Amikor megbízza ügyvédi irodánkat az Ön érdekeinek képviseletével, ezt egy átruházási megállapodásban fogjuk meghatározni. Ez a megállapodás azokat a feltételeket írja le, amelyeket veled tárgyaltunk. Ezek a munkához kapcsolódnak, amelyet elvégzünk az Ön számára, a díjhoz, a költségek megtérítéséhez és az általános szerződési feltételek alkalmazásához. Az átruházási megállapodás végrehajtásakor figyelembe veszik az alkalmazandó szabályokat, ideértve a Holland Ügyvédi Kamara szabályait is.

Gyakorlati kérdésekGyakorlati kérdések

A megbízás

Amikor megbízza ügyvédi irodánkat az Ön érdekeinek képviseletével, ezt egy átruházási megállapodásban fogjuk meghatározni. Ez a megállapodás azokat a feltételeket írja le, amelyeket veled megvitattunk. Ezek a munkához kapcsolódnak, amelyet elvégzünk az Ön számára, a díjhoz, a költségek megtérítéséhez és az általános szerződési feltételek alkalmazásához. Az átruházási megállapodás végrehajtásakor figyelembe veszik az alkalmazandó szabályokat, ideértve a Holland Ügyvédi Kamara szabályait is. Az Ön megbízását az ügyvéd fogja elvégezni, akivel kapcsolatban áll, azzal a feltétellel, hogy az ügyvéd munkájának egyes részeit a többi ügyvéd, jogi tanácsadó vagy tanácsadó felügyelete alatt és felügyelete alatt végezheti. Ennek során az ügyvéd úgy jár el, hogy az elvárható egy hozzáértő és ésszerűen eljáró ügyvédtől. E folyamat során ügyvédje folyamatosan tájékoztatja Önt az eset alakulásáról, előrehaladásáról és változásairól. Eltérő megállapodás hiányában, amennyire csak lehetséges, tervezet formájában mutatjuk be az Önnek továbbítandó levelezést, azzal a kéréssel, hogy tájékoztasson minket arról, hogy egyetért-e annak tartalmával.

Ön szabadon felmondhatja az átruházási szerződést idő előtt. Végső nyilatkozatot küldünk Önnek a töltött órák alapján. Ha rögzített díjat állapodtak meg és a munka megkezdődött, ezt a rögzített díjat vagy annak egy részét sajnos nem térítik vissza.

Pénzügyek

Pénzügyek

A megbízástól függ, hogy hogyan történik a pénzügyi megállapodás. Law & More kész arra, hogy előre becsülje vagy feltüntesse a megbízással járó költségeket. Ez időnként rögzített díj-megállapodást eredményezhet. Figyelembe vesszük ügyfeleink pénzügyi helyzetét, és mindig hajlandóak gondolkodni ügyfeleinkkel. Jogi szolgáltatásaink hosszú távú és órabéren alapuló költségeit időszakonként felszámítják. Előzetes befizetést kérhetünk a munka kezdetén. Ez fedezi a kezdeti költségeket. Ez az előleg később teljesül. Ha a ledolgozott órák száma kevesebb, mint az előleg összege, akkor az előleg fel nem használt része visszatérítésre kerül. Mindig egyértelmű meghatározást kap a töltött órákról és az elvégzett munkáról. A magyarázatot mindig kérheti ügyvédjétől. Az egyeztetett óradíjat a megbízás visszaigazolása ismerteti. Eltérő megállapodás hiányában az említett összegek HÉA-t nem tartalmaznak. Tartozhatnak olyan költségeket is, mint a bírósági nyilvántartási díjak, a végrehajtók díjai, részletek, utazási és szállásköltségek, valamint a szállítási költségek. Ezeket az úgynevezett zsebköltségeket külön kell megterhelni. Egy évet meghaladó esetekben a megállapodás szerinti kamatláb évente kiigazítható egy indexálási százalékkal.

Arra kérjük Önt, hogy fizessen be ügyvédének számlát a számla dátumától számított 14 napon belül. Ha a fizetés nem történik meg időben, akkor jogosult (ideiglenesen) felfüggeszteni a munkát. Ha nem tudja fizetni a számlát a megadott időn belül, kérjük, ossza meg velünk. Ha erre elegendő ok van, az ügyvéd döntése alapján további intézkedéseket lehet hozni. Ezeket írásban rögzítik.

Law & More nincs kapcsolatban a Jogi Segítségnyújtási Testülettel. Ezért Law & More nem nyújt támogatott költségmentességet. Ha támogatott jogi segítséget szeretne kapni („kiegészítés”), javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot egy másik ügyvédi irodával.

Azonosítási kötelezettség

Hollandiában székhellyel rendelkező ügyvédi irodaként és adószakértőként kötelesek betartani a holland és az európai pénzmosás és csalás elleni törvényeket (WWFT), amelyek előírják, hogy kötelezzük ügyfeleink személyazonosságának egyértelmű bizonyítását, mielőtt szolgáltatásokat tudnánk nyújtani és szerződéses kapcsolatot létesíteni. Ezért ebben az összefüggésben kérhetik a Kereskedelmi Kamara kivonatát és / vagy annak másolatának vagy érvényes személyazonossági igazolásának igazolását. Erről bővebben a következő oldalon olvashat KYC kötelezettségek.

Általános Szerződési Feltételek

Szolgáltatásainkra általános szerződési feltételek vonatkoznak. Ezeket az általános feltételeket és kodifikációkat az átruházási megállapodással együtt megküldjük Önnek. A következő címen is megtalálhatja őket: Általános feltételek.

A panaszok eljárása

Nagy fontosságot tulajdonítunk ügyfeleink elégedettségének. Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtja Önnek. Ha ennek ellenére elégedetlen lenne szolgáltatásaink egy bizonyos aspektusával kapcsolatban, kérjük, tudassa velünk a lehető leghamarabb, és megvitassa ezt ügyvédjével. Veled konzultálva megpróbálunk megoldást találni a felmerült problémára. Ezt a megoldást mindig írásban megerősítjük. Amennyiben nem lehetséges együttesen megoldást találni, irodánkban irodai panaszkezelési eljárás is működik. Ezen eljárásról a következő címen is található: Irodai panaszok eljárása.

Tom Meevis

Tom Meevis

Ügyvezető partner / ügyvéd

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / ügyvéd

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Ügyvéd

Yara Knoops-fotó-500-567

Yara Knoops

Jogtanácsos

Szeretné tudni, mit Law & More megteheti Önnek, mint ügyvédi iroda Eindhovenben és Amszterdamban?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 40 369 06 80 telefonon, vagy küldjön e-mailt a következő címre:

úr. Tom Meevis, a Law & More - [e-mail védett]
úr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - [e-mail védett]

Law & More B.V.