ENERGIA ÜGYVÉDRE SZÜKSÉGE?
Kérdezze meg a jogi segítséget

JOGSZERZŐK SPECIÁLISOK A SZERINTI JOGON

kockás Egyértelmű.

kockás Személyes és könnyen elérhető.

kockás A te érdekeid az elsők.

Könnyen megközelíthető

Könnyen megközelíthető

Law & More hétfőtől péntekig 08:00 és 22:00 között, hétvégén pedig 09:00 és 17:00 között érhető el

Jó és gyors kommunikáció

Jó és gyors kommunikáció

Ügyvédeink meghallgatják ügyét, és megfelelő cselekvési tervet dolgoznak ki
Személyes megközelítés

Személyes megközelítés

Munkamódszerünk biztosítja, hogy ügyfeleink 100% -a javasoljon minket, és hogy átlagosan 9.4-es minősítést kapjunk

Energia törvény

Az energiajog főszabály szerint az energia vásárlása, szállítása vagy előállításakor fontos. Az energiaszolgáltatók, valamint a vállalatok és a magánszemélyek ezért szerepet játszanak ebben. Law & Moreügyvédei szorosan figyelik az energiajog minden fejleményét, beleértve az új fejleményeket is a fenntartható energia előállítása területén.

Gyorsmenü

Szakembereink széles körű orientációval rendelkeznek, mivel az energia minden formájára fókuszálnak. Tehát olaj, földgáz, villamos energia, biomassza, valamint a szél- és a napenergia. E széles körű orientáció miatt ügyfeleink beszállítók és gyártók, valamint fogyasztók, befektetők és anyagok és szolgáltatások szállítói. Végül az ipari telephelyek közüzemi ellátásával is foglalkozunk, beleértve olyan termékeket, mint például a gőz és a demineralizált víz. Szüksége van tehát szakemberre az energiajog területén? Law & More mindkettőből a következő szolgáltatásokat kínálja Önnek Eindhoven és a Amsterdam:

  • Hő- és energiaszerződések készítése;
  • Tanácsadás energia vásárlásával és eladásával kapcsolatban;
  • Tanácsadás az energetikai jogszabályoknak és energetikai megállapodásoknak való megfeleléssel kapcsolatban;
  • Tanácsadás a fenntartható energiapolitika kidolgozásával kapcsolatban;
  • Energiahatékonysági tervek készítése;
  • Engedélyek és felmentések kérelmezése;
  • Tanácsadás a kibocsátáskereskedelemmel és a tanúsítvány-kereskedelemmel kapcsolatban.

Tom Meevis kép

Tom Meevis

IRÁNYÍTÓ PARTNER / JOGI TANÁCS

tom.meevis@lwandmore.nl

Szakértelem az energiajog területén

Napenergia

Napenergia

Az energiajogra összpontosítunk, amely a szél- és napenergiára összpontosít.

A környezetvédelmi jogra mind a holland, mind az európai törvények vonatkoznak. Tájékoztassuk és tanácsoljuk.

Szakembert keres a kibocsátás-kereskedelem területén? Örömmel segítünk Önnek tovább!

Energiatermelő

Energiatermelő

Vállalati jogászaink felmérhetik a megállapodásokat és tanácsot adhatnak azokkal kapcsolatban.

„Szerettem volna egy ügyvédet
aki mindig készen áll rám,
még hétvégén is ”

Az új energiaügyi jogszabályok

Az energiajog fontos szerepet játszik a mai társadalomban, mivel villamos energia, fény és hő nélkül már nem tehetjük meg. Az energia nagy részét továbbra is fosszilis tüzelőanyagok, például olaj és gáz termelik, de ezek a tüzelőanyagok károsak a környezetre, és emellett kifogynak. Annak biztosítása érdekében, hogy ne fogyjon el az energia, és javítsuk a környezetet, most alternatív energiaforrásokat fogunk használni, mint például a víz, a szél, a napfény és a biogáz. Ezek az energiaforrások a jövő, mivel nem károsak a környezetre, és kimeríthetetlenek is.

Amit az ügyfelek mondanak rólunk

Energiaügyi jogászaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére:

Office Law & More

A jövőbiztos energia- és éghajlat-politika folytatása érdekében Hollandia megkötötte a fenntartható növekedésről szóló energiamegállapodást. Ennek a megállapodásnak az a célja, hogy 2050-ig Hollandia teljes mértékben a fenntartható energiára épüljön. Az energiamegállapodás különféle célokat tartalmaz a vállalatok számára, amelyek energiamegtakarítást követelnek meg nekik. Ezenkívül a holland kormány hosszú távú megállapodásokat kötött számos ágazattal az energiahatékonyság javulásának figyelemmel kísérésére. Az e megállapodásokban részt vevő vállalatoknak számos előnye lesz: költség-megtakarításokból, többszörös folyamatinnovációkból és fenntartható imázsból részesülnek. Ugyanakkor számos kötelezettség kapcsolódik a többéves megállapodásokhoz. Ezek a megállapodások bonyolultak, és számos szabály készül. Az új szabályozás befolyásolja-e a vállalatát is? Fontos a megfelelő jogi támogatás, hogy tudja, hol áll. Kérem, hívjon Law & More és örömmel segítünk Önnek.

