SEGÍTSÉGNEK SEGÍTSÉGNEK A PARTNER SZABÁLYAI
Kérdezze meg a jogi segítséget

JOGSZERZŐK SPECIÁLISOK A SZERINTI JOGON

kockás Egyértelmű.

kockás Személyes és könnyen elérhető.

kockás A te érdekeid az elsők.

Könnyen megközelíthető

Könnyen megközelíthető

Law & More hétfőtől péntekig 08:00 és 22:00 között, hétvégén pedig 09:00 és 17:00 között érhető el

Jó és gyors kommunikáció

Jó és gyors kommunikáció

Ügyvédeink meghallgatják ügyét, és megfelelő cselekvési tervet dolgoznak ki
Jó és gyors kommunikáció

Személyes megközelítés

Munkamódszerünk biztosítja, hogy ügyfeleink 100% -a javasoljon minket, és hogy átlagosan 9.4-es minősítést kapjunk

Partner tartásdíjak

Van-e Ön vagy élettársa nem elegendő jövedelemmel a válás után élni? Utána a másik partnernek fizetnie kell tartásdíjakat az ex-partnerrel.

Gyorsmenü

Mikor jogosult tartózkodási díjakat kapni a volt partnerétől?

Elvileg akkor jogosult a tartásdíjra, ha a válás után nincs elegendő jövedelme ahhoz, hogy eltartsa magát. A házasságkötéskori életszínvonalát figyelembe vesszük annak megállapítása érdekében, hogy jogosult-e élettársi tartásdíjra. A gyakorlatban mindkét partner egyike megkapja a tartásdíjhoz való jogot. A legtöbb esetben ez a nő, különösen, ha ő volt a felelős a háztartás és a gyermekek gondozásának nagy részéért. Ebben az esetben a nőnek gyakran nincs jövedelme vagy korlátozott jövedelme van részmunkaidős foglalkoztatásból. Abban a helyzetben, amikor a férfi betöltötte a „háztartásbeli férj” szerepét, a nő pedig karriert csinált, a férfi elvben követelheti a tartásdíjat.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

ÜGYVÉD

aylin.selamet@lwandmore.nl

Szüksége van válási ügyvédre?

Gyermektartást

Minden vállalkozás egyedi. Ezért olyan jogi tanácsokat kap, amelyek közvetlenül vonatkoznak vállalkozására.

Személyes megközelítést alkalmazunk, és Önnel együtt dolgozunk a megfelelő megoldás érdekében.

A válás nehéz időszak. Segítünk a teljes folyamatban.

Éljen külön

Éljen külön

Vállalati jogászaink felmérhetik a megállapodásokat és tanácsot adhatnak azokkal kapcsolatban.

Válás előtt állsz?

Ha igen, akkor kétségtelenül sok problémával kell szembenéznie. A házastárs- és gyermektartás megszervezésétől a nem pénzügyi ügyekig, mint például a felügyeleti terv megalkotása, a válás jelentős hatással lehet érzelmileg és jogilag is.

Felkészülésünk érdekében új fehér könyvünkben összegyűjtöttük a válás rendezésével kapcsolatos kérdéseket. Töltse le ingyenesen az alábbi fájlt, és nyerjen betekintést a válási folyamat zökkenőmentes eligazodásához.

"Law & More ügyvédek
részt vesznek és együtt tudnak érezni
az ügyfél problémájával”

A partneri ellátások szintje

Konzultáció során Ön és az Ön partnerje megállapodhat a partneri ellátások összegében. Ha nem sikerül megállapodásra jutni, egyik ügyvédünk örömmel segít Önnek. Nem csak segíthetünk Önnek a tárgyalási folyamatban, de meghatározhatjuk az Ön számára a partneri tartásdíj összegét is. Ezt karbantartási számítás elvégzésével hajtjuk végre.

A bíró nemcsak a tartásdíj kedvezményezettjének pénzügyi helyzetét, hanem a tartásdíj fizetőjének pénzügyi helyzetét is megvizsgálja. Mindkét helyzet alapján a bíróság meg fogja határozni, hogy egyikük jogosult-e tartásdíjakra, és ha igen, a tartásdíj összegét. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy valójában jogosult partneri karbantartásra, de a korábbi élettársa pénzügyi adatai azt mutatják, hogy ő egyszerűen nem képes fizetni a partner tartásdíját.

