Az energiajog főszabály szerint az energia vásárlása, szállítása vagy előállításakor fontos. Az energiaszolgáltatók, valamint a vállalatok és a magánszemélyek ezért szerepet játszanak ebben. Law & Moreügyvédei szorosan figyelik az energiajog minden fejleményét, beleértve az új fejleményeket is a fenntartható energia előállítása területén.

ENERGIA JOGI KÖRNYEZETT?
KAPCSOLATKÉRT LAW & MORE

Energiajog

Az energiajog főszabály szerint az energia vásárlása, szállítása vagy előállításakor fontos. Az energiaszolgáltatók, valamint a vállalatok és a magánszemélyek ezért szerepet játszanak ebben. Law & Moreügyvédei szorosan figyelik az energiajog minden fejleményét, beleértve az új fejleményeket is a fenntartható energia előállítása területén.

Gyorsmenü

Szakembereink széles körű orientációval rendelkeznek, mivel az energia minden formájára fókuszálnak. Tehát olaj, földgáz, villamos energia, biomassza, valamint a szél- és a napenergia. E széles körű orientáció miatt ügyfeleink beszállítók és gyártók, valamint fogyasztók, befektetők és anyagok és szolgáltatások szállítói. Végül az ipari telephelyek közüzemi ellátásával is foglalkozunk, beleértve olyan termékeket, mint például a gőz és a demineralizált víz. Szüksége van tehát szakemberre az energiajog területén? Law & More A következő szolgáltatásokat nyújtja mind Eindhovenből, mind Amszterdamból:

• hő- és energiaszerződések kidolgozása;
• Tanácsadás az energia vásárlásával és eladásával kapcsolatban;
• tanácsadás az energiaügyi jogszabályok és az energiamegállapodások betartásával kapcsolatban;
• tanácsadás a fenntartható energiapolitika kidolgozásával kapcsolatban;
• energiahatékonysági tervek készítése;
• engedélyek és mentességek kérelmezése;
• Tanácsadás a kibocsátáskereskedelemmel és a tanúsítványkereskedelemmel kapcsolatban.

Tom Meevis

Tom Meevis

Ügyvezető partner / ügyvéd

 Hívja a +31 (0) 40 369 06 80 telefonszámot

Miért válasszon? Law & More?

Könnyen megközelíthető

Könnyen megközelíthető

Law & More hétfőtől péntekig elérhető
08:00 és 22:00 között, valamint hétvégén 09:00 és 17:00 között

Jó és gyors kommunikáció

Jó és gyors kommunikáció

Ügyvédeink meghallgatják az ügyét és felmerülnek
megfelelő cselekvési tervvel

Személyes megközelítés

Személyes megközelítés

Munkamódszerünk biztosítja, hogy ügyfeleink 100% -a javasoljon minket, és hogy átlagosan 9.4-es minősítést kapjunk

"Akartam
hogy legyen egy ügyvéd, aki
mindig készen áll nekem,
még hétvégén is ”

Az új energiaügyi jogszabályok

Az energiajog fontos szerepet játszik a mai társadalomban, mivel villamos energia, fény és hő nélkül már nem tehetjük meg. Az energia nagy részét továbbra is fosszilis tüzelőanyagok, például olaj és gáz termelik, de ezek a tüzelőanyagok károsak a környezetre, és emellett kifogynak. Annak biztosítása érdekében, hogy ne fogyjon el az energia, és javítsuk a környezetet, most alternatív energiaforrásokat fogunk használni, mint például a víz, a szél, a napfény és a biogáz. Ezek az energiaforrások a jövő, mivel nem károsak a környezetre, és kimeríthetetlenek is.

Szakértelem az energiajog területén

Zonne energiakép

Napenergia

Az energiajogra összpontosítunk, amely a szél- és napenergiára összpontosít

Környezetvédelmi törvény

Környezetvédelmi törvény

A környezetvédelemre mind a holland, mind az európai törvények vonatkoznak. Tájékoztatjuk és tanácsot adunk Önnek

Emmisierecht / emmisiehandel kép

Kibocsátási jogok / kibocsátáskereskedelem

Szakembert keres a kibocsátás-kereskedelem területén? Örömmel segítünk Önnek tovább!

