Szeretne vállalkozást alapítani? Vagy Ön már vállalkozó? Ha igen, akkor kétségtelenül az üzleti joggal kell foglalkoznia. Már a vállalkozás alapításakor meg kell birkóznia azzal a kérdéssel, melyik társasági forma a legmegfelelőbb. Ezenkívül mindenféle megállapodást el kell készíteni. Az évek során sok változhat a vállalaton belül is. Lehet, hogy a társasági forma már nem megfelelő. Konfliktusok merülhetnek fel a részvényesek vagy a társult társaságok között.

VÁLLALKOZÓ JOGI SZÜKSÉGRE?
Kérdezze meg a jogi segítséget

Üzleti ügyvéd

Szeretne vállalkozást alapítani? Vagy Ön már vállalkozó? Ha igen, akkor kétségtelenül az üzleti joggal kell foglalkoznia. Már a vállalkozás alapításakor meg kell birkóznia azzal a kérdéssel, melyik társasági forma a legmegfelelőbb. Ezenkívül mindenféle megállapodást el kell készíteni. Az évek során sok változhat a vállalaton belül is. Lehet, hogy a társasági forma már nem megfelelő. Konfliktusok merülhetnek fel a részvényesek vagy a társult társaságok között. Vagy talán a vállalkozása már nem rendelkezik elegendő likvid eszközzel. Law & More szakember a holland üzleti jog területén. A társaság alapításától a társaság felszámolásáig jogi és adóügyi tanácsadást nyújthatunk Önnek.

Gyorsmenü

Jogi személyek joga

Mi, a Law & More segíthet a megfelelő vállalati forma kiválasztásában. Meg lehet különböztetni a jogi személyiségű és a jogi személyiség nélküli formákat. Ha egy vállalkozás jogi személyiséggel rendelkezik, akkor ugyanúgy részt vehet a jogi ügyletekben, mint a természetes személyek. Ebben az esetben a társaság képes megállapodásokat kötni, vagyonával és tartozásaival rendelkezik, és felelősségre vonható.

Tom Meevis - Eindhoven ügyvéd

Tom Meevis

Ügyvezető partner / ügyvéd

 Hívja a +31 40 369 06 80 telefonszámot

Miért válasszon? Law & More?

Könnyen megközelíthető

Könnyen megközelíthető

Law & More hétfőtől péntekig elérhető
08:00 és 22:00 között, valamint hétvégén 09:00 és 17:00 között

Jó és gyors kommunikáció

Jó és gyors kommunikáció

Ügyvédeink meghallgatják az ügyét és felmerülnek
megfelelő cselekvési tervvel

Személyes megközelítés

Személyes megközelítés

Munkamódszerünk biztosítja, hogy ügyfeleink 100% -a javasoljon minket, és hogy átlagosan 9.4-es minősítést kapjunk

"Law & More ügyvédek
részt vesznek és
képes megérteni a
az ügyfél problémája ”


Vállalati irányítás

Amikor vállalatot akar vezetni, ki kell választania egy társasági űrlapot. Az, hogy melyik jogi forma megfelelő, különféle tényezőktől függ, például a társaság alapításának követelményeitől, a jogi személyiségtől, az egyetemleges felelősségtől és esetleg a részvények átruházhatóságától. És mi van, ha a közgyűlés (VOF) egyik partnere el akarja hagyni a társaságot? És mi van a Flex-BV-vel? Ezekre a témákra a társasági jog az irányadó. Sok mindent előre meg lehet állapodni szerződés alapján. Ezért tanácsos a társaság alapítása előtt bevonni a vállalati ügyvédek szolgáltatásait.

Együttműködés

Cégként szándékozik más vállalatokkal együttműködni annak érdekében, hogy megőrizze piaci pozícióját? Vagy éppen ellenkezőleg, egy új piacra lépési tervvel? Ha stratégiai szövetséget akar létrehozni, tanácsot adhatunk a kockázatokkal és az előnyökkel kapcsolatban. Ezenkívül közösen megtudhatjuk, hogy az együttműködés milyen formái megfelelőek.

Üzleti jog

Fúziók és felvásárlások

Szándékában áll egyesíteni a vállalatot egy másikkal, mert például stimulálni akarja a növekedést? Ezután háromféle fúzió létezik: társasági fúzió, részvény fúzió és jogi fúzió. A konkrét helyzettől függ, melyik a legmegfelelőbb vállalkozása számára. Law & More ügyvédek tanácsot adhatnak Önnek ebben a témában.

Előfordulhat, hogy egy másik társaság érdekli a tiéd. Felkínálhatja, hogy eladja a vállalkozását neki. Ha el akarja fogadni ezt a kérést, akkor előzetesen tanácsot adhatunk Önnek. Mi is tárgyalhatunk az Ön számára.

Ha egy társaság nem akarja, hogy részvényeiket eladják, és az átruházó a részvényesekhez forduljon, akkor ellenséges átvételről beszélünk. Tudjuk, hogyan kell megvédeni cégeit ilyen helyzetekben, és segíthetünk Önnek jogi tanácsadásban.

Ezenkívül elengedhetetlen az átvilágítás elvégzése, különösen akkor, ha vállalkozásként egy másik társaságot vásárol. Az összes információt szüksége van ahhoz, hogy átgondolt döntést hozzon az egyesülésről vagy felvásárlásról.

A társaság ügyvédei Law & More áttekinthető jogi konzultációt nyújt Önnek a cégéről. A törvényt átültetjük a gyakorlatba, hogy valóban profitálhasson tanácsunkból. Röviden, Law & More jogi segítséget nyújthat Önnek a következő kérdésekben:

• társaság alapítása
• pénzügy
• a vállalatok közötti együttműködés
• fúziók és felvásárlások
• tárgyalások és peres eljárások a részvényesek és / vagy társult tagok közötti konfliktusok esetén
• az igazgatók felelőssége

Non-nonsense mentalitás

Szeretjük a kreatív gondolkodást, és túlmutatunk egy helyzet jogi szempontjain. Arról szól, hogy eljutunk a probléma középpontjába, és egy meghatározott ügyben kezeljük azt. Fogalmatlan mentalitásunk és éves tapasztalatunk miatt ügyfeleink számíthatnak személyes és hatékony jogi támogatásra.

Szeretné tudni, mit Law & More megteheti Önnek, mint ügyvédi iroda Eindhovenben?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 40 369 06 80 telefonszámon, a stuur een e-mailen naar:

úr. Tom Meevis, a Law & More - [e-mail védett]
úr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - [e-mail védett]

Law & More B.V.