Maxim Hodak holland ügyvéd, kiterjedt nemzetközi (házon belüli) jogi tapasztalattal, különös tekintettel a holland eurázsiai piacokról érkező ügyfelek kiszolgálására a holland társasági jog, a holland kereskedelmi jog, a nemzetközi kereskedelmi jog, a társasági jog területén finanszírozás és egyesülések és felvásárlások, összetett nemzetközi projektek és adó / pénzügyi struktúrák létrehozása és irányítása. Maxim Hodak hollandul, németül, franciául, angolul, oroszul és ukránul kommunikál. Maxim Hodak az eurázsiai ügyfelekre összpontosított, válaszul az ilyen ügyfelek növekvő igényére, hogy mély jogi tanácsot és támogatást kapjanak a műveletek felállítása során, és eszközök és tevékenységek strukturálása a holland joghatóságon belül és azon keresztül. Maxim Hodak jogi karrierjét a Clifford Chance Brüsszelben kezdte 2002-ben. Ezt követően jogi tanácsadóként dolgozott a holland ING Banknál. 2005-ben felkérték, hogy csatlakozzon egy nemzetközi tévécsatornához, mint általános tanácsadó és a holding társaság ügyvezető igazgatója, hogy támogassa az egységet annak hollandiai nemzetközi növekedésében és terjeszkedésében. 2009-től Maxim Hodak teljes körűen továbbra is jogi szolgáltatásokat nyújtott különböző eurázsiai ügyfeleknek Hollandiában, különös tekintettel a társasági és szerződéses jogra, a nemzetközi adókra, az eszközök strukturálására és a projektfinanszírozásra. Maxim Hodak jogi diplomával rendelkezik (Amszterdami Egyetem) és posztgraduális szakmai végzettség a befektetési finanszírozás területén (EHSAL Management School, Brüsszel). Maxim Hodakot ezenkívül a folyamatos holland jogi és adóügyi oktatás foglalkoztatja.

Maxim Hodak

Maxim Hodak kép

Maxim Hodak széles körű nemzetközi (házon belüli) jogi tapasztalattal rendelkező holland ügyvéd, különös tekintettel a holland eurázsiai piacokon működő ügyfelek kiszolgálására a holland társasági jog, a holland kereskedelmi jog, a nemzetközi kereskedelmi jog, a vállalati pénzügyek és a egyesülések és felvásárlások, komplex nemzetközi projektek és adó- / pénzügyi struktúrák felállítása és irányítása. Maxim Hodak holland, német, francia, angol, orosz és ukrán nyelven kommunikál.

Maxim Hodak az eurázsiai ügyfelekre összpontosított, válaszul az ilyen ügyfelek egyre növekvő igényére, hogy mély jogi tanácsadást és támogatást kapjanak a holland joghatóságon belüli és azon kívüli műveletek felállítása, valamint eszközök és tevékenységek felépítése során.

Maxim Hodak jogi karrierjét 2002-ben kezdte meg a Clifford Chance Brüsszelben. Ezt követően jogi tanácsadója az ING Bankban, Hollandiában. 2005-ben felkérték, hogy csatlakozzon egy nemzetközi televíziós csatornához, mint tanácsadó és a holding társaság ügyvezetõ igazgatója, hogy támogassa a társaságot annak nemzetközi növekedésében és hollandiai terjeszkedésében. 2009-től kezdve a Maxim Hodak teljes mértékben folytatta jogi szolgáltatások nyújtását különböző eurázsiai ügyfelek számára Hollandiában, a társasági és szerződési jog, a nemzetközi adó, az eszközök felépítése és a projektek finanszírozása területén.

Maxim Hodak jogi diplomát (Amszterdami Egyetem) és posztgraduális szakképzést szerez a befektetési finanszírozás területén (EHSAL Management School, Brüsszel). Maxim Hodak emellett a holland jogi és adóképzés folyamatos oktatásával foglalkozik.

Law & More B.V.