KIÁLLÍTNI A SZERZŐDÉSI MEGÁLLAPODÁST?
A JÖVŐBELI PROBLÉMÁK MEGELŐZÉSE

JOGSZERZŐK SPECIÁLISOK A SZERINTI JOGON

kockás Egyértelmű.

kockás Személyes és könnyen elérhető.

kockás A te érdekeid az elsők.

Könnyen megközelíthető

Könnyen megközelíthető

Law & More hétfőtől péntekig elérhető
08:00 és 22:00 között, valamint hétvégén 09:00 és 17:00 között

Jó és gyors kommunikáció

Jó és gyors kommunikáció

Ügyvédeink meghallgatják az ügyét és felmerülnek
megfelelő cselekvési tervvel

Személyes megközelítés

Személyes megközelítés

Munkamódszerünk biztosítja, hogy ügyfeleink 100%-a
ajánl minket, és átlagosan 9.4-es értékelést kapunk

Megállapodási megállapodás

A rendezési megállapodás egy speciális típusú megállapodás. A vitarendezési megállapodásban a felek megállapodásra törekszenek a vita vagy más bizonytalan helyzet rendezéséről. Ez egy olyan megállapodás, amelyet a munkáltató és a munkavállaló felhasználhat arra, hogy önkéntesen, közös megegyezéssel felmondja a munkaszerződést. Megállapodási megállapodást lehet kötni mindenféle vita esetén, de leggyakrabban az elbocsátási ügyekben alkalmazzák.

Mi az egyezségszerződés?

Egyezségi megállapodás megkötésekor a munkáltatónak nem kell engedélyt szereznie egy alkalmazott elbocsátására a holland munkavállalói biztosítási ügynökségtől (UWV) vagy a kerületi bíróságtól. Ez egy fontos ok, amiért a munkáltatók és a munkavállalók bizonyos esetekben szeretnek egyezségi megállapodással kölcsönös megállapodás alapján felmondani a munkaszerződést. A vitarendezés másik fontos oka az a tény, hogy a munkaszerződés felmondása gyorsan és egyszerűen megoldható. Ez jelentős különbséget jelent a jogi költségekben, ezért mindkét fél számára előnyös. Természetesen mindkét fél számára kényelmesebb megállapodást kötni egy ügyvéd támogatásával. Szeretne megállapodást kötni, amely megakadályozza a jövőbeni jogi problémákat? Kérem, hívjon Law & More.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

ÜGYVÉD

ruby.van.kersbergen@lwandmore.nl

Vállalati ügyvédeink készen állnak az Ön számára

Law and More

Minden cég egyedi. Ezért olyan jogi tanácsokat fog kapni, amelyek közvetlenül vonatkoznak az Ön cégére.

Law and More

Értesítés az alapértelmezésről

Ha úgy adódik, pereskedhetünk Ön helyett. Lépjen kapcsolatba velünk a feltételekért.

Law and More

Kellő gondosság

Leülünk veled stratégiát kidolgozni.

Law and More

Részvényesi megállapodás

Szeretne az alapszabálya mellett külön szabályokat alkotni a részvényesei számára? Kérjen tőlünk jogi segítséget.

"Law & More ügyvédek
részt vesznek és együtt tudnak érezni
az ügyfél problémájával”

A rendezési megállapodás tartalma

Megállapodási megállapodásban rögzítik azokat a feltételeket, amelyek mellett a munkaszerződés megszűnik. A rendezési megállapodás pontos tartalma az adott helyzettől és a körülményektől függ. Számos dolog azonban mindig meg van határozva. Először is, a felmondási határidő a rendezési megállapodás egyik legfontosabb szempontja. Másodszor, a felmondási időt be kell tartani. Végül megállapodásokat kell kötni a megszűnés napjáig hátralévő munkaidőre vonatkozóan. Lehetséges, hogy megállapodnak a munkamentesség időszakáról. Ebben az esetben a munkavállalónak nem kell többé dolgoznia, ám a fizetéshez való joga fennmarad.

Amit az ügyfelek mondanak rólunk

[show-testimonials orderby='menu_order' order='DESC' limit='1′ pagination='on' layout='grid' options='theme:none,info-position:info-below,text-alignment:center, oszlopok:1,szűrő:nincs,értékelés:on,quote-content:short,charlimitextra:(…),display-image:on,image-size:ttshowcase_small,image-shape:circle,image-effect:none,image- link:on']

Vállalati jogászaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére:

Office Law & More

Megállapodások köthetők a fennmaradó szabadság egyenlegről és minden egyéb egyéni elszámolásról is, mint például jutalék, bónusz rendszerek vagy részvény rendszerek. Ezenkívül a munkáltató és a munkavállaló közötti kölcsönös konzultáció során megállapított átmeneti támogatást a megállapodásban rögzítik. Az átmeneti támogatás összegét gyakran tárgyalják, és ez mindenképpen fontos. Ezért bölcs dolog lenne jogi segítséget kérni ebben a kérdésben. Csapatunk örömmel segít Önnek.

A rendezési megállapodás feltételei

A munkavállalónak törvényi joga van, hogy két héten belül visszavonja az aláírt elszámolási megállapodást. A munkáltatónak bele kell foglalnia a munkavállaló elállási jogát a megállapodásba. Ezenkívül, ha egyezségi megállapodást kötnek, a felek megadják a végleges mentesítést. Ez azt jelenti, hogy a munkáltató és a munkavállaló már nem követelhetnek egymástól semmit, csak az egyezségben rögzítetteket. A végleges mentesítési rendelkezés általában a megállapodás végén szerepel.

rendezési megállapodásJog a munkanélküli-ellátásra

A rendezési megállapodásban mindig rögzíteni kell, hogy a munkáltató kezdeményezte a munkaviszony megszüntetését. A munkavállaló ekkor nem válik váratlanul munkanélkülivé. Ez azért fontos, hogy a munkavállaló jogosult legyen munkanélküli-ellátásra. A következő feltételeknek is teljesülniük kell annak biztosítása érdekében, hogy a munkavállaló munkanélküli-ellátásban részesüljön:

  • a munkáltató felkérte a munkavállalót, hogy járuljon hozzá az elbocsátáshoz;
  • az egyezségi megállapodás figyelembe veszi a felmondási időt;
  • a munkavállaló igazolhatja, hogy új állást keresett és keres.

Tanácsadás - tárgyalás - az elszámolási megállapodás elkészítése
Csapatunk szívesen tanácsot ad Önnek, tárgyalásokat folytat önnel és elkészíti az Ön számára a teljes rendezési megállapodást. Tanácsot adunk a rendezési megállapodás ésszerűségére és egyértelműséget nyújtunk. Figyelembe vesszük az Ön kívánságait is, és biztosítjuk, hogy megfontolt és jó döntést hozzon. A tárgyalások során segítünk optimális pénzügyi eredmény elérésében jó előfeltételekkel

Szeretné tudni, mit Law & More ügyvédi irodaként szolgálhat Önnek Eindhoven és a Amsterdam?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 40 369 06 80 telefonon, vagy küldjön e-mailt a következő címre:
úr. Tom Meevis, a Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
úr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More