Általános feltételek

1. Law & More B.V., székhelye: Eindhoven, Hollandia (a továbbiakban: „Law & More”) Egy korlátolt felelősségű társaság, amelyet a holland törvények alapítottak azzal a céllal, hogy gyakorolják az ügyvédi hivatást.

2. Ezek az általános feltételek az ügyfelek minden megbízására vonatkoznak, kivéve, ha írásban másként állapodnak meg a megbízás megkötése előtt. Az ügyfelek által használt általános beszerzési feltételek vagy egyéb általános feltételek alkalmazhatósága kifejezetten kizárt.

3. Az ügyfelek minden megbízását kizárólag az elfogadja és hajtja végre Law & More. A 7. cikk: 407 (2) bekezdés alkalmazhatósága kifejezetten kizárt.

4. Law & More megbízásokat hajt végre a Holland Ügyvédi Kamara magatartási szabályainak megfelelően, és e szabályokkal összhangban vállalja, hogy nem ad nyilvánosságra az ügyfél által a megbízással kapcsolatban szolgáltatott információkat.

5. Ha a hozzárendelt feladatokkal kapcsolatban Law & More harmadik feleket be kell vonni, Law & More előzetesen konzultál az ügyféllel. Law & More a harmadik felek semmiféle hiányosságáért nem felelős, és előzetes írásbeli konzultáció nélkül és az ügyfél nevében jogosult elfogadni a harmadik felek felelősségének esetleges korlátozását. Law & More.

6. A felelősség arra az összegre korlátozódik, amelyet ebben az esetben fizetnek ki a Law & More, amelyet e biztosítás levonható többlete növeli. Ha bármilyen okból nem fizetnek kifizetést a szakmai felelősségbiztosítás keretében, akkor a felelősségösszeg 5,000.00 XNUMX euróra korlátozódik. Kérésre, Law & More információt nyújthat a szakmai felelősségbiztosításról (a biztosítás alatt) Law & More. Az ügyfél kártalanítja Law & More és tart Law & More ártalmatlan harmadik felek követeléseivel szemben az átruházással kapcsolatban.

7. A megbízás teljesítéséért az ügyfél tartozik Law & More díj (plusz ÁFA). A díj kiszámítása a ledolgozott órák számának és az alkalmazandó óradíj szorzata alapján történik. Law & More fenntartja a jogot az óránkénti tarifák időszakos kiigazítására.

8. A számla összegével szembeni kifogásokat írásban kell indokolni, és be kell nyújtani Law & More a számla dátumától számított 30 napon belül, ennek elmulasztása esetén a számlát véglegesen és tiltakozás nélkül elfogadják.

9. Law & More a pénzmosás és a terrorizmus elleni küzdelemről szóló holland törvény (Wwft) hatálya alá tartozik. Ha egy megbízás a Wwft hatálya alá tartozik, Law & More ügyfél-átvilágítást végez. Ha a Wwft összefüggésében (tervezett) szokatlan ügylet történik, akkor Law & More köteles bejelenteni erről a holland pénzügyi hírszerző egységet. Az ilyen jelentéseket nem adják át az ügyfélnek.

10. A holland jog az irányadó viszonyra vonatkozik Law & More és az ügyfél.

11. Vita esetén az Oost-Brabant holland bírósága joghatósággal rendelkezik azzal a feltétellel, hogy Law & More továbbra is jogosult vitás kérdéseket benyújtani a joghatósággal rendelkező bírósághoz, ha ezt a fórumot nem választották volna meg.

12. Az ügyfél bármilyen joga, hogy igényt állítson Law & More, minden esetben egy évvel annak a dátumnak a hatályát veszti, amelyen az ügyfél tudomására jutott, vagy ésszerűen tudhatta volna e jogok fennállását.

13. Számlák Law & More az ügyfeleknek e-mailben vagy rendes levélben küldik el, és a fizetésnek a számla dátumát követő 14 napon belül meg kell történnie, ennek hiányában az ügyfél jogsértő és havonta 1% -os késedelmi kamatot köteles fizetni, hivatalos értesítés nélkül. . A munkájaért Law & More, az időközi kifizetések bármikor kiszámlázhatók. Law & More jogosult előleg fizetésére. Ha az ügyfél nem fizeti ki a számlázott összegeket időben, Law & More jogosult munkáját azonnal felfüggeszteni anélkül, hogy az abból eredő károkat megfizetni kellene.

Szeretné tudni, mit Law & More ügyvédi irodaként szolgálhat Önnek Eindhoven és a Amsterdam?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 40 369 06 80 telefonon, vagy küldjön e-mailt a következő címre:
úr. Tom Meevis, a Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
úr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More