GYERMEKTÁMOGATÁSI ÜGYVÉRDRE SZÜKSÉGE?
Kérdezze meg a jogi segítséget

JOGSZERZŐK SPECIÁLISOK A SZERINTI JOGON

kockás Egyértelmű.

kockás Személyes és könnyen elérhető.

kockás A te érdekeid az elsők.

Könnyen megközelíthető

Könnyen megközelíthető

Law & More hétfőtől péntekig 08:00 és 22:00 között, hétvégén pedig 09:00 és 17:00 között érhető el

Jó és gyors kommunikáció

Jó és gyors kommunikáció

Ügyvédeink meghallgatják ügyét, és megfelelő cselekvési tervet dolgoznak ki
Jó és gyors kommunikáció

Személyes megközelítés

Munkamódszerünk biztosítja, hogy ügyfeleink 100% -a javasoljon minket, és hogy átlagosan 9.4-es minősítést kapjunk

Gyermektartást

Van-e Ön és az élettársa gyermekeid együtt? A gyermekgondozás ekkor fontos része a pénzügyi megállapodásoknak, amelyeket a válási folyamat során kell megkötni. A gyermekekkel szembeni tartásdíjak az az összeg, amelyet a nem ápoló szülő hozzájárul a gyermekek gondozásához és neveléséhez.

Gyorsmenü

Gyerek támogatási szint

Konzultáció során Ön és az Ön partnerje megállapodhat a gyermekek tartásdíjainak összegében. Ezeket a megállapodásokat egy szülői terv tartalmazza. Ha nem sikerül megállapodásra jutni, egyik ügyvédünk örömmel segít Önnek. Segíthetünk a tárgyalási folyamatban, meghatározhatjuk a gyermekének tartásdíjait és elkészíthetjük a szülői tervet. A gyermektámogatás meghatározását karbantartási számítás elvégzésével kezeljük.

A bíró nemcsak a gyermek után járó támogatás kedvezményezettjének pénzügyi helyzetét, hanem a gyermek tartásdíjfizetőjének pénzügyi helyzetét is megvizsgálja. Mindkét helyzet alapján a bíróság ezután határozza meg a gyermekek tartásdíjait.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

ÜGYVÉD

aylin.selamet@lwandmore.nl

Szüksége van válási ügyvédre?

Gyermektartást

Minden vállalkozás egyedi. Ezért olyan jogi tanácsokat kap, amelyek közvetlenül vonatkoznak vállalkozására.

Személyes megközelítést alkalmazunk, és Önnel együtt dolgozunk a megfelelő megoldás érdekében.

Leülünk veled stratégiát kidolgozni.

Éljen külön

Éljen külön

Vállalati jogászaink felmérhetik a megállapodásokat és tanácsot adhatnak azokkal kapcsolatban.

Válás előtt állsz?

Ha igen, akkor kétségtelenül sok problémával kell szembenéznie. A házastárs- és gyermektartás megszervezésétől a nem pénzügyi ügyekig, mint például a felügyeleti terv megalkotása, a válás jelentős hatással lehet érzelmileg és jogilag is.

Felkészülésünk érdekében új fehér könyvünkben összegyűjtöttük a válás rendezésével kapcsolatos kérdéseket. Töltse le ingyenesen az alábbi fájlt, és nyerjen betekintést a válási folyamat zökkenőmentes eligazodásához.

"Law & More ügyvédek
részt vesznek és együtt tudnak érezni
az ügyfél problémájával”

Gyermektámogatás kiszámítása

A karbantartási számítás meglehetősen összetett számítás, mivel sok tényezőt kell figyelembe venni. Law & More szívesen elvégzi az Ön karbantartási számítását.

A szükséglet meghatározása
Először is meg kell határozni a gyermekek igényeit. Ez azon jövedelmeken alapul, amelyek közvetlenül a válás előtt voltak. Ha vannak speciális költségek, például nemzetközi iskola vagy gyermekgondozás, a költségek ennek megfelelően növelhetők.

A pénzügyi kapacitás meghatározása
Miután meghatározták a gyermekek igényeit, mindkét fél számára kiszámítják a teherbírást. Ez a számítás meghatározza, hogy a tartásdíjért felelős személy rendelkezik-e elegendő anyagi képességgel ahhoz, hogy képes legyen tartásdíjat fizetni. A tartásdíjat fizető személy pénzügyi képességének megállapításához először meg kell határozni a nettó jövedelmét. A gyermek nyugdíja alapjövedelem, figyelembe véve az összes jövedelemforrást, például a béreket, az ellátásokat és a gyermek kötött költségvetését.

Amit az ügyfelek mondanak rólunk

Gyermektartással foglalkozó ügyvédeink készséggel állnak az Ön rendelkezésére:

Office Law & More

Ápolási kedvezmény
A szülőknek, akiknek fizetniük kell tartásdíjakat, és akik kapcsolatba lépnek a gyermekekkel, a gyermekek gondozásának költségei is felmerülnek. Ez magában foglalja a vásárlás, az oda-vissza vezetés költségeit. Elvileg a költségek egy bizonyos százalékát figyelembe veszik a számításban

A százalékos arány függ a heti látogatási napok számától. Az a szülő, aki átlagosan hetente egy nap gondozza a gyermeket, például 15% árengedményt kap, és egy szülő, aki hetente három nap gondozza a gyermeket, 35% árengedményt kap.

Teherbírás összehasonlítása
A gyermektámogatás magasságának kiszámításának utolsó lépése a teherhordó egyenlet elkészítése. Ebben az egyenletben a gyermekek költségeit megosztják közted és a korábbi társad között a támogatási eszközök arányában. A tartásra jogosult személy képességét összehasonlítják a tartásdíj fizetésére kötelezett személy képességével. Ezt követően minden ápolási árengedményt alkalmaznak és szükség esetén módosítanak. A támogatás mértéke elsősorban a gyermektámogatásra irányul. Ha utána még van hely, a bíró meghatározhatja a nettó partner tartásdíját is.

Szeretné tudni, hogy milyen lesz a pénzügyi helyzete a válás után? Kérem, hívjon Law & More és együtt meghatározhatjuk, hogy mekkora összegű gyermektartást kell fizetnie vagy megkapnia.

Gyerektámogatás megváltoztatása

Gyermektartást

Ha nem lehetséges megváltoztatni a gyermek tartásdíjait az ex-partnerével konzultálva, a bíróságon változtatás iránti kérelmet nyújthatunk be Önnek. Meg tudjuk csinálni, ha megváltoznak a körülmények, vagy ha Ön szerint a bíróság téves vagy hiányos információk alapján az eredeti végzésben határozta meg a tartásdíjat.

Gondolhat például a következő helyzetekre:

  • elbocsátás vagy munkanélküliség
  • a gyerekek eltávolítása
  • új vagy más munka
  • újraházasodni, élettársi kapcsolatban élni vagy bejegyzett élettársi kapcsolatot kötni
  • kapcsolattartási mód megváltoztatása

Szeretné tudni, mit Law & More ügyvédi irodaként szolgálhat Önnek Eindhoven és a Amsterdam?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 40 369 06 80 telefonon, vagy küldjön e-mailt a következő címre:
úr. Tom Meevis, a Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
úr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More