Európai (EU) törvény

Hollandia az Európai Unió tagállama. Sok területen a holland jog az európai jogszabályokból származik. Az uniós jogszabályok közvetlenül alkalmazhatók Hollandiában is. Ennek eredményeként hatalmas esély van arra, hogy a vállalkozások szembesüljenek az uniós jogszabályokkal.

Az Európai Unión belül négy szabadság jön létre: a személyek, az áruk, a szolgáltatások és a tőke szabad mozgása. Az országoknak nem szabad megkülönböztető alapon beavatkozniuk. A négy szabadságot különféle irányelvek és rendeletek részletezik. Law & More tanácsot adhat Önnek, ha kérdések merülnek fel az irányelvek és rendeletek alkalmazhatóságával, vagy a holland jog és az uniós jog kapcsolatával kapcsolatban.

Ezenkívül a vállalkozások nem korlátozhatják, nem avatkozhatnak be vagy hamisíthatják meg a versenyt az Európai Unión belül. Meg kell vizsgálni a versenytársakkal kötött megállapodásokat, valamint az ügynöki és terjesztési megállapodásokat, hogy elkerüljék az uniós jogszabályok megsértését. A szakemberek a Law & More naprakész ismeretekkel rendelkezik az uniós jogszabályokkal kapcsolatban; segítséget nyújthatnak a szerződések kidolgozásában és a bírósági eljárások megindításában. Csapatunk akkor is az Ön szolgálatában áll, ha olyan nagy felvásárlással vagy egyesüléssel foglalkozik, amelyben az uniós jogszabályok érintettek.

Non-nonsense mentalitás 

A csapat Law and More proaktív módon gondolkodik ügyfeleik számára a megoldásokról, és túllép a helyzet jogi vonatkozásain. Minden arról szól, hogy eljusson a probléma lényegéhez és hatékonyan kezelje azt. Semmi nonszensz mentalitásunk és sokéves tapasztalatunk miatt az ügyfelek szoros részvételre és hatékony jogi támogatásra számíthatnak.

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdés merül fel, vagy problémája van az európai joggal kapcsolatban, forduljon bizalommal úrhoz. Tom Meevis, ügyvéd Law & More keresztül [e-mail védett]vagy úr. Maxim Hodak ügyvéd, a Law & More keresztül [e-mail védett]vagy telefonon +31 (0) 40-3690680.

Law & More B.V.