Szeretnénk megköszönni a választást Law & More. Egy multidiszciplináris ügyvédi iroda és adótanácsadás vagyunk Eindhovenben és Amszterdamban. Mitől Law & More Az egyedülálló, hogy egy kis butik üzlet személyes érintését egyesítjük egy nagy ügyvédi iroda ismereteinek szintjével. Több szakterületünk van. Kíváncsi vagy? Vessen egy pillantást szakértői oldalunkra. 

Köszönöm a kapcsolatot LAW & MORE

A LEHETSÉGES LEHETSÉGEN VÁLASZOTTAK ÖN

Mikor választotta LAW & MORE

VÁLASZT KI A EREDMÉNYEKET, MEGELŐZVE A JOGI SZERETET

Law & More egy dinamikus multidiszciplináris holland ügyvédi iroda és adótanácsadó, amely a holland társasági, kereskedelmi és adójogra szakosodott, székhelye Eindhovenben és Amszterdamban található.

A társasági és adóügyi háttérrel Law & More egyesíti egy nagy vállalati és adóügyi tanácsadó cég know-how-ját a figyelemmel a részletekre és a testreszabott szolgáltatásra, amelyet elvárhat egy butikától. Szolgáltatásaink terjedelme és jellege szempontjából valóban nemzetköziek vagyunk, és kifinomult holland és nemzetközi ügyfelek számára dolgozunk, a vállalatoktól és intézményektől az egyénekig.

Law & More Rendelkezésre áll egy olyan többnyelvű ügyvédek és adószakértőkből álló külön csapat, akik alapos ismeretekkel rendelkeznek a holland szerződésjog, a holland társasági jog, a holland adójog, a holland munkajog és a nemzetközi tulajdonjog területén. A cég az eszközök és tevékenységek adóhatékony strukturálására, a holland energiajogra, a holland pénzügyi törvényre és az ingatlanügyletekre is specializálódott.

Tom Meevis

Tom Meevis

Ügyvezető partner / ügyvéd

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / ügyvéd

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Ügyvéd

Yara Knoops-fotó-500-567

Yara Knoops

Jogtanácsos

VÉDŐSÉGEK ÉS ADÓNAK SZAKPOLITIKAI

 

Advocaat Eindhoven
Law & More B.V.