Különleges területek

Eurázsia a földrajzi terület kifejezése, amely Európát és Ázsiát foglalja magában. E piacok ismereteit egyesítjük a különféle holland és nemzetközi joghatóságok tapasztalataival. Ezen egyedülálló kombináció révén képesek vagyunk teljes körű szolgáltatást nyújtani eurázsiai vállalkozások és magánszemélyek számára.

Mivel ezekben az ágazatokban tevékenykedő vállalkozásként bármilyen nehéz jogi kérdés felmerülhet. Végül is ezek az ágazatok soha nem állnak helyben, aktívan fejlődnek. Ügyvédeink szakemberek az ezen ágazatok átlépő területein, és jogi tanácsot vagy segítséget nyújthatnak az Ön vállalkozása számára, például a termékfelelősséggel kapcsolatban.

Bár a vita miatt az érzelmek magasra fordulnak, amelynek eredményeként mindkét fél már nem lát megoldást, itt: Law & More úgy véljük, hogy meditáció útján megtalálható az összes érintett felet kielégítő közös megoldás. Ebben a folyamatban a Law & More A közvetítők nemcsak figyelembe veszik mindkét fél érdekeit a konzultáció során, hanem garantálják a jogi és érzelmi segítséget is.

Law & More B.V.