Állásajánlatok

Law & More

Law & More egy dinamikus, multidiszciplináris ügyvédi iroda, amely a Science Parkban található Eindhoven; Hollandia Szilícium-völgyének is nevezik. Egy nagyvállalati és adóhivatal know-how-ját egyesítjük a butik irodáknak megfelelő személyes odafigyeléssel és személyre szabott szolgáltatással. Ügyvédi irodánk szolgáltatásaink hatókörét és jellegét tekintve valóban nemzetközi, és számos kifinomult holland és nemzetközi ügyfelet szolgál ki, a vállalatoktól és intézményektől a magánszemélyekig. Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk, elkötelezett, több nyelven beszélő ügyvédekből álló csapatunk van. A csapatban kellemes és kötetlen légkör uralkodik.

Jelenleg van helyünk egy gyakornoki hallgató számára. Gyakornokként hallgatóként részt vesz a mindennapi gyakorlatunkban, és kiváló támogatást kap. A gyakorlat végén tőlünk kap egy szakmai értékelést, és egy lépéssel tovább lép, hogy megválaszolja a kérdést, hogy a jogi szakma az Ön számára. A gyakorlat időtartamát konzultáció útján határozzuk meg.

profil

Hallgatói gyakornokoktól az alábbiakat várjuk el:

  • Kitűnő íráskészség
  • Kiválóan ismeri a holland és az angol nyelvet
  • Jogi képzést végez HBO vagy WO szinten
  • Bizonyítható érdeklődése van a társasági jog, a szerződésjog, a családjog vagy a bevándorlási jog iránt
  • Fogalmatlan hozzáállásod van, tehetséges és ambiciózus
  • 3-6 hónapig áll rendelkezésre

Válasz

Szeretne válaszolni erre az álláshirdetésre? Küldje el önéletrajzát, motivációs levelét és a pontszámok listáját a következő címre: info@lawandmore.nl. Levelét címezheti TGLM Meevis úrhoz.

Law & More Mindig érdekli a tehetséges és ambiciózus, jó képzettségű és szakmai háttérrel rendelkező szakemberek megismerése.

Amit az ügyfelek mondanak rólunk

Tom Meevis kép

Ügyvezető partner / ügyvéd

Ügyvéd
Jogi Tanácsadó
Law & More