SZÁLLÍTÁSI ÜGYVÉDRE SZÜKSÉGE?
Kérdezze meg a jogi segítséget

JOGSZERZŐK SPECIÁLISOK A SZERINTI JOGON

kockás Egyértelmű.

kockás Személyes és könnyen elérhető.

kockás A te érdekeid az elsők.

Könnyen megközelíthető

Könnyen megközelíthető

Law & More hétfőtől péntekig 08:00 és 22:00 között, hétvégén pedig 09:00 és 17:00 között érhető el

Jó és gyors kommunikáció

Jó és gyors kommunikáció

Ügyvédeink meghallgatják ügyét, és megfelelő cselekvési tervet dolgoznak ki
Jó és gyors kommunikáció

Személyes megközelítés

Munkamódszerünk biztosítja, hogy ügyfeleink 100% -a javasoljon minket, és hogy átlagosan 9.4-es minősítést kapjunk

Közlekedési Jogász

A logisztikai ágazat dinamikus és mindig mozog. A kereskedelem globalizációja miatt egyre több árut szállítanak sok kilométerre különféle módon. Ide tartozhat a tengeri, közúti, vasúti és légi szállítás. Számos fél, például ügyfelek, szállítók, szállítmányozók, biztosítók és kedvezményezettek vesznek részt ebben a folyamatban. Végül is az árukat különböző felek fogadják és szállítják újra.

Bár ez a szállítási folyamat gyakran nem okoz problémát mindegyik fél számára, néha mégis rosszul járhat. Ha a szállítás leáll, késés fordul elő, vagy a rakomány megsérül, vagy elveszik az út során, felek között felelősségi kérdések merülhetnek fel. Ki a felelős, és ezért meg kell térítenie a felmerült károkat? És milyen lépéseket lehet tenni, ha egy párt egyszerűen nem teljesíti kötelezettségvállalásait? E kérdésekre a választ elsősorban a felek közötti megállapodások internetes oldalán kell megtalálni.

A felek között létrejött megállapodásokon túl a nemzetközi jogszabályokat is figyelembe kell venni a közlekedésjogi kérdések kezelésekor. Végül is a szállítás gyakran nemzetközileg zajlik, és így átlép a különféle nemzeti határokon. A nemzetközi szabályok ezért fontos szerepet játszanak. Az alkalmazandó nemzetközi egyezmények a szállítás módjától függenek. Például a hágai-Visby-szabályok egyezménye a tengeri szállításra, a Montreali egyezmény a légi szállításra vonatkozik. Például a CMR-egyezmény fontos a közúti szállításban.

Tom Meevis kép

Tom Meevis

IRÁNYÍTÓ PARTNER / JOGI TANÁCS

tom.meevis@lwandmore.nl

Ügyvédi iroda be Eindhoven és a Amsterdam

Vállalati ügyvéd

„A bemutatkozás során azonnal világossá vált számomra
hogy Law & More világos terve van
cselekvés”

A közlekedési törvény azonban nemcsak a nemzeti határokat keresztezi. Különböző joghatóságokat is bevezettek a közlekedési joggal kapcsolatban. Például egyértelmű átfedés van a közlekedési és a munkajog, a szerződéses, a társasági és a nemzetközi jog között. Végül is, például a fuvarozó beosztottokat alkalmaz és a szállítmányozók megrendeléseket kapnak. Ezekben a helyzetekben a közlekedési joggal kapcsolatos kérdések is felmerülhetnek. Ön foglalkozik ilyen kérdéssel? Ezután a fent említett jogterületek kérdéseinek széles körű és naprakész ismerete szintén fontos.

Amit az ügyfelek mondanak rólunk

Közlekedési jogászaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére:

Office Law & More

Szolgáltatásaink

A fentiekre tekintettel a logisztikai ágazat mindenekelőtt összetett, és számos szempontot figyelembe kell venni. Nál nél Law & More megértjük, hogy a logisztika átfogó érdekekkel jár, mind Hollandiában, mind Európában, valamint világszerte. Ezért gondoljuk fontosnak, hogy egy lépéssel lépjünk előre a lehetséges problémákkal a (szállítási) megállapodások és általános szerződési feltételek kidolgozása révén. Például szabályozhatja vagy kizárhatja a különféle közlekedési jogokkal kapcsolatos felelősséget.

A szállítmányozással összefüggésben foglalkozik-e rakománykárral, eljárásokkal, adósságok behajtásával vagy lefoglalásával? Még akkor is Law & More a csapat ott van az Ön számára. Ügyvédeink nemcsak a közlekedésjog, hanem más kapcsolódó jogterületek szakértői is. Van még kérdése? Kérem, hívjon Law & More.

Szeretné tudni, mit Law & More ügyvédi irodaként szolgálhat Önnek Eindhoven és a Amsterdam?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 40 369 06 80 telefonon, vagy küldjön e-mailt a következő címre:
úr. Tom Meevis, a Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
úr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More