Csapatunk

Tom Meevis kép

Tom Meevis

Ügyvezető partner / ügyvéd

Belül Law & More, Tom az általános gyakorlattal foglalkozik. Az iroda tárgyalója és peres ügyfele.

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / ügyvéd

Belül Law & More A Maxim a holland eurázsiai piacokon működő ügyfelek kiszolgálására összpontosít a holland társasági jog, a holland kereskedelmi jog, a nemzetközi kereskedelmi jog, a vállalati pénzügyek, valamint az egyesülések és felvásárlások területén, valamint összetett nemzetközi projektek és adó- / pénzügyi struktúrák felépítésére és irányítására.

Belül Law & More, A Ruby szerződéses, társasági és társasági jogi szolgáltatásokra szakosodott. Felvehető vállalati ügyvédként is az Ön cége számára.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Ügyvéd

Belül Law & More, Aylin elsősorban a személyi és családi jog, a munkajog és a migrációs jog területén dolgozik.

Y. (Yara) Knoops

Yara Knoops

Jogtanácsos

Belül Law & More A Yara szükség esetén támogatja a csoportot, és segít különféle jogi kérdések megoldásában és az (eljárási) dokumentumok elkészítésében, mind hollandul, mind oroszul.

Sevinc Hoeben-Azizova fénykép

Sevinc Hoeben-Azizova

Jogtanácsos

Belül Law & More, Sevinc szükség esetén támogatja a csoportot, és különféle jogi kérdésekkel és (eljárási) dokumentumok elkészítésével foglalkozik. A holland és az angol mellett Sevinc oroszul, törökül és azeriül is beszél.

Max Mendor fénykép

Max Mendor

Marketing Manager

Széles körű műszaki ismereteivel és a vállalatok szervezési és irányítási ismereteivel Max a média és marketing menedzsere Law & More.

Law & More B.V.