Ideiglenesen szüksége van ügyvédre a vállalatán belül? Győződjön meg arról, hogy vállalkozása elegendő jogi támogatással rendelkezik, és hívjon fel egy ideiglenes ügyvédet Law & More azonnal. Az ideiglenes ügyvéd felvételének oka minden társaságonként eltérő. Előfordulhat, hogy változása van a vállalaton belül, beteg alkalmazott, meg akarja tudni utódolni a későn lévő munkához, vagy biztos lehet benne, hogy egy projekt jól megy.

SZAKÍTVÁNT SZÜKSÉGES IDEIGLENES HOSSZABBÍTÁSRA?
KAPCSOLAT LAW & MORE

Ideiglenes ügyvéd

Ideiglenesen szüksége van ügyvédre a vállalatán belül? Győződjön meg arról, hogy vállalkozása elegendő jogi támogatással rendelkezik, és hívjon fel egy ideiglenes ügyvédet Law & More azonnal. Az ideiglenes ügyvéd felvételének oka minden társaságonként eltérő. Előfordulhat, hogy változása van a vállalaton belül, beteg alkalmazott, fel akarja tudni utódolni a késedelmes munkára, vagy biztos lehet benne, hogy egy projekt jól megy. Mindenféle különféle probléma megoldható ideiglenes ügyvéd felvételével Law & More. Ezek a problémák azt eredményezhetik, hogy a vállalat nem teljesít maximálisan, és ennek negatív következményei lehetnek. Az ideiglenes ügyvéd alkalmazásának fő célja a vállalat minőségének garantálása. Ez azért lehetséges, mert új és friss külsőt ad a vállalatának. Mivel az ügyvéd könnyebben képes önálló döntéseket hozni, nem kell sokáig várnia a döntések meghozatalára.

Ideiglenes ügyvéd felvétele

Mi, a Law & More fontosnak tartja a teljesítményt cserébe, ha ideiglenes ügyvédet vesz fel. Ez az oka annak, hogy több éves tapasztalattal rendelkező ügyvédek vannak, akiknek speciális ismerete van egy ügyvéd iránt is, így azonnal alkalmazhatják őket. Például, elindít egy projektet, átszervezést tervez, vagy átmenetileg távolléti szabadságot vesz igénybe? Akkor hívja be az egyiket Law & Moreideiglenes ügyvédei.

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / ügyvéd

 Hívja a +31 (0) 40 369 06 80 telefonszámot

Miért válasszon? Law & More?

Könnyen megközelíthető

Könnyen megközelíthető

Law & More hétfőtől péntekig elérhető
08:00 és 22:00 között, valamint hétvégén 09:00 és 17:00 között

Jó és gyors kommunikáció

Jó és gyors kommunikáció

Ügyvédeink meghallgatják az ügyét és felmerülnek
megfelelő cselekvési tervvel

Személyes megközelítés

Személyes megközelítés

Munkamódszerünk biztosítja, hogy ügyfeleink 100% -a javasoljon minket, és hogy átlagosan 9.4-es minősítést kapjunk

„A bevezetőben tárgyaltuk
beszéljen egy világos cselekvési tervet.
Részt vesz és képes empátiázni
az ügyfél problémájával ”

Amikor ideiglenes társasági ügyvédet vesz fel, fontos, hogy ezt az ügyvédet rövid időn belül alkalmazni lehessen. Mi itt vagyunk Law & More törekszünk annak biztosítására, hogy ideiglenes vállalati ügyvédeinket rövid időn belül kiküldjük az Ön vállalkozásához, hogy megszakítás nélkül folytathassa munkáját. A Law & More segítséget nyújt a napi bírósági eljárásokban, de képesek elvégezni a hivatásos ügyvédtől elvárt munkát is. Sőt, szakembereink együtt tudnak működni az Ön jogi részlegével és más belső és külső tanácsadókkal, de vállalkozásukban nagyobb projekteket is felvethetnek és független tanácsadást nyújthatnak. Szüksége van ideiglenes ügyvédre? Ezután vegye fel a kapcsolatot az ügyvédekkel a következő címen: Law & More.

Miért kellene ideiglenes ügyvédet felvenni? Law & More?

Tudás szintje

Tudás szintje

Az ideiglenes ügyvédek Law & More már tudás szintjén vannak

Nincs késés

Nincs késés

Ne maradjon le a munkáról és vegyen fel ideiglenes ügyvédet

Jogi ismeretek

Jogi ismeretek

Ideiglenes ügyvédeink is ügyvédi ismeretekkel rendelkeznek

Azonnal telepíthető

Azonnal telepíthető

Vegye fel a késedelmes munkát, mivel ideiglenes ügyvédeinket azonnal fel lehet telepíteni

Szeretné tudni, mit Law & More megteheti Önnek, mint ügyvédi iroda Eindhovenben?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 40 369 06 80 telefonon, vagy küldjön e-mailt a következő címre:

úr. Tom Meevis, a Law & More - [e-mail védett]
úr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - [e-mail védett]

Law & More B.V.