HOLLANDIA VITÁJÁVAL FOGLALJA? KAPCSOLATBA LÉPNI LAW & MORE

Külföldi szolgáltatások

Miközben Hollandiában él és dolgozik, külföldön számos jogi kérdéssel találkozhat. Végül is a holland jog összetett és különféle joghatóságokat foglal magában, amelyek gyakran szerződést kötnek vagy kereszteznek egymást. Például egy külföldön különféle jogi kérdések merülhetnek fel a következő területeken:

• Szerződési jog. Mikor a bérbeadó például felmondhatja a bérleti szerződést, vagy vevőként felmondhatja az adásvételi megállapodást? Mely (kiegészítő) feltételek kapcsolódnak az emigrációs szerződéshez és mit jelentenek ezek?
• Foglalkoztatási törvény. Mi van, ha betegséggel kell foglalkoznia? Külföldön jogosult végkielégítésre vagy munkanélküli-ellátásra? Az Ön esetére alkalmazandó-e a holland elbocsátás elleni védelem, amikor az elbocsátással szembesül?
• Felelősségi törvény. Ki felel egy bizonyos megállapodás megsértése esetén? Ki tehet felelőssé egy (munkahelyi) baleset esetén? És Ön személyesen felelős-e, ha egy másik személy kárt szenvedett cselekedete miatt?
• Bevándorlási törvény. Szüksége van tartózkodási engedélyre Hollandiában való élethez vagy munkavégzéshez? És ha igen, milyen feltételeknek kell teljesülnie? És milyen következményekkel jár a munkanélküliség a tartózkodási engedélyére?

Tom Meevis

Ügyvezető partner / ügyvéd

Ügyvédeink készen állnak az ön számára

"Olyan ügyvédet akartam, aki mindig készen áll nekem, még hétvégén is."

Bármilyen jogi kérdéssel vagy joghatósággal is foglalkozik, fontos, hogy tisztában legyen jogi helyzetével. Végül is nem akarja, hogy meglepetésekkel nézzen szembe (utána). Law & More kifejezetten többnyelvű ügyvédekből álló csoportot foglal magában, akik szakemberek a szerződésjogi, a felelősségjogi, a munkaügyi és a bevándorlási jogban, és tájékoztatják Önt jogi helyzetéről. Ezenkívül segítséget nyújthatnak a szerződések elkészítésében és ellenőrzésében, vagy a tartózkodási engedély kérelmezésében. Más joghatóságot keres? Ezután tekintse meg szakértői oldalunkat, amely felsorolja az összes joghatóságunkat.

Hollandiában vitával foglalkozik? Akkor is Law & More van neked. Ha a felek konfliktushelyzetben vannak, a bíróságokhoz fordulás gyakori és gyakran gyors lépés. A bírósági eljárások azonban nem mindig nyújtják a legjobb megoldást, és a felek közötti konfliktusok jobban és hatékonyabban oldhatók meg más módon, például közvetítés útján. Ügyvédeink segítik a vitát a korai szakaszától a végső szakaszáig. Ennek során előre tájékozott becslést készítenek a kockázatokról és a lehetőségekről. Mindkét esetben, Law & Moreügyvédei ezután munkájukat egy átgondolt stratégiára alapozzák, amelyet Önnel együtt határoztak meg.

Van jogi problémája Hollandiában, és szeretné, ha megoldódna? Kérem, hívjon Law & More. Ahol a legtöbb ügyvéd csak jogi ismereteket és kritikus nézetet kínál, Law & Moreügyvédei kínálnak valami extrát. A holland (eljárásjogi) ismeretek mellett széleskörű nemzetközi tapasztalattal rendelkezünk. Irodánk nemcsak szolgáltatásai körét és jellegét tekintve nemzetközi, hanem a haladó helyi és nemzetközi ügyfelek körét tekintve is. Ezért vagyunk itt Law & More megérti a kihívásokkal az emigrációkat, és gyakorlati és személyes megközelítés segítségével a lehető legjobban segíthet Önnek.

Szeretné tudni, mit Law & More tehessen Önért mint ügyvédi iroda Eindhovenben? Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 (0) 40 369 06 80 telefonon, vagy küldjön egy e-mailt: hr. Tom Meevis, a Law & More - tom.meevis@lawandmore.nlmr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - maxim.hodak@lawandmore.nl