Ön vállalkozó vagy magánszemély, aki speciális ismereteket keres, anélkül, hogy szem elől tévesztené a személyes kapcsolatot? Azután Law & More az Amszterdam ügyvédi iroda az Ön számára. Law & More egy dinamikus, multidiszciplináris ügyvédi iroda, amszterdamban található, amely egy nagy iroda know-how-ját ötvözi a butik irodától elvárható figyelem és testreszabott szolgáltatás igénybevételével. Míg más ügyvédi irodák csak jogi segítséget nyújtanak, a Law & More menj egy lépéssel tovább. Az amszterdami szakembereink nemcsak jogi támogatást nyújtanak, és tanácsadói vagy peres tanácsadókként segítik Önt, de a Law & More egyben sparring partnerként is szolgál a jogi területen.

SZÜKSÉGES SZÜKSÉGÜLŐNEK AMSTERDAMBAN?
KAPCSOLAT LAW & MORE!

Ügyvéd Amszterdamban

Ön vállalkozó vagy magánszemély, aki speciális ismereteket keres, anélkül, hogy szem elől tévesztené a személyes kapcsolatot? Azután Law & More az Amszterdam ügyvédi iroda az Ön számára. Law & More egy dinamikus, multidiszciplináris ügyvédi iroda, amszterdamban található, amely egy nagy iroda know-how-ját ötvözi a butik irodától elvárható figyelem és testreszabott szolgáltatás igénybevételével.

Gyorsmenü

Míg más ügyvédi irodák csak jogi segítséget nyújtanak, a Law & More menj egy lépéssel tovább. Az amszterdami szakembereink nemcsak jogi támogatást nyújtanak, és tanácsadói vagy peres tanácsadókként segítik Önt, de a Law & More egyben sparring partnerként is szolgál a jogi területen. Erős, speciális ügyvédekből álló csapatunk van, amely készen áll arra, hogy bármilyen módon segítsen a jogi problémád megoldásában. Érdekel a munkamódszerünk? Akkor kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

Tom Meevis kép

Tom Meevis

Ügyvezető partner / ügyvéd

 Hívja a +31 20 369 71 21 telefonszámot

"Law & More ügyvédek
részt vesznek és
képes megérteni a
az ügyfél problémája ”

A Law & More Amszterdamban

Mint ügyvédi iroda Law & More A társasági jog, a szellemi tulajdonjog és a technológia, valamint a munkajog, a bevándorlási és a családjog területén tevékenykedik. Más jogi területet keres? Ezután nézd meg szakértői értékelési oldalunkat, amelyeken felsoroljuk az összes jogi területünket. Ügyvédeink szakemberek az összes említett területen, és örömmel segítenek minden területen. Amikor a vállalatokról van szó, Law & More különféle ágazatok, például ipar, közlekedés, mezőgazdaság, egészségügy és kiskereskedelem vállalkozói számára jár el. Ezen túlmenően, amszterdami ügyvédeink nagy tapasztalattal rendelkeznek az innovatív cégeknél végzett munkában és az induló vállalkozások segítésében vagy irányításában. Ügyvédi irodáink szoktak dolgozni a technológia, a kutatás, a fejlesztés, a szellemi tulajdonjogok létrehozása, engedélyezése és a feltalálás feltalálása területén.

Advocaat Amszterdam

Ügyvédi iroda Amszterdamban

A holland (eljárási) jog széles körű ismeretein túlmenően ügyvédi irodánk szolgáltatásunk terjedelme és jellege szempontjából valóban nemzetközi szintű, és kifinomult holland és nemzetközi ügyfelek számára dolgozik, a vállalatoktól és intézményektől az egyénekig. Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk, többnyelvű ügyvédekből és jogászokból álló dedikált csapatunk van, többek között az orosz nyelvet. Képesek minden jogi folyamat kezdetétől a végéig irányítani és segíteni Önt, munkájukat egy jól átgondolt, fejlett stratégiára alapozzák. Nemzetiségtől függetlenül, a Law & More az, hogy mindenkinek lehetőséget kell biztosítani arra, hogy kiálljon saját jogainak védelmében. Ügyvédeink ezért igyekszünk a lehető legjobb ár-minőség arányt elérni ügyfeleink számára. Ez biztosítja, hogy magas szintű jogi segítséget kapjon, és hogy a beruházás önmagát fizeti.

Tehát, ahol a normál ügyvédek csak jogi ismereteket és kritikus szemmel kínálnak lehetőséget, az amszterdami ügyvédeink több szolgáltatást kínálnak, mint más ügyvédi irodák. Law & More Az amszterdami csapat gyakorlati és személyes módon működik mind nemzetközi, mind nemzeti vállalatok és magánszemélyek számára. Amszterdami irodánkban hosszú nyitvatartási időnk van, esténként és hétvégén is nyitva tartunk. Ügyvédjeink hozzászoktak a gyors munkavégzéshez, így soha nem kell sokáig várnia az e-mailre adott válaszra, vagy mielőtt valamelyik munkatársunk telefonon van. Még munkaidőn kívül is elérheti ügyvédeinket. A sebesség és a szaktudás kiemelkedően fontos számunkra, ami azt jelenti, hogy számíthat a zökkenőmentes és célzott kommunikációra. Érdekli a szolgáltatásunk? Akkor kérjük lépjen kapcsolatba velünk. A Law & More az Ön szolgálatában állnak!

Tom Meevis

Tom Meevis

Ügyvezető partner / ügyvéd

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / ügyvéd

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Ügyvéd

Yara Knoops-fotó-500-567

Yara Knoops

Jogtanácsos

Szeretné tudni, mit Law & More megteheti Önnek, mint egy amszterdami ügyvédi iroda?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 20 369 71 21 telefonon, vagy küldjön e-mailt a következő címre:

úr. Tom Meevis, a Law & More - [e-mail védett]
úr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - [e-mail védett]

Law & More B.V.