Energiatermelő kép

Energiatermelő

Ön kizárólag az energiával foglalkozik? Szakembereink örömmel segítenek Önnek

A jövőbiztos energia- és éghajlat-politika folytatása érdekében Hollandia megkötötte a fenntartható növekedésről szóló energiamegállapodást. Ennek a megállapodásnak az a célja, hogy 2050-ig Hollandia teljes mértékben a fenntartható energiára épüljön. Az energiamegállapodás különféle célokat tartalmaz a vállalatok számára, amelyek energiamegtakarítást követelnek meg nekik. Ezenkívül a holland kormány hosszú távú megállapodásokat kötött számos ágazattal az energiahatékonyság javulásának figyelemmel kísérésére. Az e megállapodásokban részt vevő vállalatoknak számos előnye lesz: költség-megtakarításokból, többszörös folyamatinnovációkból és fenntartható imázsból részesülnek. Ugyanakkor számos kötelezettség kapcsolódik a többéves megállapodásokhoz. Ezek a megállapodások bonyolultak, és számos szabály készül. Az új szabályozás befolyásolja-e a vállalatát is? Fontos a megfelelő jogi támogatás, hogy tudja, hol áll. Kérem, hívjon Law & More és örömmel segítünk Önnek.

energia törvény-kép-új

Jogszabályok az energiaszolgáltatók területén

Az energia vásárlásával vagy eladásával kell foglalkoznia? Akkor tudod, hogy villamos energiát vásárolhat tőzsdén kívül és a tőzsdén is. Mivel a tőzsdén kívüli módszerrel az egyik fél csődbe kerülhet, a jogi támogatás nagyon fontos. Fontos az is, hogy világos megállapodásokat szülessenek, hogy a másik fél teljesítse kötelezettségeit, és a szállító ne szenvedjen veszteségeket. Law & More támogatást nyújt ezekben a tevékenységekben, így nem kell meglepnie a meglepetéseket.

Sok esetben a villamosenergia- és földgázellátás elektromos vagy gázhálózaton keresztül történik. Azok a személyek vagy társaságok, akik más fogyasztók számára energiát szolgáltatnak, kötelesek hálózati szolgáltatót kinevezni. Vannak kivételek ettől a szabálytól: ha például zárt elosztó rendszert vagy közvetlen vezetéket használ, akkor a hálózat üzemeltetőjének kinevezésére vonatkozó kötelezettség nem vonatkozik. A zárt disztribúciós rendszer egy üzleti hálózat, amely földrajzilag korlátozott, és csak bizonyos számú vevővel rendelkezik. A zárt elosztórendszer tulajdonosai mentességet kérhetnek a hálózatüzemeltető kijelölésének kötelezettsége alól. Közvetlen vezeték akkor létezik, amikor egy villamosvezeték vagy gázvezeték közvetlenül összekapcsolja az energiatermelőt az energiafelhasználóval. A közvetlen vonal nem része a hálózatnak, így ebben az esetben nincs kötelezettség a hálózat üzemeltetőjének kinevezésére.

Ha Ön egy energiaszolgáltató része, fontos, hogy meghatározza, van-e zárt elosztó rendszer vagy közvetlen vezeték. Ennek oka az, hogy a különböző jogok és kötelezettségek szerepet játszanak a szolgáltatás mindkét formájában. Vannak azonban más szempontok is, amelyeket figyelembe kell vennie. Például az energiaszolgáltatóknak engedélyre lehet szükségük a gáz- és villamosenergia-ellátáshoz a kisfogyasztók számára. Ezen túlmenően az energiaszolgáltatóknak figyelembe kell venniük a hőtörvény előírásait is, amelyek viszont befolyásolják a hőszerződések megkötését.

Van kérdése vagy bizonytalansága az energiaszolgáltatókra vonatkozó energiajogról? Ezután hívja fel a Law & More. Jogi támogatást kínálunk a gáz- és villamosenergia-kereskedelemmel foglalkozó vállalatoknak és fogyasztóknak. Akár engedélyt kér, akár energiaszerződést készít, vagy részt vesz egy energiavásáron, szakembereink az Önök rendelkezésére állnak.

Kibocsátási és tanúsítási kereskedelem

Mint társaság, foglalkoznia kell-e kibocsátás-kereskedelemmel vagy tanúsítvány-kereskedelemmel? Ki kell számolnia, mennyi CO2-t bocsát ki évente, hogy megfelelő mennyiségű kibocsátási jogot kapjon. Ha előfordul, hogy több kibocsátást szenved, mert megnövekedett a termék vásárlása, akkor további kibocsátási jogokra van szüksége. Ha nagyobb mennyiségű villanyra van szüksége, vegyen részt a tanúsítvány kereskedelemben. Mindkét esetben, Law & Moreügyvédei hasznosak lesznek az ön számára. Szakembereink a kibocsátás-kereskedelemre és a tanúsítványkereskedelemre összpontosítanak, és tudják, hogyan segíthetnek, ha ezzel problémákat tapasztal. Tehát van kérdése a kibocsátási jogokkal kapcsolatban? Szeretne kibocsátási engedélyt kérni? Vagy tanácsra van szüksége a kibocsátás-kereskedelemhez vagy a tanúsítvány-kereskedelemhez? Vegye fel a kapcsolatot az ügyvédekkel a következő címen: Law & More.

Szeretné tudni, mit Law & More megteheti Önnek, mint ügyvédi iroda Eindhovenben?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 40 369 06 80 telefonszámon, a stuur een e-mailen naar:

úr. Tom Meevis, a Law & More - [e-mail védett]
úr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - [e-mail védett]

Law & More B.V.