SZÜKSÉGE külföldön élő ÜGYVÉDRE?
Kérdezze meg a jogi segítséget

JOGSZERZŐK SPECIÁLISOK A SZERINTI JOGON

kockás Egyértelmű.

kockás Személyes és könnyen elérhető.

kockás A te érdekeid az elsők.

Könnyen megközelíthető

Könnyen megközelíthető

Law & More hétfőtől péntekig 08:00 és 22:00 között, hétvégén pedig 09:00 és 17:00 között érhető el

Jó és gyors kommunikáció

Jó és gyors kommunikáció

Ügyvédeink meghallgatják ügyét, és megfelelő cselekvési tervet dolgoznak ki
Személyes megközelítés

Személyes megközelítés

Munkamódszerünk biztosítja, hogy ügyfeleink 100% -a javasoljon minket, és hogy átlagosan 9.4-es minősítést kapjunk

Expat szolgáltatások

Miközben Hollandiában él és dolgozik, külföldön számos jogi kérdéssel találkozhat. Végül is a holland jog összetett és különféle joghatóságokat foglal magában, amelyek gyakran szerződést kötnek vagy kereszteznek egymást. Például egy külföldön különféle jogi kérdések merülhetnek fel a következő területeken:

Szerződési jog. Mikor a bérbeadó például felmondhatja a bérleti szerződést, vagy vevőként felmondhatja az adásvételi megállapodást? Mely (kiegészítő) feltételek kapcsolódnak az emigrációs szerződéshez és mit jelentenek ezek?

Foglalkoztatási törvény. Mi van, ha betegséggel kell foglalkoznia? Külföldön jogosult végkielégítésre vagy munkanélküli-ellátásra? Az Ön esetére alkalmazandó-e a holland elbocsátás elleni védelem, amikor az elbocsátással szembesül?

Felelősségi törvény. Ki felel egy bizonyos megállapodás megsértése esetén? Ki tehet felelőssé egy (munkahelyi) baleset esetén? És Ön személyesen felelős-e, ha egy másik személy kárt szenvedett cselekedete miatt?

Bevándorlási törvény. Szüksége van tartózkodási engedélyre Hollandiában való élethez vagy munkavégzéshez? És ha igen, milyen feltételeknek kell teljesülnie? És milyen következményekkel jár a munkanélküliség a tartózkodási engedélyére?

Tom Meevis kép

Tom Meevis

IRÁNYÍTÓ PARTNER / JOGI TANÁCS

tom.meevis@lwandmore.nl

Ügyvédi iroda be Eindhoven és a Amsterdam

Vállalati ügyvéd

"Law & More ügyvédek
részt vesznek és együtt tudnak érezni
az ügyfél problémájával”

Bármilyen jogi kérdéssel vagy joghatósággal is foglalkozik, fontos, hogy tisztában legyen jogi helyzetével. Végül is nem akarja, hogy meglepetésekkel nézzen szembe (utána). Law & More kifejezetten többnyelvű ügyvédekből álló csoportot foglal magában, akik szakemberek a szerződésjogi, a felelősségjogi, a munkaügyi és a bevándorlási jogban, és tájékoztatják Önt jogi helyzetéről. Ezenkívül segítséget nyújthatnak a szerződések elkészítésében és ellenőrzésében, vagy a tartózkodási engedély kérelmezésében. Más joghatóságot keres? Ezután tekintse meg szakértői oldalunkat, amely felsorolja az összes joghatóságunkat.

Amit az ügyfelek mondanak rólunk

Expat ügyvédeink készséggel állnak az Ön rendelkezésére:

Office Law & More

Hollandiában vitával foglalkozik? Akkor is Law & More van neked. Ha a felek konfliktushelyzetben vannak, a bíróságokhoz fordulás gyakori és gyakran gyors lépés. A bírósági eljárások azonban nem mindig nyújtják a legjobb megoldást, és a felek közötti konfliktusok jobban és hatékonyabban oldhatók meg más módon, például közvetítés útján. Ügyvédeink segítik a vitát a korai szakaszától a végső szakaszáig. Ennek során előre tájékozott becslést készítenek a kockázatokról és a lehetőségekről. Mindkét esetben, Law & Moreügyvédei ezután munkájukat egy átgondolt stratégiára alapozzák, amelyet Önnel együtt határoztak meg.

Van jogi problémája Hollandiában, és szeretné, ha megoldódna? Kérem, hívjon Law & More. Ahol a legtöbb ügyvéd csak jogi ismereteket és kritikus nézetet kínál, Law & Moreügyvédei kínálnak valami extrát. A holland (eljárásjogi) ismeretek mellett széleskörű nemzetközi tapasztalattal rendelkezünk. Irodánk nemcsak szolgáltatásai körét és jellegét tekintve nemzetközi, hanem a haladó helyi és nemzetközi ügyfelek körét tekintve is. Ezért vagyunk itt Law & More megérti a kihívásokkal az emigrációkat, és gyakorlati és személyes megközelítés segítségével a lehető legjobban segíthet Önnek.

Szeretné tudni, mit Law & More ügyvédi irodaként szolgálhat Önnek Eindhoven és a Amsterdam?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 40 369 06 80 telefonon, vagy küldjön e-mailt a következő címre:
úr. Tom Meevis, a Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More