Fejlesztő vagy? A VÉDELEMT VÉDELEM

Szellemi tulajdon ügyvéd

Annak megakadályozása érdekében, hogy mások használhassák munkáját, a szellemi tulajdonról szóló törvény lehetőséget nyújt arra, hogy megvédje kidolgozott ötleteit és kreatív koncepcióit. Ez azt jelenti, hogy alkotásait csak az Ön engedélyével szabad felhasználni. Ez különösen fontos gyorsan változó és innovatív társadalmunkban. Szeretne többet megtudni a szellemi tulajdonjogról? A szakemberek a Law & More jogi segítséget nyújthat Önnek, ha meg akarja védeni ötleteit vagy alkotásait. Ha kapcsolatba lép velünk, segítséget nyújtunk Önnek a szellemi tulajdon regisztrációjában, és az Ön nevében cselekszünk minden jogsértővel szemben. Szellemünk a szellemi tulajdonjog területén:

• Szerzői jog;
• Védjegyek;
• Szabadalmak és szabadalmak;
• Kereskedelmi nevek

Tom Meevis

Ügyvezető partner / ügyvéd

Miért válasszon? Law & More?

Könnyen megközelíthető


Law & More hétfőtől péntekig 08:00 és 22:00 között, hétvégén pedig 09:00 és 17:00 között érhető el

Jó és gyors kommunikáció


Ügyvédeink meghallgatják az ügyét, és kidolgozzák a megfelelő cselekvési tervet

Személyes megközelítés


Munkamódszerünk biztosítja, hogy ügyfeleink 100% -a javasoljon minket, és hogy átlagosan 9.4-es minősítést kapjunk
"Law & More részt vesz és bele tudja empatizálni az ügyfél problémáit "

Szellemi tulajdon

Ha feltaláló, tervező, fejlesztő vagy szerző, akkor munkáját szellemi tulajdonjoggal védheti. A szellemi tulajdonról szóló törvény biztosítja, hogy mások csak akkor használják az Ön alkotásait, ha Ön erre engedélyt ad. Ez lehetőséget ad arra, hogy megtérítsék egy termék fejlesztésébe fektetett beruházásaikat. A védelem megszerzése érdekében fontos, hogy rendelkezzen egy részletes ötlettel. Egy ötlet önmagában nem elegendő, mivel többféle módon is kidolgozható. Ha kidolgozott ötleted van, ügyvédeink különböző módon rögzíthetik szellemi tulajdonát. Különböző típusú szellemi tulajdonjogok léteznek, amelyek külön-külön vagy együttesen alkalmazhatók.

Szellemi tulajdonjogok

Szerzői jogi ügyvéd

Ön a könyv, film, zene, festmény, fénykép vagy szobor tulajdonosa? Vegye fel a kapcsolatot velünk

Védjegy regisztráció

Regisztrálni kívánja termékét vagy szolgáltatását? Mi segíthetünk neked

Jelentkezzen szabadalomra

Te vagy a találmány tulajdonosa? Szervezze meg a szabadalmat

Kereskedelmi nevek

Segítünk regisztrálni a kereskedelmi nevét

A különféle tulajdonjogok

Különböző típusú szellemi tulajdonjogi törvények léteznek, amelyek jellege, hatálya és időtartama az egyes jogoktól függően változik. Időnként több szellemi tulajdonjogot is regisztrálhatnak egyszerre. Law & MoreA szellemi tulajdonjog területén a szakértelem magában foglalja a szerzői jogot, a védjegyjogot, a szabadalmakat és a szabadalmakat és a kereskedelmi neveket. Kapcsolattartással Law & More kérdezheti a lehetőségekről.

szerzői jog

A szerzői jog védi az alkotó műveit, és jogot ad az alkotónak, hogy műveit közzétegye, reprodukálja és megvédje a harmadik felek általi visszaéléstől. A „mű” kifejezés magában foglalja a könyveket, filmeket, zenét, festményeket, fényképeket és szobrokat. Bár a szerzői jogra nem kell pályázni, mivel az egy mű létrehozásakor automatikusan bekövetkezik, ajánlatos a szerzői jogot rögzíteni. A jog megállapítása érdekében mindig be tudja bizonyítani, hogy a mű egy bizonyos napon létezett. Szeretné regisztrálni a szerzői jogait és megvédeni a munkáját olyan személyekkel szemben, akik megsértik a szerzői jogait? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyvédekkel a következő címen: Law & More.

Védjegyjog

A védjegyjog lehetővé teszi védjegye regisztrálását, hogy senki ne használja az Ön nevét az Ön engedélye nélkül. A védjegyjog csak akkor érvényesül, ha a védjegyet bejegyezte a védjegy-nyilvántartásba. Law & Moreügyvédei szívesen segítenek ebben. Ha a védjegyét az Ön engedélye nélkül regisztrálták és használták, akkor ez védjegybitorlás. A te Law & More az ügyvéd segíthet abban, hogy fellépjen a jogsértők ellen.

Szabadalmak és szabadalmak

Miután kifejlesztett egy találmányt, műszaki terméket vagy eljárást, szabadalmat kérhet. A szabadalom biztosítja, hogy kizárólagos joga van a találmányához, termékéhez vagy folyamatához. A szabadalom igényléséhez négy követelménynek kell megfelelnie:

• találmánynak kell lennie;
• A találmánynak újnak kell lennie;
• Feltaláló lépésnek kell lennie. Ez azt jelenti, hogy találmányának innovatívnak kell lennie, és nem csupán egy meglévő termék kis javításán kell alapulnia;
• A találmányának iparilag alkalmazhatónak kell lennie.

Law & More ellenőrzi, hogy teljesíti-e az összes követelményt, és segít szabadalmi bejelentésben.

Kereskedelmi nevek

A kereskedelmi név az a név, amely alatt a vállalat működik. A kereskedelmi név ugyanaz, mint a márkanév, de nem mindig ez a helyzet. A kereskedelmi név védhető a Kereskedelmi Kamara nyilvántartásba vételével. A versenyzők nem használhatják az Ön kereskedelmi nevét. Azok a kereskedelmi nevek, amelyek megtévesztő módon hasonlítanak a kereskedelmi névhez, szintén nem engedélyezettek. Ez a védelem azonban regionálisan kötött. Más régió cégei hasonló vagy azonos nevet használhatnak. A kereskedelmi név azonban további oltalmat élvezhet, ha azt védjegyként regisztrálja. A Law & More szívesen tanácsot ad a lehetőségekről.

Szellemi tulajdonjogot keres? Kérem, hívjon Law & More. Segítünk Önnek jogainak megállapításában, és támogathatjuk Önt, ha jogait megsértik.

Szeretné tudni, mit Law & More megteheti Önnek, mint ügyvédi iroda Eindhovenben?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 40 369 06 80 telefonon, vagy küldjön e-mailt a következő címre:

úr. Tom Meevis, a Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
úr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - maxim.hodak@lawandmore.nl