel az irodával.

Mehmet

Eindhoven

10

Nagy

Nagyon barátságos emberek és nagyon jó szolgáltatás… nem mondhatom másként, hogy ez nagyon segített. Ha megtörténik, biztosan visszatérek.

Jacky

Bree

10

Energiaügyi jogászaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére:

Office Law & More

A jövőbiztos energia- és éghajlat-politika folytatása érdekében Hollandia megkötötte a fenntartható növekedésről szóló energiamegállapodást. Ennek a megállapodásnak az a célja, hogy 2050-ig Hollandia teljes mértékben a fenntartható energiára épüljön. Az energiamegállapodás különféle célokat tartalmaz a vállalatok számára, amelyek energiamegtakarítást követelnek meg nekik. Ezenkívül a holland kormány hosszú távú megállapodásokat kötött számos ágazattal az energiahatékonyság javulásának figyelemmel kísérésére. Az e megállapodásokban részt vevő vállalatoknak számos előnye lesz: költség-megtakarításokból, többszörös folyamatinnovációkból és fenntartható imázsból részesülnek. Ugyanakkor számos kötelezettség kapcsolódik a többéves megállapodásokhoz. Ezek a megállapodások bonyolultak, és számos szabály készül. Az új szabályozás befolyásolja-e a vállalatát is? Fontos a megfelelő jogi támogatás, hogy tudja, hol áll. Kérem, hívjon Law & More és örömmel segítünk Önnek.

Jogszabályok az energiaszolgáltatók területén

Energierecht kép

Az energia vásárlásával vagy eladásával kell foglalkoznia? Akkor tudod, hogy villamos energiát vásárolhat tőzsdén kívül és a tőzsdén is. Mivel a tőzsdén kívüli módszerrel az egyik fél csődbe kerülhet, a jogi támogatás nagyon fontos. Fontos az is, hogy világos megállapodásokat szülessenek, hogy a másik fél teljesítse kötelezettségeit, és a szállító ne szenvedjen veszteségeket. Law & More támogatást nyújt ezekben a tevékenységekben, így nem kell meglepnie a meglepetéseket.

Sok esetben a villamosenergia- és földgázellátás elektromos vagy gázhálózaton keresztül történik. Azok a személyek vagy társaságok, akik más fogyasztók számára energiát szolgáltatnak, kötelesek hálózati szolgáltatót kinevezni. Vannak kivételek ettől a szabálytól: ha például zárt elosztó rendszert vagy közvetlen vezetéket használ, akkor a hálózat üzemeltetőjének kinevezésére vonatkozó kötelezettség nem vonatkozik. A zárt disztribúciós rendszer egy üzleti hálózat, amely földrajzilag korlátozott, és csak bizonyos számú vevővel rendelkezik. A zárt elosztórendszer tulajdonosai mentességet kérhetnek a hálózatüzemeltető kijelölésének kötelezettsége alól. Közvetlen vezeték akkor létezik, amikor egy villamosvezeték vagy gázvezeték közvetlenül összekapcsolja az energiatermelőt az energiafelhasználóval. A közvetlen vonal nem része a hálózatnak, így ebben az esetben nincs kötelezettség a hálózat üzemeltetőjének kinevezésére.

Ha Ön egy energiaszolgáltató része, fontos, hogy meghatározza, van-e zárt elosztó rendszer vagy közvetlen vezeték. Ennek oka az, hogy a különböző jogok és kötelezettségek szerepet játszanak a szolgáltatás mindkét formájában. Vannak azonban más szempontok is, amelyeket figyelembe kell vennie. Például az energiaszolgáltatóknak engedélyre lehet szükségük a gáz- és villamosenergia-ellátáshoz a kisfogyasztók számára. Ezen túlmenően az energiaszolgáltatóknak figyelembe kell venniük a hőtörvény előírásait is, amelyek viszont befolyásolják a hőszerződések megkötését.

Van kérdése vagy bizonytalansága az energiaszolgáltatókra vonatkozó energiajogról? Ezután hívja fel a Law & More. Jogi támogatást kínálunk a gáz- és villamosenergia-kereskedelemmel foglalkozó vállalatoknak és fogyasztóknak. Akár engedélyt kér, akár energiaszerződést készít, vagy részt vesz egy energiavásáron, szakembereink az Önök rendelkezésére állnak.

Kibocsátási és tanúsítási kereskedelem

Mint társaság, foglalkoznia kell-e kibocsátás-kereskedelemmel vagy tanúsítvány-kereskedelemmel? Ki kell számolnia, mennyi CO2-t bocsát ki évente, hogy megfelelő mennyiségű kibocsátási jogot kapjon. Ha előfordul, hogy több kibocsátást szenved, mert megnövekedett a termék vásárlása, akkor további kibocsátási jogokra van szüksége. Ha nagyobb mennyiségű villanyra van szüksége, vegyen részt a tanúsítvány kereskedelemben. Mindkét esetben, Law & Moreügyvédei hasznosak lesznek az ön számára. Szakembereink a kibocsátás-kereskedelemre és a tanúsítványkereskedelemre összpontosítanak, és tudják, hogyan segíthetnek, ha ezzel problémákat tapasztal. Tehát van kérdése a kibocsátási jogokkal kapcsolatban? Szeretne kibocsátási engedélyt kérni? Vagy tanácsra van szüksége a kibocsátás-kereskedelemhez vagy a tanúsítvány-kereskedelemhez? Vegye fel a kapcsolatot az ügyvédekkel a következő címen: Law & More.

Szeretné tudni, mit Law & More ügyvédi irodaként szolgálhat Önnek Eindhoven és a Amsterdam?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 40 369 06 80 telefonon, vagy küldjön e-mailt a következő címre:
úr. Tom Meevis, a Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
úr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - maxim.hodak@lawandmore.nl

Adatvédelmi beállítások
Cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében a weboldalunk használata során. Ha szolgáltatásainkat egy böngészőn keresztül használja, akkor a böngésző beállításain keresztül korlátozhatja, blokkolhatja vagy törölheti a sütiket. Olyan harmadik felektől származó tartalmakat és szkripteket is használunk, amelyek nyomonkövetési technológiákat használhatnak. Az alábbiakban szelektíven megadhatja beleegyezését az ilyen harmadik felek beágyazásának engedélyezéséhez. Az általunk használt cookie-król, az általunk gyűjtött adatokról és azok feldolgozásáról a teljeskörű tájékoztatásért ellenőrizze a weboldalunkat Adatkezelési tájékoztató
Law & More B.V.