Amit az ügyfelek mondanak rólunk

Válási ügyvédeink készséggel állnak az Ön rendelkezésére:

Office Law & More

A karbantartás kiszámítása

A karbantartási számítás meglehetősen összetett számítás, mivel sok tényezőt kell figyelembe venni. Law & More szívesen elvégzi az Ön számára a partneri tartásdíj kiszámítását.

A szükséglet meghatározása
A partneri tartásdíj összege a tartásdíjakat igénylő személy igényétől és annak fizetési képességétől függ. A tartásdíjakat igénylő személyek szükségleteinek meghatározása érdekében a nettó családi jövedelem kb. 60% -ának megfelelő szintet kell feltételezni, levonva a gyermekek költségeit.

A pénzügyi kapacitás meghatározása
A teherbírást mindkét fél számára kiszámítják. Ez a számítás meghatározza, hogy a tartásdíjért felelős személy rendelkezik-e kellő pénzügyi képességgel a tartásdíj fizetéséhez. Annak érdekében, hogy meghatározzák annak a személynek a pénzügyi képességét, akinek fizetnie kell a tartásdíjakról, először meg kell határozni a nettó jövedelmét. A tartásdíj fizetője előbb számos költséget levonhat ebből a bevételből. Ezek elsősorban azok a költségek, amelyeket a tartásdíj megfizetőjének viselnie kell a cél elérése érdekében (költségek).

Teherbírás összehasonlítása
Végül összehasonlítani kell a teherbíró képességet. Ez az összehasonlítás kiszámítja a tartásdíj összegét, amelyre a felek egyenlő pénzügyi szabadsággal rendelkeznek. A tartásdíj jogosultjának összegét összehasonlítják a tartásdíj adósával. A gondolat az, hogy a tartásdíjnak a tartásdíj miatt nem kell jobb pénzügyi helyzetben lennie, mint a tartásdíjnak.

Szeretné tudni, milyen lesz a válása után pénzügyi helyzete? Kapcsolatba lépni Law & More és együtt tudunk dolgozni annak meghatározásában, hogy mennyi tartásdíjat kell fizetnie vagy megkapnia.

Megváltozik a tartásdíjak

Ha egyoldalúan törölni vagy megváltoztatni szeretné a partneri tartásdíjat, ezt a bíróságon kell megtenni. Az Ön nevében a bíróságon nyújthatunk be változtatási kérelmet. A bíróság megváltoztathatja a partner tartásdíját, azaz növelheti, csökkentheti vagy nullára állíthatja. A törvény szerint ekkor „a körülmények megváltozására” van szükség. Ha a bíróság megállapítja, hogy a körülmények nem változnak, kérését nem teljesítik. Ezt a fogalmat a törvény nem magyarázza tovább, ezért számos körülményre vonatkozhat. A gyakorlatban ez gyakran magában foglalja az egyik volt partner pénzügyi helyzetének megváltozását.

A partneri ellátások megszűnése
A partneri tartásdíj fizetésének kötelezettsége a következő helyzetekben végezhető el:

  • az Ön vagy volt élettársa halála esetén;
  • ha a bíróság által meghatározott maximális tartási idő lejárt;
  • ha a tartásdíjban részesülő újból megházasodik, bejegyzett élettársi kapcsolatot létesít vagy közös életet kezd;
  • ha az anyagi körülmények megváltoztak és a tartásban részesülő meg tud élni

A válási ügyvédjeink mind a családjoggal, mind a vállalkozói ismeretekkel rendelkeznek, ezért ideális helyzetben vannak, hogy ezekben az esetekben jogi és adóügyi segítséget nyújtsanak Önnek. Szüksége van válási ügyvédre? Kapcsolatba lépni Law & More.

Szeretné tudni, mit Law & More ügyvédi irodaként szolgálhat Önnek Eindhoven és a Amsterdam?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 40 369 06 80 telefonon, vagy küldjön e-mailt a következő címre:
úr. Tom Meevis, a Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
úr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More