Sok olyan helyzet van, amelyben a felelősségjog szerepet játszik. Gondolj például arra a helyzetre, amelyben egy alkalmazott balesetben szenved a munkája során vagy annak teljesítése során. Ebben az esetben a munkáltatót néha jogilag felelősségre vonható a munkavállalóval szemben az elszenvedett kárért.

FELELŐSSÉGVISELŐ SZÜKSÉGRE?
Kérdezze meg a jogi segítséget

Felelősség ügyvéd

Sok olyan helyzet van, amelyben a felelősségjog szerepet játszik. Gondolj például arra a helyzetre, amelyben egy alkalmazott balesetben szenved a munkája során vagy annak teljesítése során. Ebben az esetben a munkáltatót néha jogilag felelősségre vonható a munkavállalóval szemben az elszenvedett kárért. Bizonyos esetekben a gyártókat felelőssé tehetik. Ez a helyzet abban az esetben, ha a fogyasztó károkat szenved, és megállapítást nyer, hogy a károkat a termék hibája okozta. Ezenkívül bizonyos esetekben a társaság igazgatója személyesen felelõsségre vonható a társaság mellett vagy annak helyett.

Gyorsmenü

Felelősségre vonják vagy valakit felelősségre vonják? Felelősségű ügyvédek a Law & More örömmel kínálunk jogi támogatást.

Példák a következő témákra:

• Munkaadói felelősség;
• Termékfelelősség;
• az igazgató felelőssége;
• Szigorú felelősség;
• hiba alapú felelősség;
• Szakmai felelősség

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Ügyvéd

 Hívja a +31 40 369 06 80 telefonszámot

Miért válasszon? Law & More?

Könnyen megközelíthető

Könnyen megközelíthető

Law & More hétfőtől péntekig elérhető
08:00 és 22:00 között, valamint hétvégén 09:00 és 17:00 között

Jó és gyors kommunikáció

Jó és gyors kommunikáció

Ügyvédeink meghallgatják az ügyét és felmerülnek
megfelelő cselekvési tervvel

Személyes megközelítés

Személyes megközelítés

Munkamódszerünk biztosítja, hogy ügyfeleink 100% -a javasoljon minket, és hogy átlagosan 9.4-es minősítést kapjunk

"Law & More ügyvédek
részt vesznek és
képes megérteni a
az ügyfél problémája ”

Munkaadói felelősség

Ha a munkavállaló munkája során vagy annak kapcsán balesetben szenved, a munkáltató jogi felelősséggel tartozik a munkavállalóval szemben a felmerült kárért. Ennek oka az, hogy a munkáltatónak különös gondoskodási kötelezettsége van a munka elvégzésekor. Felelősséggel tartozik a munkavállaló munkája során elszenvedett kárért, kivéve, ha bizonyítani tudja, hogy teljesítette az ápolási kötelezettségét. Ha a munkáltató bizonyítani tudja, hogy megtett minden ésszerű intézkedést a baleset elkerülése érdekében, akkor nem felel. Ezenkívül a munkaadót nem lehet hibáztatni olyan helyzetekben, amelyekben a munkavállaló szándékosan vagy szándékosan meggondolatlan volt. Figyelembe vesszük az összes tényt és körülményt, és örömmel segítünk Önnek, ha munkáltatóként felelõssé válik, vagy ha munkáltatóját felelõssé kívánja tenni az elszenvedett kárért.

Law & More megteheti ezt az Ön számára is

Seedwerkingsovereenkomst kép

Értesítés az alapértelmezésről

Nem tartja be a kinevezéseit? Küldhetünk írásbeli emlékeztetőket és peres eljárhatunk az Ön nevében

Szellemi tulajdon

Elfogadási megállapodás

A megállapodás elkészítése sok munkát igényel. Ezért hívja fel a segítségét

Nemzeti nemzetközi kép

Munkaszerződés

Szeretne támogatást a munkaszerződés kidolgozásában? Behívni Law & More

Overeenkomst opstellen kép

Kártérítési igények

A kártérítési igénygel foglalkozik, és jogi segítséget szeretne kérni az eljárás során?

A termék felelőssége

Amikor megvásárolt egy terméket, azt várja, hogy szilárd. Nem gondolja, hogy annak használata káros lesz. Sajnos ez továbbra is megtörténhet. Gondolkodhat a hibás gép, élelmiszer és egyéb fogyasztási cikkek által okozott károkra.

A gyártó jogilag felel a kárért, ha bizonyított, hogy a károkat a termék hibája okozta. Egy termék akkor tekinthető hibásnak, ha nem nyújtja azt a biztonságot, amelyet elvár. Ha egy hibás termék miatt károkat szenvedett, örömmel kínálunk Önnek jogi támogatást.

Az igazgató felelőssége

Alapvetően a társaság felel a felmerült tartozásokért. A társaság igazgatója azonban bizonyos esetekben személyesen felelősségre vonható a társaság mellett vagy annak helyett. Az igazgató valójában köteles feladatait megfelelő módon ellátni. Ha jogi személy igazgatójaként felelősséget vállalnak, a következmények jelentős lehetnek. Law & More segítséget nyújt az igazgatók számára, akik felelősségi vádakkal állnak szemben vagy azzal fenyegetnek. Segítünk azoknak a feleknek is, akik igazgatót jogi felelősségre akarnak vonni.

Felelősségi törvényHibaalapú felelősség

Az ilyen típusú felelősség hibán vagy gondatlanságon alapul. Ha kárt szenvedett, örömmel segítünk abban, hogy a kárt okozó személyt jogilag felelősségre vonja. Arra is felveheti velünk a kapcsolatot, hogy jogi támogatást kérjen, ha valaki más felelősséget vállal a kárért.

Szakmai felelősség

Ha az önálló vállalkozó szakember, például orvos, könyvelő vagy közjegyző szakmai hibát követ el, jogilag felelősségre vonható az ügyfelek vagy a betegek iránt. De milyen esetekben fordul elő ilyen szakmai kötelességszegés? Ez egy komplex kérdés. A válasz az eset összes tényétől és körülményeitől függ.

Ha önálló szakember és a szakmai tévedésért felelősséget vállal, örömmel segítünk Önnek.

Szeretné tudni, mit Law & More megteheti Önnek, mint ügyvédi iroda Eindhovenben?
Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 (0) 40 369 06 80 telefonon, vagy küldjön egy e-mailt:

úr. Tom Meevis, a Law & More - [e-mail védett]
úr. Maxim Hodak, a & More ügyvédje - [e-mail védett]

Law & More B.V.