Privát ügyfelek

Magánszemélyként sokféle módon kapcsolatba léphet a törvényekkel. Law & More segíti a magánügyfeleket a jog különböző területein. Szakértelemmel rendelkezik a következő területeken:

  • személyi és családi jog;
  • bevándorlási törvény;
  • munkajog;
  • adatvédelmi törvény.

Legyen szó bonyolult válásról, tartózkodási engedély megszerzéséről, munkaszerződésekről, elbocsátásáról vagy személyes adatainak védelméről, szakembereink az Ön számára vannak, és a cél elérésének legjobb módját keresik.

Először elemezzük a helyzetünket, és veled együtt meghatározzuk a taktikát és az útvonalat, amelyet követünk. Megbeszéljük a felszámított díjakat, és ezzel egyértelmű megállapodásokat kötünk. Nagy értéket tulajdonítunk az ügyfelekkel folytatott jó és világos kommunikációnak, ezért mindig gyorsan reagálunk és részt veszünk az Ön ügyében. Megközelítésünk személyes, közvetlen és eredményorientált. Az ügyvéd és az ügyfél közötti rövid, világos vonal számunkra önmagában is magunké.

Van jogi problémája, és szüksége van egy szakember segítségére? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Örülünk és szívesen tanácsot adunk Önnek, segítünk a tárgyalásokon és szükség esetén jogi eljárásban képviseljük Önt.

Megosztás