Médiajogász

A média kifejezés az újságokat, a televíziót, a rádiót és az internetet foglalja magában. Előfordulhat, hogy Ön vagy cége akaratlanul és negatív módon jelenik meg a médiában. Modern világunkban, ahol az információkat megosztják és online tárolják, ez tovább üldözheti Önt. Ezért fontos a megfelelő intézkedések meghozatala, ha médiaproblémákat tapasztal.

A médiajog a jog különböző területeit foglalja magában. Különös figyelmet lehet fordítani a szerzői jogokra, az adatvédelmi törvényekre és a portréjogokra. Annak a kérdésnek a megválaszolásakor, hogy a kiadvány jogellenes - e, a becsület és a jó hírnév védelméhez való jogát a véleménynyilvánítás szabadságához kell viszonyítani.

Elektronikus rágalmazás esetén fontos, hogy a bizonyítékokat helyesen rögzítsék. Jogellenes e-mail esetén fontos, hogy ezt az e-mailt elektronikus formában tárolják. Ezenkívül a bewijsonline.nl webhelyen bizonyítékokat is felvehetünk. Ez biztosítja, hogy megbízható legyen.

Law & More bármilyen médiajoggal kapcsolatos kérdésben segíthet. Ügyvédi tanácsadóink tanácsot adhatnak és válaszolhatnak minden kérdésére.

Megosztás