Állásajánlatok

Law & More

Law & More egy dinamikus, multidiszciplináris ügyvédi iroda, amely az Eindhoveni Tudományos Parkban található; más néven a holland Szilícium-völgy. Egyesítjük egy nagyvállalati és adóhivatal know-how-ját a személyes figyelemmel és a butik irodának megfelelő testreszabott szolgáltatással. Ügyvédi irodánk szolgáltatásaink terjedelme és jellege szempontjából valóban nemzetközi, és kifinomult holland és nemzetközi ügyfelek számára dolgozik, a vállalatoktól és intézményektől az egyénekig. Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk, többnyelvű ügyvédekből és jogászokból álló dedikált csapatunk van, többek között az orosz nyelvet. A csapat kellemes és informális légkörben él.

Jelenleg van helyünk egy gyakornoki hallgató számára. Gyakornokként hallgatóként részt vesz a mindennapi gyakorlatunkban, és kiváló támogatást kap. A gyakorlat végén tőlünk kap egy szakmai értékelést, és egy lépéssel tovább lép, hogy megválaszolja a kérdést, hogy a jogi szakma az Ön számára. A gyakorlat időtartamát konzultáció útján határozzuk meg.

profil

Hallgatói gyakornokoktól az alábbiakat várjuk el:

  • Kitűnő íráskészség
  • Kiválóan ismeri a holland és az angol nyelvet
  • Jogi képzést végez HBO vagy WO szinten
  • Bizonyítható érdeklődése van a társasági jog, a szerződésjog, a családjog vagy a bevándorlási jog iránt
  • Fogalmatlan hozzáállásod van, tehetséges és ambiciózus
  • 3-6 hónapig áll rendelkezésre

Válasz

Szeretne válaszolni erre az álláshirdetésre? Küldje el önéletrajzát, motivációs levelét és a pontszámok listáját a következő címre: [e-mail védett] Címét TGLM Meevis-hez címezheti.

Law & More Mindig érdekli a tehetséges és ambiciózus, jó képzettségű és szakmai háttérrel rendelkező szakemberek megismerése.

Law & More B.V.