Law & More egy dinamikus multidiszciplináris holland ügyvédi iroda és adótanácsadó, amelynek szakterülete a holland társasági, kereskedelmi és adójog, amszterdami székhelye és az Eindhoven Tudományos Park - a holland „Szilícium-völgy” - székhelye. Holland társasági és adóügyi háttérrel Law & More egyesíti egy nagy vállalati és adóügyi tanácsadó cég know-how-ját a figyelemmel a részletekre és a testreszabott szolgáltatásra, amelyet elvárhat egy butikától. Szolgáltatásaink terjedelme és jellege szempontjából valóban nemzetköziek vagyunk, és kifinomult holland és nemzetközi ügyfelek számára dolgozunk, a vállalatoktól és intézményektől az egyénekig.

Multidiszciplináris holland ügyvédi iroda

Law & More egy dinamikus multidiszciplináris holland ügyvédi iroda és adótanácsadó, amelynek szakterülete a holland társasági, kereskedelmi és adójog, amszterdami székhelye és az Eindhoven Tudományos Park - a holland „Szilícium-völgy” - székhelye.

Holland társasági és adóügyi háttérrel Law & More egyesíti egy nagy vállalati és adóügyi tanácsadó cég know-how-ját a figyelemmel a részletekre és a testreszabott szolgáltatásra, amelyet elvárhat egy butikától. Szolgáltatásaink terjedelme és jellege szempontjából valóban nemzetköziek vagyunk, és kifinomult holland és nemzetközi ügyfelek számára dolgozunk, a vállalatoktól és intézményektől az egyénekig.

Law & More Rendelkezésre áll egy olyan többnyelvű ügyvédek és adószakértőkből álló külön csapat, akik alapos ismeretekkel rendelkeznek a holland szerződésjog, a holland társasági jog, a holland adójog, a holland munkajog és a nemzetközi tulajdonjog területén. A cég az eszközök és tevékenységek adóhatékony strukturálására, a holland energiajogra, a holland pénzügyi törvényre és az ingatlanügyletekre is specializálódott.

Függetlenül attól, hogy multinacionális vállalat, kkv, feltörekvő vállalkozás vagy magánszemély -, akkor észreveszi, hogy megközelítésünk ugyanaz marad: teljes elkötelezettségünk az iránt, hogy bármikor hozzáférhetővé váljunk és megfeleljünk az Ön igényeinek. Nemcsak a technikai jogi kiválóságot kínáljuk, hanem kifinomult, multidiszciplináris megoldásokat kínálunk személyre szabott szolgáltatással és megközelítéssel.

Dinamikus, multidiszciplináris holland ügyvédi iroda

Law & More emellett jogi vitarendezési és peres ügyviteli szolgáltatásokat nyújt társaságoknak és magánszemélyeknek. Az összes jogi eljárás előtt kiegyensúlyozottan értékeli a lehetőségeket és a kockázatokat. Segít az ügyfeleknek a korai szakaszától a bírósági eljárás végső szakaszáig, munkáját egy jól átgondolt, fejlett stratégián alapozza. A cég különféle holland és nemzetközi vállalatok belső ügyvédjeként is működik.

Ezen felül a cég szakértelmével rendelkezik összetett tárgyalási és közvetítési eljárások lefolytatásában Hollandiában. Végül, de nem utolsósorban, ügyfeleinknek vállalkozáson belüli képzéseket kínálunk, alkalmazottaik igényeinek megfelelően, különféle jogi témákban, amelyek az adott társaság szempontjából fontosak.

Vessen egy pillantást weboldalunkra, ahol további információkat talál Law & More. Ha konkrét jogi kérdést szeretne megvitatni, vagy ha kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni.

Cégünk tagja az LCS ügyvédi hálózatának, amelynek hágai, brüsszeli és valenciai székhelye van.

"Law & More megtartja és nyomás alatt tartja a másik oldalt ”

Filozófiánk

A holland jogi, ügyvédi és adóügyi tanácsadási szolgáltatásokkal kapcsolatos multidiszciplináris megközelítésünk jogi, kereskedelmi és gyakorlati szempontból is érvényes. Először mindig behatolunk ügyfeleink üzleti és igényeinek középpontjába. Az ügyvédek igényeik előrejelzésével képesek professzionális szolgáltatásokat nyújtani a legmagasabb színvonalon.

Hírnevünket mély elkötelezettségre építjük ügyfeleink egyedi igényeinek kielégítésére és teljesítésére, függetlenül attól, hogy multinacionális vállalatok, holland vállalkozások, bővülő innovatív vállalkozások vagy magánszemélyek-e. Arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek a lehető leghatékonyabban segítsenek céljaik elérésében, miközben figyelembe veszik a gyakran összetett nemzetközi környezetet, amelyben működnek és fejlesztik üzleti tevékenységüket.

Ügyfeleink minden tevékenységünk középpontjában állnak. Law & More ezért teljes mértékben elkötelezett a kiválóság iránt, mint olyan alap, amelyre állandóan fejlesztjük szakmai hitelességünket és integritásunkat. A kezdetektől kezdve elkötelezettek vagyunk olyan tehetséges és elkötelezett ügyvédek és adótanácsadók vonzása iránt, akik az ügyfelek számára a legjobb eredményt nyújtják, akik elégedettsége az élen jár, akik vagyunk és mit csinálunk.

Ügyfeleink

A történelem során Hollandia mindig is rendkívül vonzó joghatóság volt az EU és az egész világon zajló tevékenységek felépítésére, befektetésére, fejlesztésére és üzleti tevékenységére. Hollandia folyamatosan vonzza számos technológiai és kifinomult multinacionális vállalatot, valamint a „világ polgárait”.

termékeink Vállalati ügyfél A gyakorlat a nemzetközileg aktív vállalatok széles skálájára összpontosít, például állami és magánvállalatokra, mind Hollandiában, mind a határokon átnyúlóan.

A Privát ügyfelek gyakorlata Law & More az egyének és a nemzetközi családok segítségére összpontosít, amelyek üzleti tevékenységüket a holland joghatóságon keresztül strukturálják. Nemzetközi ügyfeleink különböző országokból és háttérből származnak. Sikeres vállalkozók, magasan képzett emigránsok és más személyek, akik érdekeikkel és vagyonukkal rendelkeznek különféle joghatóságokban.

Vállalati és magánügyfeleink mindig ugyanolyan magas színvonalú, személyre szabott, elkötelezett és bizalmas jogi szolgáltatásokat kapnak, amelyeket kifejezetten saját igényeik és igényeik kielégítésére terveztek.

Ügyfeleink

Tom Meevis

Tom Meevis

Ügyvezető partner / ügyvéd

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / ügyvéd

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Ügyvéd

Dounia el Attari

Dounia el Attari

Jogtanácsos

Tom Meevis

Tom Meevis

Ügyvezető partner / ügyvéd

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / ügyvéd

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Ügyvéd

Dounia el Attari

Dounia el Attari

Jogtanácsos

Szeretné tudni, mit Law & More megteheti Önnek, mint ügyvédi iroda Eindhovenben és Amszterdamban?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 40 369 06 80 telefonon, vagy küldjön e-mailt a következő címre:

úr. Tom Meevis, a Law & More - [e-mail védett]
úr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - [e-mail védett]

Law & More B.V.