A magánélet védelmének védelme egyre fontosabbá válik jelenlegi társadalomban. Ez nagyrészt a digitalizációnak tulajdonítható, egy olyan fejleménynek, amelyben az információkat általában digitális formában dolgozzák fel. Sajnos a digitalizáció kockázatokkal is jár. A magánélet védelme érdekében az adatvédelmi szabályokat hoztak létre.

LAW & MORE SEGÍTSÉGNEK ÖN
A MÉDIATÖRVÉNYRE VONATKOZÓ BETEGEN

Médiajogász

A média kifejezés az újságokat, a televíziót, a rádiót és az internetet foglalja magában. Előfordulhat, hogy Ön vagy cége akaratlanul és negatív módon jelenik meg a médiában. Modern világunkban, ahol az információkat megosztják és online tárolják, ez tovább üldözheti Önt. Ezért fontos a megfelelő intézkedések meghozatala, ha médiaproblémákat tapasztal.

A médiajog a jog különböző területeit foglalja magában. Különös figyelmet lehet fordítani a szerzői jogokra, az adatvédelmi törvényekre és a portréjogokra. Annak a kérdésnek a megválaszolásakor, hogy a kiadvány jogellenes - e, a becsület és a jó hírnév védelméhez való jogát a véleménynyilvánítás szabadságához kell viszonyítani.

Elektronikus rágalmazás esetén fontos, hogy a bizonyítékokat helyesen rögzítsék. Jogellenes e-mail esetén fontos, hogy ezt az e-mailt elektronikus formában tárolják. Ezenkívül a bewijsonline.nl webhelyen bizonyítékokat is felvehetünk. Ez biztosítja, hogy megbízható legyen.

Law & More bármilyen médiajoggal kapcsolatos kérdésben segíthet. Ügyvédi tanácsadóink tanácsot adhatnak és válaszolhatnak minden kérdésére.

Tom Meevis kép

Tom Meevis

Ügyvezető partner / ügyvéd

 Hívja a +31 40 369 06 80 telefonszámot

"Law & More ügyvédek
részt vesznek és
képes megérteni a
az ügyfél problémája ”

Non-nonsense mentalitás

Szeretjük a kreatív gondolkodást, és túlmutatunk egy helyzet jogi szempontjain. Arról szól, hogy eljutunk a probléma középpontjába, és egy meghatározott ügyben kezeljük azt. Fogalmatlan mentalitásunk és éves tapasztalatunk miatt ügyfeleink személyes és hatékony jogi támogatásra számíthatnak.

Szeretné tudni, mit Law & More megteheti Önnek, mint ügyvédi iroda Eindhovenben?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 40 369 06 80 telefonon, vagy küldjön e-mailt a következő címre:

úr. Tom Meevis, a Law & More - [e-mail védett]
úr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - [e-mail védett]

Law & More B.V.