FILANTROPIA ÉS Jótékonysági alapítványok

JOGI TÁMOGATÁS

Családi Iroda tanácsadása

Ügyfeleink között vannak a holland és a nemzetközi üzleti családok, amelyek jelentős sikert értek el saját iparágaikban. Az ilyen családok gyakran már létrehoztak és létrehoznak vagy terveznek létrehozni egy holland egyszemélyes vagy többcsaládos irodát, hogy tevékenységeiket és beruházásaikat egyértelmű és kezelhető módon strukturálják.

Law & More személyre szabott jogi szolgáltatásokkal segíti az ügyfeleket és a családi irodákat. Összevonjuk tudásunkat és tapasztalatainkat holland magánügyfél-ügyvédek és adószakértőkként a holland adó- és ingatlantervezés, holland adóbevallás, a holland ingatlanügyek és az üzleti jogutódlás területén. Ilyen segítséget a befektetési menedzsment, a pénzügyi tervezés és a számvitel szakembereivel való együttműködés révén nyújtanak, amelyek gyakran segítik az adott családot. Tapasztalataink a hollandiai családi iroda felépítésével, a családi kormányzással, az örökléssel és a vitarendezéssel kapcsolatos kérdésekig terjednek.

Együttműködünk a kapcsolódó szakterületek szakembereivel, akikkel összekapcsoljuk erőfeszítéseinket összekapcsolódó megközelítés biztosítása érdekében különféle jogi és nem jogi kérdésekben, amelyekkel a holland és a nemzetközi üzleti családok és irodáik találkoznak.

Segítünk az ügyfeleknek a családi irodák létrehozásában Hollandiában. Ezenkívül nemzetközileg működő családi irodákkal dolgozunk kifinomult világméretű szerkezetátalakítási projektekkel a családi birtokok és vállalkozások számára. Végül áttekintjük a létrehozott családi irodák működését és felépítését, amelyek tanácsot kérnek a nyújtott szolgáltatások köre kibővítésére és fejlesztésére.

Tom Meevis

Ügyvezető partner / ügyvéd

"Olyan ügyvédet akartam, aki mindig készen áll nekem, még hétvégén is."

Non-nonsense mentalitás

Szeretjük a kreatív gondolkodást, és túlmutatunk egy helyzet jogi szempontjain. Arról szól, hogy eljutunk a probléma középpontjába, és egy meghatározott ügyben kezeljük azt. Fogalmatlan mentalitásunk és éves tapasztalatunk miatt ügyfeleink számíthatnak személyes és hatékony jogi támogatásra.

Szeretné tudni, mit Law & More megteheti Önnek, mint ügyvédi iroda Eindhovenben?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 (0) 40 369 06 80 telefonon, vagy küldjön egy e-mailt:
úr. Tom Meevis, a Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
úr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - maxim.hodak@lawandmore.nl