Köszönöm a kapcsolatot LAW & MORE
A LEHETSÉGES LEHETSÉGEN VÁLASZOTTAK ÖN

Ügyvédi iroda be Eindhoven és a Amsterdam

Vállalati ügyvéd

Vállalati ügyvéd

Ha úgy dönt Law & More eredményorientált ügyvédi irodát választ

Law & More egy dinamikus, multidiszciplináris holland ügyvédi iroda és adótanácsadó, amely a holland társasági, kereskedelmi és adójogra specializálódott. Eindhoven és a Amsterdam.

A társasági és adóügyi háttérrel Law & More egyesíti egy nagy vállalati és adóügyi tanácsadó cég know-how-ját a figyelemmel a részletekre és a testreszabott szolgáltatásra, amelyet elvárhat egy butikától. Szolgáltatásaink terjedelme és jellege szempontjából valóban nemzetköziek vagyunk, és kifinomult holland és nemzetközi ügyfelek számára dolgozunk, a vállalatoktól és intézményektől az egyénekig.

Law & More Rendelkezésre áll egy olyan többnyelvű ügyvédek és adószakértőkből álló külön csapat, akik alapos ismeretekkel rendelkeznek a holland szerződésjog, a holland társasági jog, a holland adójog, a holland munkajog és a nemzetközi tulajdonjog területén. A cég az eszközök és tevékenységek adóhatékony strukturálására, a holland energiajogra, a holland pénzügyi törvényre és az ingatlanügyletekre is specializálódott.

Amit az ügyfelek mondanak rólunk

[show-testimonials orderby='menu_order' order='DESC' limit='1′ pagination='on' layout='grid' options='theme:none,info-position:info-below,text-alignment:center, oszlopok:1,szűrő:nincs,értékelés:on,quote-content:short,charlimitextra:(…),display-image:on,image-size:ttshowcase_small,image-shape:circle,image-effect:none,image- link:on']

Tom Meevis kép

Tom Meevis

Ügyvezető partner / ügyvéd

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / ügyvéd

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Ügyvéd

Szeretné tudni, mit Law & More ügyvédi irodaként szolgálhat Önnek Eindhoven és a Amsterdam?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 40 369 06 80 telefonon, vagy küldjön e-mailt a következő címre:
úr. Tom Meevis, a Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
úr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More