Jogszabályok az energiaszolgáltatók területén

Energierecht kép

Az energia vásárlásával vagy eladásával kell foglalkoznia? Akkor tudod, hogy villamos energiát vásárolhat tőzsdén kívül és a tőzsdén is. Mivel a tőzsdén kívüli módszerrel az egyik fél csődbe kerülhet, a jogi támogatás nagyon fontos. Fontos az is, hogy világos megállapodásokat szülessenek, hogy a másik fél teljesítse kötelezettségeit, és a szállító ne szenvedjen veszteségeket. Law & More támogatást nyújt ezekben a tevékenységekben, így nem kell meglepnie a meglepetéseket.

Sok esetben a villamosenergia- és földgázellátás elektromos vagy gázhálózaton keresztül történik. Azok a személyek vagy társaságok, akik más fogyasztók számára energiát szolgáltatnak, kötelesek hálózati szolgáltatót kinevezni. Vannak kivételek ettől a szabálytól: ha például zárt elosztó rendszert vagy közvetlen vezetéket használ, akkor a hálózat üzemeltetőjének kinevezésére vonatkozó kötelezettség nem vonatkozik. A zárt disztribúciós rendszer egy üzleti hálózat, amely földrajzilag korlátozott, és csak bizonyos számú vevővel rendelkezik. A zárt elosztórendszer tulajdonosai mentességet kérhetnek a hálózatüzemeltető kijelölésének kötelezettsége alól. Közvetlen vezeték akkor létezik, amikor egy villamosvezeték vagy gázvezeték közvetlenül összekapcsolja az energiatermelőt az energiafelhasználóval. A közvetlen vonal nem része a hálózatnak, így ebben az esetben nincs kötelezettség a hálózat üzemeltetőjének kinevezésére.

Ha Ön egy energiaszolgáltató része, fontos, hogy meghatározza, van-e zárt elosztó rendszer vagy közvetlen vezeték. Ennek oka az, hogy a különböző jogok és kötelezettségek szerepet játszanak a szolgáltatás mindkét formájában. Vannak azonban más szempontok is, amelyeket figyelembe kell vennie. Például az energiaszolgáltatóknak engedélyre lehet szükségük a gáz- és villamosenergia-ellátáshoz a kisfogyasztók számára. Ezen túlmenően az energiaszolgáltatóknak figyelembe kell venniük a hőtörvény előírásait is, amelyek viszont befolyásolják a hőszerződések megkötését.

Van kérdése vagy bizonytalansága az energiaszolgáltatókra vonatkozó energiajogról? Ezután hívja fel a Law & More. Jogi támogatást kínálunk a gáz- és villamosenergia-kereskedelemmel foglalkozó vállalatoknak és fogyasztóknak. Akár engedélyt kér, akár energiaszerződést készít, vagy részt vesz egy energiavásáron, szakembereink az Önök rendelkezésére állnak.

Kibocsátási és tanúsítási kereskedelem

Mint társaság, foglalkoznia kell-e kibocsátás-kereskedelemmel vagy tanúsítvány-kereskedelemmel? Ki kell számolnia, mennyi CO2-t bocsát ki évente, hogy megfelelő mennyiségű kibocsátási jogot kapjon. Ha előfordul, hogy több kibocsátást szenved, mert megnövekedett a termék vásárlása, akkor további kibocsátási jogokra van szüksége. Ha nagyobb mennyiségű villanyra van szüksége, vegyen részt a tanúsítvány kereskedelemben. Mindkét esetben, Law & Moreügyvédei hasznosak lesznek az ön számára. Szakembereink a kibocsátás-kereskedelemre és a tanúsítványkereskedelemre összpontosítanak, és tudják, hogyan segíthetnek, ha ezzel problémákat tapasztal. Tehát van kérdése a kibocsátási jogokkal kapcsolatban? Szeretne kibocsátási engedélyt kérni? Vagy tanácsra van szüksége a kibocsátás-kereskedelemhez vagy a tanúsítvány-kereskedelemhez? Vegye fel a kapcsolatot az ügyvédekkel a következő címen: Law & More.

Szeretné tudni, mit Law & More ügyvédi irodaként szolgálhat Önnek Eindhoven és a Amsterdam?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 40 369 06 80 telefonon, vagy küldjön e-mailt a következő címre:
úr. Tom Meevis, a Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More