KÉRDÉSEK A JOGI HELYZETRŐL?
AZ ESET SZENNYEZÉSET MOST!

JOGSZERZŐK SPECIÁLISOK A SZERINTI JOGON

kockás Egyértelmű.

kockás Személyes és könnyen elérhető.

kockás A te érdekeid az elsők.

Könnyen megközelíthető

Könnyen megközelíthető

Law & More hétfőtől péntekig 08:00 és 22:00 között, hétvégén pedig 09:00 és 17:00 között érhető el

Jó és gyors kommunikáció

Jó és gyors kommunikáció

Ügyvédeink meghallgatják ügyét, és megfelelő cselekvési tervet dolgoznak ki
Jó és gyors kommunikáció

Személyes megközelítés

Munkamódszerünk biztosítja, hogy ügyfeleink 100% -a javasoljon minket, és hogy átlagosan 9.4-es minősítést kapjunk

Esettanulmány

Ön magánszemély? Szüksége van jogi tanácsra, és szeretne világos betekintést kapni jogi helyzetéből? Akkor jó helyen jár. Law & More lehetőséget kínál jogi tanácsadásra egy esettanulmány segítségével. Ez az Ön által nekünk feltett kérdés hátterének vizsgálata. Világossá teszi, hogy mi már meg van rendezve vagy mi kell még, hol vannak az érdekességek és milyen megoldások lehetséges. Minden feladat önmagában áll, és megfelelő hozzáállást kap. Nagyon előnyös, ha jogi helyzetét szakértő vizsgálja meg.

Hogyan működik?

Eset-vizsgálatot kér egy online jelentkezési űrlapon. Miután megkaptuk a kérést, telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot. Kölcsönös megállapodás és az átruházási szerződés aláírása után az Ügyfélszkenneléssel kezdjük. A releváns tények és jogi források alapján a jogi helyzetet és a kockázatokat megfelelően elemzik. Az elemzést követően írásbeli tanácsot fogalmazunk meg, amelyben megfontolásaink betekintést nyújtanak a tanácsadás kialakításához. Ez megvitatja a lehetőségeket és felméri a siker arányát. Az Case Scan eredménye 2–4 oldalas jelentést eredményez. Ez a tanács érthető nyelven íródott, gyakorlatilag megvalósítható és közvetlenül alkalmazható. Az esettanulmány alapján meghatározhatja, hogy mely intézkedéseket kívánja végrehajtani, és milyen kockázatokat szeretne kiküszöbölni vagy a lehető legnagyobb mértékben korlátozni.

Law & More nem köteles eleget tenni az ügy vizsgálatának. Bizonyos helyzetekben elutasíthatjuk az esettanulmány elvégzését, például ha ez nem tartozik szolgáltatásaink körébe.

Tom Meevis kép

Tom Meevis

IRÁNYÍTÓ PARTNER / JOGI TANÁCS

tom.meevis@lwandmore.nl

Lépésről lépésre: a szkennelés egy héten belül

Law and More

Elfogadási megbízás

A leltár készítése után telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot. Megkezdjük a vizsgálatot a megállapodás révén. Law & More nem köteles minden esetvizsgálati kérést teljesíteni.

Law and More

Elemez

A helyzetet releváns tények és jogi források alapján feltérképezzük, és Ön tanácsadó jelentést kap.

Law and More

Tanácsadó jelentés

Jogi álláspontját világos érvekkel, tanácsadói jelentéssel dolgozzák ki. Ez a tanács praktikus és azonnal alkalmazható.

Law and More

Követési intézkedések

A vizsgálat alapján meghatározhatja, hogy mely műveleteket kívánja végrehajtani. A nyomon követési folyamatban is segítünk.

„A kapcsolatot a Law & More rendkívül pozitív és nagyon profi volt a kezdetektől fogva ”

Ár

A Case Scannek rögzített díja van, egyértelmű javaslatot és megrendelés-visszaigazolást tartalmaz. Pontosan tudja a tevékenységek árát Law & More előad neked. A Case Scan díja óránként 750 €, 21% ÁFA nélkül.

Kérjük, vegye figyelembe! Law & More nem tagja a Jogsegély Tanácsának, ez azt jelenti, hogy nincs lehetősége támogatott jogi segítségnyújtásra.

A bonyolultabb vagy kiterjedtebb letapogatásért pótdíj vonatkozik. A díjról természetesen előre megállapodnak.

Amit az ügyfelek mondanak rólunk

Ügyvédeink készséggel állnak az Ön rendelkezésére:

Office Law & More

Következő lépés

Örömmel segítünk a tanács alkalmazásában és a szükséges lépések megtételében. Természetesen nem köteles további lépéseket tenni az Case Scan eredményeként. Az esetvizsgálat eredményeként felmerülő esetleges nyomonkövetési tevékenységeket - ha szeretné - szekvenciális feladatként határozzák meg.

Végül

Felhívjuk figyelmét, hogy az esettanulmány csak indikatív célokat szolgál fel, ebből semmilyen jog nem követelhető. Szolgáltatásainkra általános szerződési feltételek vonatkoznak.

Ha vállalkozó vagy, és jogi problémája van, örömmel segítünk Önnek egy másik szolgáltatás formájában. Van kérdése? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Law & More.

Szeretné tudni, mit Law & More ügyvédi irodaként szolgálhat Önnek Eindhoven és a Amsterdam?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 40 369 06 80 telefonon, vagy küldjön e-mailt a következő címre:
úr. Tom Meevis, a Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
úr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More