Ön vállalkozó vagy magánszemély, aki jogi problémával szembesül, és szeretné, ha megoldódna? Kérem, hívjon Law & More, ügyvédeink örömmel segítenek Önnek! Nál nél Law & More megértjük, hogy függetlenül attól, hogy vállalkozó vagy magánszemély - minden jogi kérdés túl sok, és hogy minden jogi kérdésnek súlyos hatása lehet az életére. Tehát, szemben a legtöbb ügyvédi irodával, Law & More kínál valamit extra. Ahol a legtöbb ügyvédi iroda csak ismeri a törvényünk meghatározott területét, és rendszeresen végez tevékenységeket, Law & More gyors szolgáltatást és személyes megközelítést nyújt Önnek, kiterjedt és konkrét jogi ismeretek mellett.

SZÜKSÉGES SZÜKSÉGRE VONATKOZNI EINDHOVENBAN?
KAPCSOLAT LAW & MORE!

Ügyvéd Eindhovenben

Ön vállalkozó vagy magánszemély, aki jogi problémával szembesül, és szeretné, ha megoldódna? Kérem, hívjon Law & More, ügyvédeink örömmel segítenek Önnek! Nál nél Law & More megértjük, hogy függetlenül attól, hogy vállalkozó vagy magánszemély - minden jogi kérdés túl sok, és hogy minden jogi kérdésnek súlyos hatása lehet az életére. Tehát, szemben a legtöbb ügyvédi irodával, Law & More kínál valamit extra.

Gyorsmenü

Ahol a legtöbb ügyvédi iroda csak ismeri a törvényünk meghatározott területét, és rendszeresen végez tevékenységeket, Law & More gyors szolgáltatást és személyes megközelítést nyújt Önnek, kiterjedt és konkrét jogi ismeretek mellett. Ügyvédeink például szakértők a családjog, a munkajog, a társasági jog, a szellemi tulajdonjog és a megfelelőség területén. És amikor a vállalatokról van szó, Law & More különféle ágazatok, például ipar, közlekedés, mezőgazdaság, egészségügy és kiskereskedelem vállalkozói számára jár el. Más jogi területet keres? Ezután kérjük, vessen egy pillantást szakértői oldalunkra, amelyen felsoroljuk az összes jogi területünket.

Tom Meevis kép

Tom Meevis

Ügyvezető partner / ügyvéd

 Hívja a +31 40 369 06 80 telefonszámot

"Law & More ügyvédek
részt vesznek és
képes megérteni a
az ügyfél problémája ”

A) Law & More Eindhovenben

Függetlenül attól, hogy a jogi kérdés milyen, a mi Law & More az ügyvédek bármilyen jogi folyamat kezdetétől a végéig vezethetnek és segítenek, munkájának átgondolt, fejlett stratégiáján alapulnak. Ügyvédi irodánk jogi vitarendezési és peres ügyviteli szolgáltatásokat is nyújt mind társaságoknak, mind magánszemélyeknek, és kiegyensúlyozottan értékeli a lehetőségeket és a kockázatokat minden jogi eljárás előtt. És amikor jogi eljárásról van szó, az Eindhoveni ügyvédeink harcolnak érted. Végül is úgy gondoljuk, hogy mindenkinek lehetőséget kell biztosítani arra, hogy kiálljon saját jogainak védelmében. Ezért is törekszünk a lehető legjobb ár-minőség arányra ügyfeleink számára, így biztos lehet benne, hogy befektetése önmagát fizeti. Azonban, Law & More Nem csak jogi szolgáltatásokat nyújt tanácsadóként és peres ügyvédként, hanem sparring partnerként is elérhető.

Ügyvédi iroda Eindhovenben

Ügyvédi iroda Eindhovenben

Továbbá, a holland (eljárási) jog széles körű ismeretein túlmenően, rengeteg nemzetközi tapasztalattal is rendelkezünk. Irodánk nem csak szolgáltatásainak körét és természetét tekintve nemzetközi, hanem a haladó helyi és nemzetközi ügyfelek körének is. Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk, többnyelvű ügyvédekből és jogászokból álló dedikált csapatunk van, többek között az orosz nyelvet. Tehát függetlenül attól, hogy Ön külföldi, külföldi társaság vagy magánszemély vagy-e, vagy egy külföldi partnerrel, Law & More ügyvédek vannak az Ön számára! Érdeklődik a munkamódszerünk iránt és arról, hogy mit tehetünk az Ön számára? Akkor kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

Szóval keres egy nagy vállalati iroda tudását? De továbbra is szeretne személyes kapcsolatot létesíteni, mint egy kis butik iroda? Azután Law & More az Eindhoven ügyvédi iroda az Ön számára. Law & More egy dinamikus, multidiszciplináris ügyvédi iroda, amely az Eindhoveni Tudományos Parkban található, a holland Szilícium-völgynek is nevezik, és számos helyi és nemzetközi ügyfél, társaság, intézmény és magánszemély számára működik. Ügyvédeink Eindhovenben több szolgáltatást kínálnak, mint más irodák. Például Eindhoven irodánk hosszú nyitvatartási idővel rendelkezik, esténként és hétvégén is nyitva tartunk (hétfőtől péntekig 8.00 - 22.00, szombat / tehát 9.00 - 17.00). Ráadásul hozzászoktunk a lehető leggyorsabban dolgozni, tehát nem kell sokáig várnia, hogy válaszoljon az Ön leveleire, vagy mielőtt valamelyik alkalmazottunk telefonon lenne.

Tom Meevis

Tom Meevis

Ügyvezető partner / ügyvéd

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / ügyvéd

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Ügyvéd

Yara Knoops-fotó-500-567

Yara Knoops

Jogtanácsos

Szeretné tudni, mit Law & More megteheti Önnek, mint ügyvédi iroda Eindhovenben?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 40 369 06 80 telefonon, vagy küldjön e-mailt a következő címre:

úr. Tom Meevis, a Law & More - [e-mail védett]
úr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - [e-mail védett]

Law & More B.V.